FPC Trójmiasto. Kasy fiskalne, systemy komputerowe

FPC Trójmiasto. Kasy fiskalne, systemy komputerowe Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Kinga Bilewska
Kinga Bilewska
2023.10.19
Zdecydowanie: TAK. Duży wybór, miła, pomocna obsługa i wspaniały Pan Michał, który w dziedzinie fiskalizacji i serwisu kas nigdy nie zawodzi. Jeśli więc zaczynacie "przygodę ze skarbówką", to radzę udać się właśnie do FPC.
Advertisement
Wioletta
Wioletta
2023.09.29
Rzeczowo sprawnie sympatycznie
Dalt Jeden
Dalt Jeden
2023.09.29
Zbigniew Scharfenberg
Zbigniew Scharfenberg
2023.02.01
Polecam, duży wybór kas fiskalnych i sprzętu komputerowego, fajna obsługa
Joanna Piotrowska
Joanna Piotrowska
2023.01.17
Od wielu lat korzystamy w naszym sklepie OBUWIE KOSAKOWO z wiedzy Panów z FPC. Super obsługa. Polecamy!!!
Advertisement
horecaNET Grzegorz
horecaNET Grzegorz
2022.12.15
Polecam.
orange frugo
orange frugo
2022.05.20
Bardzo polecam, kupiłem u nich kasę. Doradzili mi jeszcze tańszy model, bo do mojej działalności taki w zupełności miał mi wystarczyć, no i starcza:) Obsługa bardzo miła i fachowa, zaprogramowali mi całą kasę w cenie. Polecam!
Dariusz Zak
Dariusz Zak
2019.02.23
Fachowa i miła obsługa oraz skuteczna i natychmiastowa pomoc przy usuwaniu awarii sprzętu. W moim przypadku kasa fiskalna taxi. Polecam - ocena na 5+
Wojciech Protasewicz
Wojciech Protasewicz
2019.02.14
Fachowcy pierwsza klasa.
Advertisement
Jerzy Kamiński
Jerzy Kamiński
2018.12.28
Mariusz Zander
Mariusz Zander
2018.11.29
Adam Orłowski
Adam Orłowski
2018.10.29
Najlepsza obsługa klienta na świecie. Profesjonalne doradztwo przed zakupem kasy oraz pełne wsparcie po zakupie. Klasyczny przykład firmy, którą będzie się polecać oraz wracać do niej.
Dawid Farmuga
Dawid Farmuga
2018.10.22
Zawsze pomocni, sympatyczni, dobre ceny, gorąco polecam
Advertisement
Alexander Abramovych
Alexander Abramovych
2018.08.28
Krzysztof Wozny
Krzysztof Wozny
2017.06.13
Spoko ziomeczki 😀
Mateusz Banaś
Mateusz Banaś
2015.05.08
Serwisant fachowo doradził jaką kasę powinienem kupić. Bardzo konkurencyjne ceny. Jestem zadowolony z decyzji. Polecam