juka-tczew.pl

juka-tczew.pl Reviews

Excellent rating
5.0
19 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (19)
Patrik M
Patrik M
2024.03.21
paulina tuszynska
paulina tuszynska
2024.03.12
Z całego serca polecam to miejsce. Człowiek trafia tu w najgorszym momencie swojego życia, a czuje się tak zaopiekowany, ze nie można opisać tego słowami. Pani Marzena to Anioł nie człowiek. Nigdy wcześniej nie spotkałam tak empatycznej osoby. Obsługa na najwyższym poziomie w każdym aspekcie. Dziękujemy za pomoc i ogromne wsparcie. „Niunia” swojego dziadka Zygmunta ❤️
Alicja Gli
Alicja Gli
2023.10.11
Chciałabym we własnym i całej rodziny podziękować raz jeszcze za pełny profesjonalizm i wsparcie przy organizacji uroczystości pogrzebowej. Z czystym sumieniem moge polecic państwu usługi każdemu kto znalazł sie w tej trudnej sytuacji życiowej . Rodzina Gliszczynskich
Beata Czachorowska
Beata Czachorowska
2023.03.28
Bardzo profesjonalny zespół oraz szybka i sprawna usługa. Każda moja prośba została spełniona, powiedziałabym, że aż ''nadto'' (co jest bardzo pozytywne). Ceremonia była przeprowadzona bardzo dobrze do samego końca, nie mam do czego się przyczepić i jestem bardzo zadowolona. Naprawdę serdecznie polecam Zakład Pogrzebowy Juka w Tczewie i dziękuję za zrealizowanie moich życzeń.
emiliamaria wnuczko
emiliamaria wnuczko
2022.08.31
Zakład pogrzebowy Juka to klasa sama w sobie. Pełen profesjonalizm. Ogromny szacunek dla zmarłego czego nie widziałam w innym zakładzie pogrzebowym , wsparcie dla rodziny i wielka pomoc w tak trudnych chwilach. Pani Marzena to osoba na odpowiednim miejscu niezwykle taktowna i pełna zrozumienia. Dziękujemy w imieniu całej rodziny 🖤
Małgorzata Piotrowicz
Małgorzata Piotrowicz
2021.11.21
Zakład bardzo profesjonalny ,wyrozumiały ,znajomy się na fachu .Polecam potrafią współczuć i pochować godnie zmarłego .
Karolina Stolc
Karolina Stolc
2021.11.20
Serdeczne podziękowania dla zakładu pogrzebowego Juka.Ogromne wsparcie, rzetenla pomoc dla rodziny w tych trudnych chwilach.Za okazany szacunek zarówno zmarłemu jak i rodzinie pogrążonej w żałobie. Z całego serca polecamy zakład pogrzebowy Juka Tczew .
Sylwia Kolasińska
Sylwia Kolasińska
2021.11.20
Z całego serca polecam zakład pogrzebowy Juka .Profesjonalna obsługa ,duże wsparcie w tych trudnych chwilach.
Ewa Babiarz
Ewa Babiarz
2021.10.09
Jestem pod dużym wrażeniem profesjonalnie przeprowadzonej ceremonii pogrzebowej mojej cioci z Francji.Wyrazy uznania dla firmy i jej pracowników za empatyczne podejście i sprawne zalatwienie formalności.Szczególne podziękowanie dla prowadzącego ceremonię i oprawę muzyczną,za modlitwę różańcowa w języku francuskim i piękną melodie pożegnalną na cmentarzu. To bylo pozegnanie pelne wzruszeń.Firma godna zaufania,tu slucha się człowieka,wspiera i doradza.
Boguslawa Popielska
Boguslawa Popielska
2021.10.05
Na tę smutną okoliczność z całym przekonaniem polecam Jukę.Serdeczne podejście,myślenie za zszokowanego klienta,doradzanie itd.Na pogrzebie dopracowany każdy szczegół i i ku zaskoczeniu -piękna przemowa pracownika nad grobem.Ponadto cena bardzo konkurencyjna w stosunku do konkurencji.
Ewelina Kryża
Ewelina Kryża
2021.10.04
Bardzo serdecznie chciałabym podziękować w imieniu moim i mojej siostry firmie pogrzebowej "JUKA" ... Obsługa na 6+... i pozatym co tu dużo mówić ...to poprostu są profesjonaliści w tym co robią...Tak więc polecam wszystkim!
Joanna Jedrycka
Joanna Jedrycka
2021.06.20
Ogromne podziękowania i wyrazy uznania dla calego zakładu JUKA za profesjonalne i rzetelne wykonanie uslugi pogrzebowej na kazdym jej etapie,za okazanie szacunku zarówno osobie zmarłej jak i rodzinie, za empatię i bezproblemowe dostosowanie się do próśb i życzeń zwiazanych z ceremonią. Z czystym sumieniem polecam tą firmę 🖤
Jacek Placek
Jacek Placek
2021.03.28
Pełen profesjonalizm, mnóstwo empatii. Fachowcy przez duże F. Dziękuję za pomoc w pochówku mojej mamy. Piotr Lamek
białamucha
białamucha
2020.12.16
Wszystko na najwyższym poziomie począwszy od profesjonalnej i miłej obsługi biura w tym trudnym dla wszystkich czasie ( nie chciało się wychodzić ) wszystko załatwiane z klasą i smakiem po całą ceremonię pogrzebową zdecydowanie polecam !!!!
Lucyna Troch
Lucyna Troch
2020.12.10
Dziś uczestniczyłam w pogrzebie i zdalam sobie sprawę jak ważne znaczenia w tej uroczystości ma firma pogrzebowa. Zauważyłam logo Juka i przyznam, że pogrzeb zorganizowaliście niezwykle godnie, z klasą i z sercem ❤
Ewa Fierke
Ewa Fierke
2020.10.23
Firma godna polecenia, pełen profesjonalizm Pan Adam niezawodny w swojej profesji bardzo polecam usługi firmy Juka .Serdeczne podziękowania dla wszystkich którzy brali udział w organizacji pogrzebu mojego brata Adama .Serdecznie polecam Ewa Fierke
Sławka Szlija
Sławka Szlija
2020.09.03
WŁAŚCIWE OSOBY NA WŁAŚCIWYCH STANOWISKACH ,PRACY' PEŁNE UZNANIE. SZACUNEK DLA ZMARŁEGO I RODZINY NIC DODAĆ NIC UJĄĆ BARDZO DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA SŁAWKA.
Tomasz
Tomasz
2018.10.25
Monika Chechłowska
Monika Chechłowska
2018.10.09
Jest nam ogromnie miło wystawić wysoką ocenę dla zakładu pogrzebowego Juka. Bardzo miła obsługa, profesjonalne doradztwo. Wszystko zostało jasno wytłumaczone. Wszyscy byliśmy pod ogromnym wrażeniem przygotowania ceremonii pogrzebowej naszego taty. Panowie spisali się na medal i pięknie wykonana mowa pożegnalna. W biurze Pani na koniec podkreśliła że na pierwszym miejscu liczy się zawsze człowiek - i tak to odczuliśmy. Pozostajemy z wyrazami ogromnego szacunku. Monika