Kersvers Digital

kersversdigital.nl

Kersvers Digital Reviews

Excellent rating
4.7
26 reviews Verified
Kersvers Digital
%title%

%offer%

Reviews ( 26 ) 4.7

Teun Driessen
Teun Driessen
2024.05.13
Ontzettend goed geholpen door het team van Kersvers tijdens de bouw van de nieuwe webshop. Veel gebrainstormd en goed kunnen testen van de functionaliteiten tijdens de productiefase.
Bigshopper NL
Bigshopper NL
2024.05.07
De samenwerking met Kersvers Digital bevalt uitstekend. Als partner schakelen we veel over de klanten van Kersvers, wat altijd op een erg duidelijke en vriendelijke manier verloopt. Een aanrader!
Frank Rigter
Frank Rigter
2024.05.06
Kersvers Digital heeft zowel mijn logo als mijn nieuwe website gemaakt. Sterk in communicatie, snel schakelen en leveren hoog kwaliteit. Afspraak is afspraak en dat is iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. Ik kan Kersvers aan iedereen doorverwijzen die een kwalitatieve website of marketing wilt met impact.
Lenie B
Lenie B
2024.04.09
Super blij met de oplevering van onze nieuwe site! We kijken terug op een hele fijne samenwerking. Het team van Kersvers is ontzettend kundig, zit goed in de opvolging en is daarnaast ook super vriendelijk!
Fitsolution Boutique
Fitsolution Boutique
2024.03.28
Ik kwam bij dit bureau terecht via een cursus die ik volgde en had er aanvankelijk veel vertrouwen in. Ik moet helaas mededelen dat mijn ervaring niet goed was. Gedurende mijn samenwerking van ruim twee maanden heb ik één verkoop binnengehaald. In mijn advertentie zaten veel fouten en hun systemen hebben mijn website verstoord. Het ontwerp van de landingspagina ondermaats waardoor ik veel moeite moest doen om de juiste verkooppagina te ontwikkelen. Toen ik mijn zorgen uitsprak, leek de situatie alleen maar te verslechteren en mijn e-mails bleven onbeantwoord. Als klant voelde ik me hierdoor niet gewaardeerd. Daarnaast heb ik tot op heden nog geen rapportage ontvangen over de prestaties van mijn advertentie.
OverheidZZP ZZP
OverheidZZP ZZP
2024.02.09
Erg tevreden met het eindresultaat via Kersvers! Luisteren goed naar de behoeftes en zorgen dat alles naar wens is. Aan te raden!
Iris van de Hoeve-Verweij
Iris van de Hoeve-Verweij
2024.02.02
Echt een aanrader! Dylan heeft voor mij de website www.laviemode.nl ontworpen. Goede begeleiding en geen vraag is teveel. Werkt altijd snel en goed!
Thijs Meulenbelt
Thijs Meulenbelt
2024.02.01
Absolute aanrader voor het laten bouwen van je website.
Martin Overeem
Martin Overeem
2023.12.01
Kersvers is een aanrader! Mooi om te zien hoe Kersvers door echt te luisteren en continu af te stemmen een passende website heeft gerealiseerd voor ons bedrijf. Tijdens het prettig verlopen proces werden we steeds weer verrast met mooie futures en aanvullingen. Kersvers bedankt!
Sil Wartena
Sil Wartena
2023.11.29
Wij werken met Meeuwis de Vries Tuinen al een tijdje samen en zijn erg tevreden over de samenwerking. Ik zou Kersvers zeker aanraden
Tim Overeem
Tim Overeem
2023.11.27
Wij hebben onze nieuwe website (www.hetverduurzamingshuis.nl) laten maken bij Kersvers Digitaal. Van onze eerste gesprek met Mitch tot aan de realisatie is goed verlopen. Wij zijn erg blij met het resultaat! Kortom; een absolute aanrader.
Justin Karels
Justin Karels
2023.01.18
Reageren niet als je een afspraak wilt inplannen ( klant ) voor vlotte communicatie hoef je niet bij Mitch Maarsen te zijn.
Michelle den Boer
Michelle den Boer
2022.09.27
Ondanks de hard deadline verliep het proces erg soepel. we konden snel schakelen en de communicatie was fijn. Blij met het eindresultaat!
RItos Amsterdam
RItos Amsterdam
2022.08.04
Mooie en hele responsieve website laten maken. Aanrader!
Nicoline Brouwer
Nicoline Brouwer
2022.07.18
Top bedrijf. Altijd bereikbaar en goede service. Denkt echt mee. 👍🏻
Maryam Aftab
Maryam Aftab
2022.07.04
Al jaren werk ik samen met Kersvers Digital. Een leuk jong team met bruisende ideeën. Zij denken altijd met mij mee en hebben altijd passende oplossingen. Het is ook het gevoel van samen successen behalen wat het super tof maakt. De campagnes die wij draaien zijn altijd succesvol. Blij met jullie!
E. M.
E. M.
2022.06.03
Onze webshop ParfumSales hebben we laten maken en wordt nu nog steeds onderhouden door Kersvers (door Dylan). Vanaf het eerste moment dat we met hen in contact kwamen gaven ze een solide indruk. Oog voor detail en echte professionals op hun vakgebied. Ze denken altijd in het belang van de klant en dat zie je terug in hun werkwijze. Daarnaast verloopt het onderlinge contact heel aangenaam en prettig.
jesse fennik
jesse fennik
2021.05.12
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Een website laten maken bij kersvers. Via via heb ik dit bedrijf leren kennen en daar ben ik blij mee ook! Vanaf dag 1 was er al goede service. Het contact liep lekker en het was gezellig. Daarnaast is mijn website professioneel in elkaar gezet. De website is nog beter geworden dan ik voor mij had. Een aanrader dit!
Alex Blok
Alex Blok
2021.04.15
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mijn website bij kersvers laten maken. Super tevreden mee. Goede service, snel een reactie voor vragen. Zeker aan te raden voor een mooie website.
Denie Kasan
Denie Kasan
2020.12.18
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Kersvers heeft de website van Gaiyo een opfrisbeurt gegeven en een productpagina gemaakt. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking tot zover. Ze denken goed mee, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en komen met creatieve ideeën. Van ontwerp tot creatie is het goed geregeld en dat in een tijd waarin we uitsluitend gebruik hebben kunnen maken van digitale communicatiemiddelen!