Zoo Centrum - Akvarisztika Díszállat Kereskedés, Webshop - kisallatkereskedes.hu Reviews

Zoo Centrum - Akvarisztika Díszállat Kereskedés, Webshop - kisallatkereskedes.hu Reviews

4.7

Excellent - based on 77 reviews

kisllatkereskedes.hu
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (77)
László Szabó
László Szabó
2024-01-29
Olwen Roxana Xenia
Olwen Roxana Xenia
2024-01-25
not recommends
We See There Are Posts And Page Rules That You Violate Page Detected to Have Repeated Violations To Keep Your Page Active And Following Guidelines We recommend that you follow the steps that have been mutually agreed upon View and submit your complaint here: https://www.facebook.com/jessicamessali/posts/917851849704233 Thank you for following the agreed guidelines and rules This report in order to help us understand and resolve the issue. You can further help us fix this problem by sending complete logs and diagnostics. This may include information such as user activity logs, network logs, crash logs and memory dumps associated . We will not use the information contained in this report for other purposes Our Best Regards
Reply from Zoo Centrum - Akvarisztika Díszállat Kereskedés, Webshop - kisallatkereskedes.hu 2024-01-25
Dear Olwen, we apologize if you feel our actions were unjust. We encourage you to contact our customer service to discuss and hopefully resolve your concerns. Thank you for your understanding.
Gyula Takács
Gyula Takács
2024-01-16
Drágulás ment itt is végbe.
László Szabó
László Szabó
2024-01-13
Róbert Ötvös
Róbert Ötvös
2023-12-01
Krisztián Katócz
Krisztián Katócz
2023-09-12
Rendezett,kedvesek és segítők
Kitti Szűcsné Biró
Kitti Szűcsné Biró
2023-08-07
Gyalog Anita
Gyalog Anita
2023-07-04
Mogda Kovacs
Mogda Kovacs
2023-06-13
Árpád Vágányik
Árpád Vágányik
2023-06-11
Az embernek megáll az esze hogyan tudnak ennyiféle állatokat napi szinten etetni gondozni ettől függetlenül nagyon kedves figyelmes kiszolgálás..
László Puskás
László Puskás
2023-06-10
Kedves kiszolgálás. Bőséges készlet.
attila csorba
attila csorba
2023-05-08
Ivett Murguly
Ivett Murguly
2022-11-13
Attila Csorba
Attila Csorba
2022-10-06
recommends
Kedves kiszolgálás nagy választék
Horváthné Ferenczi Marianna
Horváthné Ferenczi Marianna
2021-07-07
recommends
Barátságos légkör, kedves kiszolgálás. Gyönyörű állatok
Eliz Mira
Eliz Mira
2021-01-21
recommends
nagyon kedves kiszolgalas! gyönyörű es egeszseges allatok. Remek szakeetelem
Anita Husztinè Lòránt
Anita Husztinè Lòránt
2021-01-03
recommends
Köszönjük szépen a születésnapi lufikat nagyon nagy volt a boldogság :)
Csaba Dombrády
Csaba Dombrády
2020-03-09
recommends
Mindenkinek ajánlom nézzen be az üzletbe sok sok hasznos dolgot találhat kis házi kedvencéhez.
Ötvös Evelin Fodrász
Ötvös Evelin Fodrász
2020-03-06
recommends
Nagyon széles körű árukészlet, nagyon szép állatok, rendes segítőkész eladók, itt meg találtam mindent, ami egy kis kedvenc gondozásához szükséges. Gyönyörű halak, nagy választékban, cuki nyuszik, és még sorolhatnám.. :) 💝😍😍😍 Ár érték arányban is kiváló 👏👌👌
ՙՙ ՙՙ ՙՙ ՙՙ
ՙՙ ՙՙ ՙՙ ՙՙ
2018-04-23
not recommends
Vásároltam egy plüss-t a barátnőmnek és még 5 nap se telt el a vásárlástól de már 3x meg kellett varni mert kiszakadt... Úgy hogy csak a polcon van nem ér hozzá senki! 5000 ft -ért nem ezt várja az ember!