Kancelaria Adwokacka Tomasz Kubata

Kancelaria Adwokacka Tomasz Kubata Opinie

Opinie Doskonały
5.0
9 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (9)
Wiktoria Małolepsza
Wiktoria Małolepsza
2024.04.10
Szczerze polecam ! Pełen profesjonalizm , świetne podejście do klienta . Pan Tomasz jest bardzo rzetelnym mecenasem z ogromną wiedzą !
Reklama
Kacper Bobel
Kacper Bobel
2024.03.12
Profesjonalna obsługa. Rzetelność zaangażowanie na wysokim poziomie. Współpracuje z Panem Tomkiem ładnych parę lat. Polecam
Ada Ś.
Ada Ś.
2024.03.08
Szczerze polecam! Pan Mecenas Tomasz Kubata jest rzetelny, profesjonalny, posiada ogrom wiedzy oraz empatii.
Konrad Olesiak
Konrad Olesiak
2024.01.04
Polecam, Pan Tomasz zalatwił sprawę jak należy, jestem bardzo zadowolony 😁😁
Adam Perz
Adam Perz
2024.01.03
Polecam Pana Tomasza, sprawa z przekroczeniem dozwolonej prędkości w terenie zabudowanym została wygrana.
Reklama
Jakub Bączyk
Jakub Bączyk
2023.11.16
Serdecznie polecam Pana Tomasza , świetne podejście do klienta i 100% zaangażowania w prowadzoną sprawę
Paulina Będkowska
Paulina Będkowska
2023.11.13
Magda Cieslak
Magda Cieslak
2023.11.12
Polecam Kancelarię Mecenasa Tomasza Kubata. Pełen profesjonalizm, rzetelność i zaangażowanie 👌
Adrian Szklarzewski
Adrian Szklarzewski
2023.10.12
Reklama