Kapitein Rob Rondvaart Sneek

kapiteinrob-rondvaart.nl

Kapitein Rob Rondvaart Sneek Reviews

Excellent rating
4.9
63 reviews Verified
Kapitein Rob Rondvaart Sneek
%title%

%offer%

Reviews ( 64 ) 4.9

Alex Van Schijndel
Alex Van Schijndel
2024.05.15
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2024.05.16
Hallo Alex, dank voor de review. Groet, Kapitein Rob
Advertisement
Jelle Vermunt
Jelle Vermunt
2024.05.14
In samenwerking met Loods 55 een zeer leuke en gastvrije boottocht rondom Sneek gehad. Aanrader! Bedankt Rob!
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2024.05.16
Dag Jelle, het was mij een genoegen om je aan boord te mogen verwelkomen. Dank voor je mooie review. Groet, Kapitein Rob
Edwin E
Edwin E
2024.05.14
Verified
Top geregeld! Van ontvangst tot ronvaart, van de toelichting totde vergaderlocatie, van de versnaperingen tot de kookclinic - allemaal top geregeld. Kapitein Rob regelt het tot in de puntjes waardoor je je met je team/als team kan genieten en kunt focussen op waar je voor komt. Absoluut een aanrader.
Annette Zeilstra
Annette Zeilstra
2024.05.13
Een fijn rustig en heel ontspannen boottochtje. De motorboot ziet er prachtig uit en kan overdekt zodat je uit de zon kunt zitten. Bovenal veel dank voor de goede zorgen voor mijn vader.
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2024.05.13
Beste Anette, vriendelijk dank voor je mooie review. Het was inderdaad een heerlijk ontspannen tochtje. En fijn dat je vader ook zo heeft genoten. Met vriendelijke groet, Kapitein Rob
Wil v
Wil v
2024.05.08
Verified
OP STAP MET KAPITEIN ROB IN SNEEK Kapitein Rob in Sneek? Dat klinkt vreemd voor een zeeheld als Kapitein Rob. Maar het is waar! Deze zoetwater Kapitein Rob zeilt niet alleen door Sneek maar vaart in een prachtig klassiek motorjacht door Sneek en omgeving. Deze Kapitein Rob is zelf een groot bewonderaar van de echte Kapitein Rob: de strip als creatie van Pieter Kuhn. Op een beetje sombere, winderige vrijdagmiddag stapten wij aan boord van de Mark Twain. Wie zijn wij? De dochters Kuhn waren door Kapitein Rob uitgenodigd kennis te komen maken met Sneek vanaf het water. Een schitterende tocht vanaf de Waterpoort door, langs en om Sneek. Gelardeerd met interessante en leuke feiten uit de geschiedenis van Sneek. Langs oude pakhuizen, door grachten en over een klein schilderachtig riviertje en dat alles comfortabel gezeten in een prachtige kuip vol met glanzend mahoniehout. Geen last van de wind en kou omdat de kajuit helemaal afgesloten kan worden. Als dank voor deze prachtige tocht heeft de jongste dochter van Pieter Kuhn, Jeannette Kuhn een t-shirt met de afbeelding van Pieter Kuhn als Kapitein Rob gegeven. Wij zijn er zeker van dat de sfeer van de stripverhalen van Kapitein Rob met deze excursies betekenis gaat geven.
Advertisement
Raymond Quaring
Raymond Quaring
2024.05.01
Vandaag hadden wij een geweldig rondvaart met kapitein Rob. De ontvangst was buitengewoon vriendelijk en gemoedelijk. Zelf onze Berner Max mocht mee aan boord om een rondvaart te maken lang veel bezienswaardigheden. De kapitein vaart gemoedelijk en kijk niet op zijn horloge, meerde aan bij de houtzaag molen De Rat in ijlst Hierna een lunch aan boord met sandwiches vers fruit en volop drankjes .. Een geweldige vaart En zeker tot een volgende keer kapitein Rob!! Gr Lilian Raymond Fenna en Max
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2024.05.02
Beste Lilian, Raymond en Fenna, vriendelijk dank voor jullie mooie review. Het was heel gezellig met jullie aan boord. Fijn dat jullie zo hebben genoten van de rondvaart en de lunch. Groeten, Kapitein Rob
Maud
Maud
2024.05.01
Verified
Fantastische, rustige boottocht Wat een leuke en gezellige boottocht hebben we gehad met vrienden over de Friese wateren. We hadden geboekt met lunch. Deze was helemaal prima. Niks overdadigs en precies genoeg. Niks hoeven weg te gooien☺️
pamhI6064FZ
pamhI6064FZ
2023.10.09
Verified
Classic Cruise with Character Classic Cruise. The tour with Captain Rob started out on a beautiful 29’ Da Vinci Motor Yacht, with him pulling out a chart of the waterways we’d be cruising on, making the trip even more interesting. It was a perfect balance of sightseeing, area history and nautical history. Captain Rob was both personal and professional. I would have liked to be on a longer tour but that will have to be next time. Highly recommend.
Hans v
Hans v
2023.10.04
Verified
Top Het was ‘n geweldige tocht. We hebben genoten van de rondvaart, het weer en de heerlijke lunch. Dank je wel, kapitein Rob.
Advertisement
corrie peenstra
corrie peenstra
2023.09.22
Geweldig
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2023.09.23
Dag Corrie, vriendelijk dank voor je mooie review. Het was super gezellig. Wellicht zien we jullie nog een keer aan boord. Groet, Rob
Ingrid R
Ingrid R
2023.09.10
