Kemp Sluníčko

kempslunicko.cz

Kemp Sluníčko Reviews

Good rating
3.8
404 reviews Verified
Kemp Sluníčko
%title%

%offer%

Reviews ( 404 ) 3.8

Miroslav Strnad
Miroslav Strnad
2024.04.16
Location
Rooms
Service
Advertisement
Adam Naprstek
Adam Naprstek
2023.12.14
it is a good camp but there are no refunds but no sing and worst there are holes in the ceiling so 4 star review is good for those mistakes. Happy evening for all.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Jakub
Jakub
2023.11.10
7.0 Verified
Dobré
Ingrid Simunkova
Ingrid Simunkova
2023.10.22
Výborná organizace příjezdu a informačně výtečně zvládnuté ze strany vedení kempu. Žel obsluha kempu/restaurace vše kazí. Obsluha je velice neochotná, nepříjemná, člověk se cítí, že pokud má otázku, velmi zdejší obsluhu otravuje. My se s tímto nespokojíme a proto již další návštěvu plánujeme v jiném kempu. Vedení by mělo celou obsluhu vyměnit.
Location
Rooms
Service
Jitka
Jitka
2023.10.09
5.0 Verified
Ucházející ☺ Lokalita skvělá, téměř v centru Starých Splavů, na kolo i pěšky ideální výchozí bod. ☹ Bohužel jsme si rezervovali ubytování mimo sezónu, nefungovala restaurace, takže ani snídaně. V restauraci byla zrovna soukromá akce, takže celkem hluk do noci. WC a umývárny nic moc.
Advertisement
Bohdan
Bohdan
2023.09.29
7.0 Verified
Dobré
Smolova
Smolova
2023.09.16
6.0 Verified
Dostačující
Renata
Renata
2023.09.14
8.0 Verified
Velmi dobré
Lucie
Lucie
2023.09.13
8.0 Verified
Velmi dobré
Advertisement
Strakoš
Strakoš
2023.09.13
7.0 Verified
Dobré
Zabkazabka Zabkazabka
Zabkazabka Zabkazabka
2023.09.12
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Maximilian
Maximilian
2023.09.12
7.0 Verified
Dobré
Petra Hajkova
Petra Hajkova
2023.09.11
Úžasné pro děti, všude je to kousek, doporučujeme:)
Trip type
Family
Location
Rooms
Service
Advertisement
Pavlína
Pavlína
2023.09.11
1.0 Verified
Velice špatné ubytování. ☹ Postele jsou zde velice tvrdé, cena neodpovídala nabízené službě, personál se nechoval vstřícně v problémové situaci, parkoviště malé a špatně umístěné. Vícekrát tento kemp nenavštívím.
Miloš Horáček
Miloš Horáček
2023.09.10
Martin
Martin
2023.09.10
8.0 Verified
Velmi dobré
Anya Todavchych
Anya Todavchych
2023.09.09
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Hanna
Hanna
2023.09.08
4.0 Verified
Zklamání ☺ Příroda a Máchovo jezero ☹ Sprcha se mi vůbec nelíbila, studená voda, která trvá necelé 3 minuty, jak si může holka umýt vlasy v takových podmínkách, pro nás jediné mínus je sprcha Děkuji za pochopení....
Sylva
Sylva
2023.09.05
5.0 Verified
Ucházející
Bas Pullen
Bas Pullen
2023.09.04
Mooie camping. Leuke eenvoudige huisjes. What you see is what you get. Het sanitair was iets verouderd, maar wel schoon. Privacy is niet het belangrijkste in de douche aldaar. Kortom: als je niet te hoge eisen hebt, is het een leuke uitvalbasis voor vakantiedoeleinden. Het restaurant is niet al te best, maar in het dorp zitten een paar zeer goede restauranten. Het enige echte nadeel is het personeel. Met name de (wat oudere) dame (bedrijfsleidster), dat ik echt een vreselijk onbeschoft figuur. De haat straalt eraf. De rest van het personeel is ook niet mega vriendelijk, maar het lijkt wel of ze in opdracht (van de baas) niet vriendelijk (tegen buitenlanders?) mogen zijn. Dus negeren dat volk, en je kunt een leuke vakantie hebben in een mooie omgeving.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service