Kids & Mobility - Online fietsenwinkel

kidsandmobility.nl

Kids & Mobility - Online fietsenwinkel Reviews

Average rating
3.0
22 reviews Verified
Kids & Mobility - Online fietsenwinkel
%title%

%offer%

Reviews ( 22 ) 3.0

Linda Marck
Linda Marck
2024.02.24
Kids&Mobility had de fietskar waar ik naar op zoek was. Deze werd snel geleverd. Echter kwam ik er na het in elkaar zetten achter dat een onderdeel defect was. Meerdere keren met de klantenservice gebeld, hun oplossing was dat ik het zelf makkelijk kon repareren. Erg jammer dat er niet gewoon een nieuw onderdeel geleverd kon worden, dat had ik wel verwacht.
Ineke Niels
Ineke Niels
2024.01.11
Bestelling gedaan en alles keurig geleverd. Dankjewel.
Anita Ven, van de
Anita Ven, van de
2023.11.27
Super, snel geleverd en precies zoals omschreven heel blij om mijn fiets hondenkar te beschermen. Top
Reply from Kids & Mobility - Online fietsenwinkel 2023.11.27
Hallo Anita, bedankt voor de mooie review en veel plezier met uw bestelling!
S. van Doorn
S. van Doorn
2022.05.07
Erg slechte ervaring met deze webwinkel.
Maria Dijksma
Maria Dijksma
2022.02.07
Goede service, juiste onderdelen en snel geleverd
Joep Groenewold
Joep Groenewold
2021.04.14
Ik was opzoek naar een nieuwe e-bike. Zag door de bomen het bos niet meer... Wat een prettige service hier bij mijn keuze. De fiets is geweldig! Kom maar op met dat mooie weer!
Lennert Stijfhals
Lennert Stijfhals
2020.10.21
!! KOOP HIER NIET!! Ik vraag al sinds 26 sept mijn bestelling van 10 aug (die onmiddellijk geleverd ging worden) te annuleren en het geld terug over te schrijven, conform hun algemene voorwaarden. We zijn vandaag 21/10. Communicatie verloopt zeer stroef. Heel vaak krijg je gewoon geen antwoord, soms onmiddelijk "waarover gaat dit" of "ik kijk het even na" of "toevallig vandaag verstuurd CHECK UW MAIL AUB", terwijl er helemaal geen mail is toegekomen en track en tracing weet ook van niets. Daarna hoor je niets meer. Ze houden je gewoon aan het lijntje. Ik ben helemaal niet zeker of ik ooit mijn bestelling of mijn geld zal zien. DIt heb ik nog nooit meegemaakt. Ik zou nog liever elders het dubbel betalen dan hier ooit nog aankopen te doen.
Kiwi Slagroom
Kiwi Slagroom
2020.09.01
J
J
2020.08.27
Erg onbetrouwbaar: model 2019 besteld, maar model 2018 geleverd; na melding wordt dit door de eigenaar in twijfel getrokken hoewel dit zwart op wit kan aangetoond worden; onvriendelijk en onbeleefd aan de telefoon; er wordt een compensatie beloofd, voor het prijsverschil, die uiteraard nooit betaald is. geen aanrader!
Beau van Leersum
Beau van Leersum
2020.02.06
Fijn geholpen, er werd uitgebreid de tijd genomen voor ons. We zijn tevreden en mét fietskar naar huis gegaan.
Ben Luijt
Ben Luijt
2019.11.17