Kejor - Zwembadwinkel - Voor Zelfbouwers & professionals!

Kejor - Zwembadwinkel - Voor Zelfbouwers & professionals! Reviews

Excellent rating
4.9
29 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (29)
Koen Boumans
Koen Boumans
2024.04.13
Zeer goede uitleg en zeer hulpvaardig, doet alles om je te helpen bij ieder probleem en oplossingen bieden. Zelfs als het zwembad en toestellen niet van bij hun komen... een aanrader...
Advertisement
Danny Claes
Danny Claes
2024.04.08
Enkele maanden geleden hebben wij contact genomen met Kejor en hebben ondertussen bij ons zwembad een full upgrade laten uitvoeren. Wij zijn uiterst tevreden over de aanpak en uitvoering van de werken. Vlotte communicatie en altijd een luisterend oor zijn belangrijke kenmerken om je als klant thuis te voelen en dat gevoel hadden we zeker. Verder kan ik alleen maar stellen dat zij top producten in hun gamma aanbieden aan zeer competitieve prijzen en vooral belangrijk is dat ze daarbij ook nog een top service aanbieden! Zij maken je dromen waar. Zeker een aanrader dus!!
Roy Vanden Boer
Roy Vanden Boer
2024.02.21
Top van begin tot einde! Kenneth van Kejor heeft ons schitterend geholpen met het realiseren van ons droomzwembad. Goed ontvangen in Bilzen op kantoor waar we duidelijke uitleg kregen over alles. Eens beklonken ging het op ons eigen tempo en werd alles tot in de puntjes geregeld! Kenneth is me al die tijd blijven ondersteunen, zowel op theoretisch als op praktisch vlak! Een echt aanrader! Kejor, Kenneth Nogmaals dikke merci! 👍
Michael Bollen
Michael Bollen
2024.02.18
Firma Kejor, ongeëvenaarde service en expertise in zwembadbouw. Wij zijn zeer tevreden van hun aanpak en advies. Zeker een aanrader voor de gene die opzoek zijn naar een zwembadbouwer die kennis heeft van hun producten.
Dries Erens
Dries Erens
2023.12.15
WAT EEN OPLUCHTING was het om met Kejor in zee te gaan! Niet alleen veel tijd, maar ook veel geld bespaard!! Materialen van topkwaliteit + in een mum van tijd werd ik door Kenneth en Roberto geholpen… De mensen die de liner kwamen plaatsen waren ook heel goed, geen enkel foutje of plooitje te bespeuren!! De technische ruimte werd nadien zeer professioneel aangesloten, en alles werkt perfect! Wij kozen voor een zout-electrolyse en dus een volledig geautomatiseerd systeem, zonder zorgen of omkijken.. Kejor! Dikke pluim en thanks a lifetime!!
Advertisement
Joojo Morgan
Joojo Morgan
2023.12.06
Hps “Snitsel”
Hps “Snitsel”
2023.11.24
Top ervaring, ondanks ik mijn zwembad zelf heb gebouwd en de spullen initieel elders had gekocht toch geholpen zonder probleem. Geen vraag is te veel, prijzen zijn top en altijd bereikbaar. Moest ik opnieuw beginnen zou ik van begin tot einde samen werken 👌👌 echt top
L B
L B
2023.10.05
Kejor Met de "k" van klantgericht. Na mijn mail voor een offerte liep ik 24u later de winkel binnen bij Kenneth. Meteen had ik een goed gevoel. Kenneth vertaalde onze wensen en budget naar een project. Voor mij, de "niet zo doe het zelver" heeft Kenneth een groot genoeg netwerk van techniekers om je te laten bijstaan. Tijdens de werken heeft kenneth ons nauwgezet bijgestaan met info en materialen. Voor ons alleen maar een positieve ervaring!
Monique jordan
Monique jordan
2023.09.28
Gemoedelijke en correcte hulp bij zelfbouw van je zwembad. Correcte prijzen en niks is hen te veel. Zeer tevreden.
Advertisement
Diny Vliegen
Diny Vliegen
2023.09.27
Dorien Florquin
Dorien Florquin
2023.09.20
Wij besloten enkele maanden geleden om een zwembad te laten plaatsen. Naarmate de afwerkingen vorderde merkten we al heel wat problemen op. Afspraken werden niet nageleefd, mensen kwamen niet opdagen, de afwerken liet de wensen over en tot overmaat van ramp was onze hele installatie verkeerd aangesloten. De afwerking probeerde we zo goed als mogelijk zelf op te lossen, maar voor de installatie besloten we dan ook hulp te zoeken bij Kejor, het bedrijf waar we onze kuip aangekocht hebben. Wij zijn uiterst tevreden over de service van Kenneth en zijn vader! Wat een warm familiebedrijf. We merkten dadelijk dat Kejor perfect weet waarmee ze bezig zijn en zeer professioneel te werk gaan. Beide partijen zijn 24/7 bereikbaar en staan steeds paraat om ons met alles te helpen. Zo hebben ze ervoor gezorgd dat onze installatie volledig in orde is en dat onze kinderen toch nog hebben kunnen genieten van ons zwembad. Wij raden Kejor dan ook aan iedereen aan. Een grote pluim voor het ganse team en nogmaals bedankt!
davy vanroy
davy vanroy
2023.09.07
Geweldige firma, zeer goede uitleg gehad, alles netjes afgeleverd zoals afgesproken. Bij panne (door bliksem) van oude pomp en filterinstallatie, hebben ze mij dadelijk geholpen met de juiste pomp en filterinstallatie voor ons zwembad dadelijk terug te laten draaien. Doe zo verder.