Verified
Top dag! We hebben genoten van een prachtige dag op een mooie boot met een super kapitein. Een aanrader! Ook leuk dat je prive bent met je gezelschap
corrie p
corrie p
2023.09.09
Verified
Het was fantastisch Mooie route, gezellige kapitein, en geweldig mooi weer ,en lekkere lunch. Ik zou het iedereen aanbevelen die een privé tochtje wil maken, met vrienden,familie maakt niet uit,Rob heel veel succes voor de toekomst
Roelof Hettema
Roelof Hettema
2023.09.08
Leuke privé rondvaart in een prachtige boot!
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2023.09.09
Dag Roelof, dank voor de mooie review en hopelijk tot een volgende keer. Groet, Rob
Advertisement
c. wesselingh
c. wesselingh
2023.09.02
Sneek is een hele fijne stad
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2023.09.09
Beste heer Wesselingh, Sneek is inderdaad een fijne stad en er kunnen mooie rondvaarten gemaakt worden. Groet, Rob
Soof!
Soof!
2023.08.19
Geweldige dag gehad met lekker weer en een aardige kapitein. Hapjes en drankjes ook goed verzorgd! 😄🙌🏼
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2023.08.20
Dankjewel Soof, fijn te lezen dat jullie het een geweldige dag vonden. Groet Kapitein Rob
Josta Vree
Josta Vree
2023.08.19
Het was een fantastische dag met Kapitein Rob! Onderweg vertelde Kapitein Rob ons van alles over de zeilsport en de prachtige omgeving. De lunch was heerlijk. Kortom; we hebben genoten van deze onvergetelijke dag! Hartelijk dank!
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2023.08.19
Hi Josta, dank voor de complimenten. Een topdag was het! Groet, Kapitein Rob
Josta
Josta
2023.08.19
Verified
Fantastische dag op het water! Heerlijk gevaren met Kapitein Rob. Het warme welkom en zijn kennis over de zeilsport en de prachtige omgeving maakten het tot een onvergetelijke dag op het water! De lunch was goed verzorgd. Kortom, we hebben genoten! Een aanrader!
Advertisement
Nico Zentveld (Autónomo)
Nico Zentveld (Autónomo)
2023.08.17
Wij hebben met de echte Kapitein Rob een fantastische dag beleefd, hij heeft het stripboek tot leven gewekt. Heerlijk eten, en drankjes uit de koelkast maakten de dag perfect. Wij hebben de mooiste zeilmomenten kunnen vastleggen door de profesionaliteit van Kapitein Rob, zijn kennis van de zeilsport maakt je een stuk wijzer! Aarzel niet om vragen te stellen! Kapitein Rob, BEDANKT! We had a fantastic day with the real Captain Rob, he brought the comic book to life. Delicious food, and drinks from the fridge made the day perfect. We were able to capture the most beautiful sailing moments thanks to the professionalism of Captain Rob, his knowledge of sailing makes you a lot wiser! Don't hesitate to ask questions! Captain Rob, THANK YOU! Tuvimos un día fantástico con el verdadero Capitán Rob, él le dio vida al cómic. La deliciosa comida y las bebidas de la nevera hicieron que el día fuera perfecto. Pudimos capturar los momentos de navegación más hermosos gracias a la profesionalidad del Capitán Rob, ¡su conocimiento de la navegación te hace mucho más sabio! ¡No dude en hacer preguntas! Capitán Rob, ¡GRACIAS!
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2023.08.19
Dag Nico, wat een fantastische review! Deze Hardzeildag in Sneek was inderdaad ééntje uit de folder. Wat een prachtige wind en wat hebben we genoten van de wedstrijden. Een rondvaart tijdens de Sneekweek blijft een mooie belevenis. Groet, Kapitein Rob
Nico Z
Nico Z
2023.08.17
Verified
Sneek en kapitein Rob zijn fantastisch! Wij hebben met de echte Kapitein Rob een fantastische dag beleefd, hij heeft het stripboek tot leven gewekt. Heerlijk eten, en drankjes uit de koelkast maakten de dag perfect. Wij hebben de mooiste zeilmomenten kunnen vastleggen door de profesionaliteit van Kapitein Rob, zijn kennis van de zeilsport maakt je een stuk wijzer! Aarzel niet om vragen te stellen! Kapitein Rob, BEDANKT! We had a fantastic day with the real Captain Rob, he brought the comic book to life. Delicious food, and drinks from the fridge made the day perfect. We were able to capture the most beautiful sailing moments thanks to the professionalism of Captain Rob, his knowledge of sailing makes you a lot wiser! Don't hesitate to ask questions! Captain Rob, THANK YOU! Tuvimos un día fantástico con el verdadero Capitán Rob, él le dio vida al cómic. La deliciosa comida y las bebidas de la nevera hicieron que el día fuera perfecto. Pudimos capturar los momentos de navegación más hermosos gracias a la profesionalidad del Capitán Rob, ¡su conocimiento de la navegación te hace mucho más sabio! ¡No dude en hacer preguntas! Capitán Rob, ¡GRACIAS!
Isa Mensink
Isa Mensink
2023.08.14
Was een super leuke dag en alles top verzorgd.
Reply from Kapitein Rob Rondvaart Sneek 2023.08.19
Dank voor de review. Fijn om te lezen dat jullie het naar het zin hebben gehad. Groet Rob