Kancelaria BUTNY | Adwokaci Gdynia Reviews

Kancelaria BUTNY | Adwokaci Gdynia Reviews

4.9

Excellent - based on 96 reviews

kancelariabutny.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (96)
Milena S
Milena S
2024-02-04
Bardzo polecam kancelarie Butny, wspaniała komunikacja i zajęcie się sprawą.
Advertisement
Rafal Majerowicz
Rafal Majerowicz
2024-01-30
Bardzo profesjonalnie i sprawnie, doskonała komunikacja z klientem. Doceniam jakość i to, że jako klient czuję się dobrze prowadzony przez poszczególne etapy procesu. Decyzję o wyborze Kancelarii Butny podjąłem po wnikliwej analizie rynku, zarówno trójmiejskiego jak i warszawskiego i uważam, że była ona bardzo trafna, zarówno pod względem profesjonalizmu jakim prezentuje się Pani Mecenas jak i pod względem finansowego aspektu obsługi pozwu. Bardzo polecam.
Anna Kaczmarek
Anna Kaczmarek
2024-01-21
Dziękujemy za rzetelną pomoc w pozytywnie zakończonej sprawie dot. unieważnienia kredytu frankowego. Kompetentna reprezentacja i fachowe wsparcie na każdym etapie procesu. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni !
Konrad Skierka
Konrad Skierka
2023-11-12
Całym sercem polecam kancelarię, Od początku współpracy byłem bardzo zadowolony z podejścia i metod Pani Mecenas.
Patryk Stasiak
Patryk Stasiak
2023-11-12
Z ręką na sercu jestem w stanie powiedzieć że to najlepsza kancelaria z którą współpracowałem, Bardzo dziękuję Pani Mecenas za wkład i uprzejmą atmosferę w sprawie.
Advertisement
Danuta Kwiatkowska
Danuta Kwiatkowska
2023-11-08
Milena Ciupa
Milena Ciupa
2023-11-07
Jestem bardzo zadowolona. Pani Mecenas Patrycja to ucieleśnienie pełnego profesjonalizmu, empatii i zaangażowania w każdą, nawet najbardziej skomplikowaną sprawę spadkową.
Tadeusz Bruliński
Tadeusz Bruliński
2023-11-06
Profesjonalne podejście, wysoka kultura osobista, sumienność. Patrycja jest osobą niezwykle uprzejmą i wyrozumiałą. Serdecznie i szczerze polecam jej kancelarię!
Mikołaj Głowacki
Mikołaj Głowacki
2023-11-06
Bardzo polecam te kancelarię!
Advertisement
Marcin Kozłowski
Marcin Kozłowski
2023-11-06
Stanisław Smoliński
Stanisław Smoliński
2023-11-05
Julia Caputa
Julia Caputa
2023-11-05
Krzysztof Gawron
Krzysztof Gawron
2023-11-05
W bardzo jasny sposób potrafi wyjaśnić sytuację prawną oraz zaproponować logiczne i skuteczne rozwiązania. Pani Patrycja jest sumienna oraz terminowa a rozwód z jej pomocą to czysta formalność.
Advertisement
Klaudia Cieślicka
Klaudia Cieślicka
2023-11-04
Jolanta Mańkowska
Jolanta Mańkowska
2023-11-04
Szczerze polecam. Sprawa rozwodowa poszła po mojej myśli.
stanislaw accounts
stanislaw accounts
2023-11-03
Billy
Billy
2023-10-31
Jestem bardzo zadowolony z usług kancelarii. Kiedy potrzebowałem pomocy prawnej, zwróciłem się do nich i byłem mile zaskoczony profesjonalizmem oraz skutecznością ich działań. Adwokaci byli nie tylko kompetentni, ale również troskliwi i zawsze gotowi odpowiedzieć na moje pytania i rozwiać wątpliwości. Dzięki nim udało mi się osiągnąć korzystny wynik w mojej sprawie prawnej. Polecam kancelarię wszystkim potrzebującym skutecznej pomocy prawnej.
Advertisement
Jakub Mor
Jakub Mor
2023-10-30
Dziekuje, Szanowana Pani adowkat wygrała moją sprawe kredytowa Pańska pomoc była bezcenna, pozbawiła mnie wszelkiego stresu, Bardzo dziekuje za pomoc.
Mateusz Bobkowski
Mateusz Bobkowski
2023-10-28
Pani adwokat wygrała moja sprawę frankową.Serdecznie dziękuję za pomoc :)
Reply from Kancelaria BUTNY | Adwokaci Gdynia 2023-10-30
Gratulujemy wygranej!
Katarzyna Lange
Katarzyna Lange
2023-10-24
Wysokość alimentów mnie zadowala. Najlepsza kancelaria!
Reply from Kancelaria BUTNY | Adwokaci Gdynia 2023-10-30
Dziękujemy;)