Cindy Berendsen
Cindy Berendsen
2023.08.23
We hebben met begeleiding en advies van Kejor ons prachtig zwembad gebouwd. Heel behulpzaam en altijd klaar voor goed advies. Alle materialen van goede kwaliteit bij Kejor gekocht voor gunstige prijzen. Fijne samenwerking!!!
Advertisement
Maxbrine
Maxbrine
2023.08.20
Peter Bosmans
Peter Bosmans
2023.08.18
Top service ! Perfecte afwerking ! Zelden met zo correcte mensen samengewerkt. Een echte aanrader.
Riza Gemici
Riza Gemici
2023.08.18
1 x een kuip besteld bij Kejor,eerste en laatste keer. Als zwembadbouwer die meer dan 300 kuipen/zwembaden te installeren heb ik nog nooit een kuip aangekregen op een werf dat de 'skimmers' + LED lampen niet aangesloten waren. Als opmerking krijg je dan,is een risico voor de transport :) je krijgt 20jaar garantie maar niks op papier na x aantal keren te vragen om dit op papier te zetten,krijg je weer als antwoord dat dit door de fabrikant gebeurt de garantie.. '' kuip is gekocht bij kejor" niet in NL bij de fabrikant zelf. Je ziet zo dat ze pas begonnen zijn met deze zwembadsector,alles theoritsch kennen en uitleggen maar praktijk 0.
Reply from Kejor - Zwembadwinkel - Voor Zelfbouwers & professionals! 2023.08.22
Beste, Wat jammer dat je de nood voelt om dergelijke review achter te laten. Graag bezorgen we je het volgende antwoord. Wij leveren een kuip inderdaad op de meest veilige manier: zonder reeds aangesloten skimmers en LED-lampen. Dergelijk transport garandeert het minste schade aan deze onderdelen, wat bij ons prioriteit heeft. Niemand wordt blij van beschadigd materiaal. De skimmers en LED-lampen worden na het transport makkelijk en snel ter plaatse aangesloten. Een veilig transport, geen schade… Dat lijkt ons geen probleem, maar net iets wat moet worden nagestreefd. Als professional zou jij dit toch zeker moeten begrijpen? Kejor geeft aan haar klanten 2 jaar garantie vanaf het moment van levering (dit is de wettelijke garantietermijn). De producent van de lasnaden geeft 20 jaar garantie. Dit kan in een gesprek met jou benoemd zijn, maar jij bent klant bij Kejor – niet bij de producent. Vandaar dat dit ook niet contractueel is vastgelegd bij onze samenwerking, in tegenstelling tot al de rest wat wél steeds contractueel vastgelegd is. Kejor is ervan overtuigd dat de andere reviews meer dan voldoende een antwoord bieden op jouw laatste opmerking. Theorie én praktijk zitten bij ons goed. Wij gaan ervoor en staan steeds klaar voor elk van onze klanten, ook voor jou – dat heb je zelf gemerkt toen je erg last-minute afspraken begon te wijzigen of niet nakwam (ondanks meermaalse herinnering bracht je pas de dag voor de levering van de kuip de flenzen – deze moesten nog ingebouwd in de kuip worden…, je was niet tijdig klaar met het plaatsen van de chape bij jouw klanten en vroeg aan ons om de levering van de kuip uit te stellen, maar vertelde aan jouw klanten dat de fout bij ons lag, …). Natuurlijk groeien we als jong bedrijf, maar ook jij met “meer dan 300 klanten” bent ooit zelf moeten beginnen. Gelet op bovenstaande ben je zelf ook nog volop aan een groeiproces bezig – dat zou toch moeten. We wensen je alvast een fijne dag verder, Kejor
Evelien De Smet
Evelien De Smet
2023.08.07
Zeer goede service, op alle vragen een vriendelijk en duidelijk antwoord! Altijd bereikbaar! En een super mooi zwembad!! Een echte aanrader!!!
Advertisement
Sacha Massot
Sacha Massot
2023.08.04
Top service, klant vriendelijk, snelle en nauwkeurige plaatsing. Top kwaliteit. Een echte aanrader!
Smetch
Smetch
2023.08.02
Kenneth heeft mij ontzettend goed geholpen met de bouw van mijn eigen zwembad, kan niks anders dan hem alleen maar aanraden.
Marco Pachen
Marco Pachen
2023.07.27
De mannen van Kejor zijn uiterst behulpzaam. Ze analysen de behoefte van de klant, ze adviseren (zonder te “verkopen”), en ze controleren het hele proces met hart en ziel. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf en kunnen iedereen aanraden met hen te werken. De materialen zijn zeer kwalitatief, de afwerking zeer mooi en het allerbelangrijkste de dienstverlening is gewoon top! Er zijn, zoals bij elk bad, ook bij ons wat opstart probleempjes geweest maar Kenneth en Roberto zijn altijd bereikbaar en altijd welwillend om te helpen 24/7. Zeer goed! Dankjewel mannen en heel veel succes met de verdere uitbouw van jullie firma. Ik ben er zeker van dat, met jullie inzet en drive en klantgerichtheid, dat sowieso goed gaat komen 👍🏻