Ania Bartczak

Ania Bartczak Reviews

Excellent rating
5.0
41 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (41)
Anna Kurzajczyk
Anna Kurzajczyk
2023.09.29
Pani Anna Bartczak super osoba nie tylko jako dietetyk馃槏 Jest osob膮 kt贸ra zawsze s艂u偶y dobrym s艂owem i pomocna d艂oni膮 nie tylko wtedy gdy wszystko idzie tak jak powinna ale jest nawet wtedy gdy dopada nas jakis kryzys . Dzieki niej wiem co jest dobre dla mnie , mojego ducha i cia艂a. Wiedz膮 kt贸r膮 przekazuje zostaj臋 na ca艂e 偶ycie. Bardzo dziekuje馃槏馃槏馃槏馃槏
Advertisement
Natalia Jania
Natalia Jania
2023.01.17
Szczerze polecam wsp贸艂prac臋 z Pani膮 Ani膮. Profesjonalizm, skuteczno艣膰, ogromna wiedza, ale te偶 empatia, u艣miech i 偶yczliwo艣膰 to cechy, kt贸re wyr贸偶niaj膮 Pani膮 Ani臋. Wcze艣niej zrzucenie chocia偶 1kg by艂o dla mnie bardzo trudne, przewa偶nie nieosi膮galne. Je偶eli si臋 udawa艂o to kr贸tkoterminowo i niezdrow膮 diet膮 czy g艂od贸wk膮. Z wiedz膮 jak膮 przekazuje Pani Ania okaza艂o si臋 mo偶liwe i wcale nie jest to takie trudne. Pani Ania zara偶a optymizmem, rado艣ci膮 偶ycia, dopinguje, ale te偶 gdy trzeba dyscyplinuje, pokazuje lepsze rozwi膮zania, korzystniejsze dla zdrowia. Polecam w 100%!
Anna Ma
Anna Ma
2022.11.16
Gor膮co polecam Poradni臋 i wsp贸艂prac臋 z Pani膮 Ani膮. Indywidualne podej艣cie do ka偶dego pacjenta, pomoc i wsparcie ka偶dego dnia da艂o niesamowite efekty wagowe. Je偶eli chcesz uzyska膰 wymarzon膮 sylwetk臋 i nauczy膰 si臋 komponowa膰 zdrowe i warto艣ciowe posi艂ki, nie zwlekaj, zg艂o艣 si臋 do Poradni i rozpocznij wsp贸艂prac臋 z Pani膮 Ani膮. :)
Pawe艂 Piller
Pawe艂 Piller
2021.11.01
Pani Ania z Centrum Zdrowia pomog艂a mi zrzuci膰 16 kg i poprzestawia膰 kilka szufladek w nawykach i sposobie my艣lenia, by zdrowiej si臋 od偶ywia膰. Jej 艣wietne indywidualne podej艣cie i fachowe porady daj膮 mi motywacj臋, 偶eby cierpliwie i艣膰 dalej. Zdecydowanie polecam!
Monika Wi艣niewska
Monika Wi艣niewska
2021.10.29
Serdecznie polecam wsp贸艂prac臋 z Dziewczynami w ramach efektywnego odchudzania. Mia艂am przyjemno艣膰 korzysta膰 z opieki Pani Ani. Efekty wspania艂e: 12 kg w 3 m-ce. Poprawione wyniki bada艅. Dzi臋kuj臋 Pani Aniu za trud, wsparcie i empati臋. Praca z Pani膮 Ani膮 to nie tylko praca z cia艂em, ale te偶 z g艂ow膮, nawykami i wol膮. Nigdy ju偶 nie wr贸c臋 do z艂ych nawyk贸w, a trud bardzo si臋 op艂aca艂 馃憤馃憤馃憤馃憤
Advertisement
El偶bieta Musia艂
El偶bieta Musia艂
2021.10.29
Polecam wszystkim, kt贸rzy chce zmieni膰 sw贸j spos贸b od偶ywiania i zdoby膰 wiedz臋 jak je艣膰, by cieszy膰 si臋 zdrowiem i odpowiedni膮 wag膮. Du偶a wiedza Pani Ani, wsparcie , umiej臋tno艣膰 motywacji oraz zaanga偶owanie jest nieocenione. Szczerze polecam ka偶demu.
