Kefalonia Premium Services

kefaloniapremiumservices.gr

Kefalonia Premium Services Reviews

Excellent rating
5.0
202 reviews Verified
Kefalonia Premium Services
%title%

%offer%

Reviews ( 202 ) 5.0

max kot
max kot
2024.05.15
Advertisement
Vasiliki Venardatou
Vasiliki Venardatou
2024.05.14
Η εταιρεία είναι πάρα πολύ καλή! Το προσωπικό εξαιρετικό και ευγενεστατο! Το κλίμα φιλικό και δεκτικο! Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε αυτό το μαγικό νησί, την Κεφαλονιά και με την εταιρία KPS η εμπειρία αυτη θα μας μείνει αξέχαστη! Το κατάλυμα, πεντακάθαρο, σε καλή τοποθεσία και σε συνδιασμο με το tour στο νησί, ήταν κάτι ανεπανάληπτο! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
Poulkon
Poulkon
2024.05.13
Τέλεια συνεργασία ,άψογη εξυπηρέτηση
John Boik
John Boik
2024.05.13
Άψογη συνεργασία
MAKIS YT
MAKIS YT
2024.05.13
Advertisement
Dionisis Seriatos
Dionisis Seriatos
2024.05.13
Η εταιρεία είναι εξαιρετική με επαγγελματίες στο προσωπικό και πολύ ευγενικοί!!5/5
adrian marku
adrian marku
2024.05.13
Alex Tzortzatos
Alex Tzortzatos
2024.05.13
Alexandros Tzortzatos
Alexandros Tzortzatos
2024.05.13
Advertisement
Bruno Trilha
Bruno Trilha
2024.05.11
Serviço muito bom! Sem problemas durante toda a locação do veículo para conhecer Kefalonia!
Γκεντιν Χαντα
Γκεντιν Χαντα
2024.05.07
We thank KPS for the perfect organization of the services it offers as we booked an excursion from the island tours they provide and we had a great time as the guide was helpful and helped us with everything!
Stathis el
Stathis el
2024.04.28
Wonderful service
Klearchos K
Klearchos K
2024.04.24
Άριστη εξυπηρέτηση
Advertisement
maria vikatou
maria vikatou
2024.04.23
I highly recommend Kefalonia Premium Services. excellent and reliable services ! Thank you guys!
Anna Mont
Anna Mont
2024.04.23
Il a eu une belle expérience avec mon mari. Les services qu'ils offrent sont incroyables et c'était très facile et utile pour notre première visite sur l'île. Je recommande vivement!
Niavis Real Estate
Niavis Real Estate
2024.04.20
Είναι επαγγελματίες με τρομερή εξυπηρέτηση . Νοικιάσαμε αμάξι και ήταν πραγματικά εξαιρετική επιλογή. Μπράβο σας !
Augusta Stroumpaki
Augusta Stroumpaki
2024.04.20
Very nice work and services thank you!!
Advertisement
Iliana
Iliana
2024.04.20
Σπυρος Τσασης
Σπυρος Τσασης
2024.04.19
eleni k.
eleni k.
2024.04.18
Στην KPS θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να περάσεις αξέχαστες διακοπές στην Κεφαλονιά! Εμπιστευτήκαμε τους έμπειρους επαγγελματίες της εταιρείας και δεν χρειάστηκε να αγχωθούμε για τίποτα! Συγχαρητήρια για την ιδέα και την υλοποίηση!