Aneta
Aneta
2021.10.28
Najlepsza Dietetyk jak膮 znam. Bardzo motywuj膮ca i pomagaj膮ca. Ja trzymam wynik od p贸艂 roku. Zmieni艂am diet臋 i jest mi z tym super. Korzystajcie !
Beata Bandosz
Beata Bandosz
2021.02.05
Polecam poradni臋 wszystkim osobom, kt贸re pragn膮 zdrowo si臋 od偶ywia膰, a z pewno艣ci膮 zadba o to niesamowita pani Ania, kt贸ra potrafi zmotywowa膰 nawet najbardziej oporne osoby.
Magdalena Piller
Magdalena Piller
2021.02.04
Jestem bardzo zadowolone ze wsp贸艂pracy z Pani膮 Ani膮. Podziwiam j膮 za profesjonalizm, ogromn膮 wiedz臋. Potrafi zarazi膰 swoim optymizmem i wiar膮 w najtrudniejszym momencie. Bardzo dzi臋kuj臋 za wsparcie i prowadzenie w tej trudnej w臋dr贸wce :)
Advertisement
Beata Ludwiczak
Beata Ludwiczak
2021.02.04
Miejsce godne polecania dla wszystkich, ktorzy chca zmienic swoje nawyki zywieniowe a przy tym zgubic zbedne kilogramy. Pani Ania jest osoba kompetentna , wspierajaca w kazdej trudnej /i nie tylko/ chwili oraz bardzo motywujaca.
Katarzyna Wcis艂ek
Katarzyna Wcis艂ek
2021.02.03
Aleksandra Macniak
Aleksandra Macniak
2020.04.29
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Cudowne osoby, wsparcie, przepisy proste i smaczne, du偶o wiedzy i motywacji. Polecam ka偶demu kto chce zdrowo si臋 od偶ywia膰 czy zrzuci膰 zb臋dne kilogramy
drakjust ROBAKOWSKA
drakjust ROBAKOWSKA
2020.04.03
Jestem zadowolona z kursu. Nauczy艂am si臋 jak prawid艂owo trzeba si臋 od偶ywia膰, co jest wa偶ne w od偶ywianiu i na co zwraca膰 uwag臋. Polecam ka偶demu ten kurs.
Advertisement
Iwona Mikusi艅ska
Iwona Mikusi艅ska
2020.03.03
Poradnia Odchudzania i Od偶ywiania Centrum Zdrowia w Kaliszu to miejsce wprost idealne dla ka偶dego, kto chcia艂by zmieni膰 swe 偶ycie, swoje samopoczucie i swe odniesienie do otaczaj膮cego go 艣wiata. W pe艂ni profesjonalna obs艂uga, przemi艂a atmosfera, a przede wszystkim skuteczno艣膰 gwarantuj膮 trwale efekty i zadowolenie na d艂ugo. Jak mi艂o spotka膰 si臋 z kim艣 kto doradzi, opowie nie tylko o tym co i kiedy nale偶ny je艣膰 ale jak zmieni膰 swe nawyki by efekty by艂y zadowalaj膮ce. Na w艂asnym przyk艂adzie wiem, ze w chwili gdy przychodz膮 pierwsze efekty patrzy si臋 na wszystko zupe艂nie inaczej, nabiera si臋 wiary i si艂y na dalsza drog臋, a kiedy osi膮gamy wymarzony cel nasza satysfakcja jest ogromna. Tak w艂a艣nie wsp贸艂pracuje si臋 z dziewczynami z wymienionej poradni. Ania Bartczak, z ktora mia艂am przyjemno艣膰 wsp贸艂pracowa膰 r贸wnie偶 na innej p艂aszczy藕nie to osoba niezwykle kreatywna, konkretna, profesjonalna i bardzo mila, otwarta na wszelkie propozycje, projekty i nowe wyzwania. Polecam wszystkim gor膮co.
Katarzyna Gorowska
Katarzyna Gorowska
2019.12.17
Do poradni trafi艂am przez przypadek, na promocyjne badania i nie 偶a艂uj臋. Pani Natalia pomog艂a mi zrozumie膰 gdzie pope艂niam b艂臋dy i co powinnam zmieni膰. Okaza艂o sie, 偶e wystarczy przestrzega膰 kilku zasad i na efekty nie czeka si臋 d艂ugo. Warto skorzysta膰 bo to lekcja zasad zdrowego od偶ywiania a chudnie si臋 przy okazji. Trzeba te偶 podkre艣li膰 ogromne zaanga偶owanie Pani Natali ..... Dzi臋kuj臋 za cierpliwo艣膰, bo nie by艂am grzecznym pacjentem.
Anna Kolanek
Anna Kolanek
2019.12.17
Jestem bardzo zadwolona z us艂ug poradni. To nie tylko kszta艂towanie procesu odchudzania ale i kurs zdrowego od偶ywiania b臋d膮cy doskona艂ym sposobem na rozpocz臋cie zdrowego stylu 偶ycia. Wiem to z w艂asnego do艣wiadczenia. Zmagam si臋 z chorobami tarczycy, kt贸rej towarzyszy zle samopoczucie. Zalecenia z poradni to nie jest jaka艣 magiczna kuracja odchudzaj膮ca, tylko lekcje zdrowego od偶ywiania, kt贸re s膮 skuteczne i pomagaj膮 zmienia膰 swoje nawyki 偶ywieniowe osiagajac przy tym lepsze wyniki bada艅 lekarskich, lepsze samopoczucie i r贸wnowag臋 organizmu. Polecam!!!!!!!!
Iza Moc
Iza Moc
2019.12.16
Advertisement
Sylwia Drobniewska
Sylwia Drobniewska
2019.12.16
Polecam wszystkim walcz膮cym o mniejsz膮 wag臋 lub o zdrowsze od偶ywianie. COIO to nie tylko sama dieta "jad艂ospis" ale tak偶e nauka i wiedza, kt贸ra pomaga w samodzielnym komponowaniu posi艂k贸w. Naprawd臋 warto :)
El偶bieta Tana艣
El偶bieta Tana艣
2019.12.02
Kurs Odchudzania i Zdrowego Od偶ywiania w kt贸rym mia艂am przyjemno艣膰 uczestniczy膰 prowadzony by艂 przez bardzo profesjonalne osoby. Udzia艂 w zaj臋ciach oraz indywidualne wsparcie osobistego trenera Pani Natalii pomog艂y mi pozby膰 si臋 zb臋dnych kilogram贸w. Dzi臋ki wiedzy zdobytej na kursie oraz dzi臋ki zmianie nawyk贸w 偶ywieniowych czuj臋 si臋 zdecydowanie lepiej, a przede wszystkim l偶ej. Przekona艂am si臋, 偶e warto zadba膰 o swoje zdrowie poprzez w艂a艣ciwe od偶ywianie. Dzi臋ki atmosferze jak膮 potrafi膮 stworzy膰 osoby pracuj膮ce w Poradni odchudzanie sta艂o si臋 przyjemno艣ci膮, a efekt ko艅cowy by艂 dla mnie zaskakuj膮cy. Wcze艣niej nigdy nie uda艂o mi si臋 uzyska膰 takich efekt贸w. Okaza艂o si臋 偶e to prawda 偶e mo偶na je艣膰 i chudn膮膰, tylko trzeba dba膰 o zdrowe posi艂ki. Polecam wszystkim, kt贸rzy pragn膮 pozby膰 si臋 zb臋dnych kilogram贸w w mi艂ej atmosferze pod okiem profesjonalist贸w, skorzystajcie z us艂ug COiO !!!!!
Paula Banasiak
Paula Banasiak
2019.08.31
SUPER , SUPER !!!馃憤馃憤馃挭馃挭Ogromna wiedza , zmiana nawyk贸w - tak trudne do zniwelowania!!! Z COIO ZAWSZE DASZ RADE 馃憤馃挭馃挭馃挭 KLIMMAT SUPER !! BRAWO PANIE Z COIO ANIA , MONIKA , NATALIA - robi膮 dobr膮 robot臋 -ZDROWIE , URODA I POGODA DUCHA !!! WARSZTATY KULINARNE I WIZA呕U - ODLOT !!! CZEKAMY NA JESZCZE !!! POLECAM WSZYSTKIM KOBITKOM , kt贸re nie wierz膮 偶e dadz膮 rade !!!! TU jest to mo偶liwe !!! 馃崏馃崌馃崗馃崕馃崕馃崋馃崋馃崊馃尳馃憤鉁婐煉煉涴煉欚煉滒煉