van der Meer Natuursteen

van der Meer Natuursteen Reviews

Excellent rating
4.7
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
Mark Goedhart
Mark Goedhart
2024.02.27
Ans en Henk van der Meer hebben alle aandacht voor je wensen, ze nemen alle tijd voor je. Ik heb het als zeker prettig ervaren. Ik heb 2 assieraden gekocht en die hebben ze met alle zorg gemaakt en doen dat in jouw bijzijn. Twee hele bijzondere mensen.
Advertisement
Marsha van Maanen
Marsha van Maanen
2024.01.03
3 jaar geleden overleed plotseling mijn man en kwam ik bij van der Meer natuursteen terecht. We gingen erheen zonder afspraak en stonden voor een gesloten deur. Ze waren helaas niet open. Tóch werden we buiten hun openingstijden binnen gelaten door een hele vriendelijke dame. Ze hoorden ons verhaal aan en wilden ons graag helpen. We werden zo onzettend vriendelijk en warm geholpen. De grafsteen ziet er nu, 3 jaar later nog net zo mooi uit als toen hij geplaatst werd. Ik heb alleen maar goede woorden voor dit bedrijf. Bedankt voor jullie fantastische service.
Lieke Beltz
Lieke Beltz
2023.12.11
Zoek niet verder als u dit adres heeft gevonden, echt een aanrader Een zeer fijne ervaring gehad met het ontwikkelen van mijn vader's grafsteen. Henk heeft alle aandacht voor jouw wensen en luistert daar ook naar. Hij heeft écht oog voor een prachtig aandenken aan een dierbare. Een fantastische man die echt gevoel heeft voor zijn vak! Niet onbelangrijk: Kwaliteit voor een eerlijke prijs
Alex Seffinga
Alex Seffinga
2023.11.24
Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Zij leveren goede kwaliteit en service, maar meneer van der Meer is vooral een erg prettig persoon die voor je klaar staat.
Maud Terhorst
Maud Terhorst
2023.06.15
1,5 jaar geleden mijn urn daar gekocht. Vanwege brandschade terug gegaan en ze hebben hem weer gerestaureerd. Hele lieve meegaande mensen. Blij dat ik hem daar heb gekocht!
Advertisement
ed van gent
ed van gent
2023.05.19
Zeer mooie foto op graniet gelaserd
Dilano Spijk
Dilano Spijk
2023.02.09
van der meer natuursteen is echt een aanrader. Ik heb daar me urn besteld die ik wilde. Ze hadden die niet in het assortiment, dus hebben ze hem besteld voor me hondje en ze hebben ons heel goed geholpen en goed mee gedacht waar ik de urn op moest zette en een tekst erbij gezet wat we wilden echt een top bedrijf voor zowel mensen of dieren urnen
Trudie van Rooijen
Trudie van Rooijen
2022.09.20
Henk van der Meer is een vakman en leeft mee! Zeer tevreden over zijn diensten! Komt afspraken na en is helder en duidelijk!
DJ W
DJ W
2022.05.15
Henk en de directrice nemen uitgebreid de tijd om goed aan alle wensen te kunnen voldoen. Voelen je goed aan, hebben een mooi programma op de computer om een 3d beeld weer te geven van een prachtige (graf)steen voor een prima prijs! Dank jullie wel toppers!
Advertisement
Jose Monster
Jose Monster
2022.05.10
Henk van der Meer is een man met veel gevoel voor de mensen die bij hem komen. Heeft met mij de nieuwe urn van mijn man opnieuw geplaatst, heeft er pootjes onder gezet zodat hij niet direct op de stenen komt te staan en als laatste plaatste hij er een kaars naast. Hij deed het alleen maar als een service voor zijn vriend die de urn heeft gemaakt, ik persoonlijk kende hem niet. Ik zal dit nooit vergeten. Een man met een groot hart.
Reply from van der Meer Natuursteen 2022.05.10
Beste José, bedankt voor de mooie woorden en graag gedaan!!
Janneke Stevens
Janneke Stevens
2022.05.10
Dit bedrijf haalt adressen uit overlijdensadvertenties om vervolgens ongevraagde en ongepaste reclame te sturen.
Reply from van der Meer Natuursteen 2022.05.10
Beste Janneke ik heb uw mail ook beantwoord. Wij hebben ons bekend gemaakt via een brief. Hierin geven wij ook aan als u het schrijven niet waardeert het ons zeer spijt. Uw reactie nemen wij zeker serieus. Onze dank hiervoor. Wij hebben al diverse families gehad die toch door ons schrijven bij ons zijn gekomen. Dan vragen wij altijd naar hun mening over hoe ze over onze aanschrijving denken. De meeste zijn hier positief over. Toch wil ik u heel veel sterkte wensen.
Top Music
Top Music
2021.11.10
Vandaag mijn See You as ring opgehaald. Als u een vriendelijk bedrijf zoekt die voor u uitgebreid de tijd neemt, u op de 1e plek zet, met professionele materialen en prijzen werkt om uw dierbare te herdenken en die goed naar u luistert bent u bij Van der Meer Natuursteen op het goede adres. Zulke bedrijven moeten er meer zijn.
Reply from van der Meer Natuursteen 2021.11.13
Beste Top Music, Bedankt voor uw positieve woorden! Hier doen wij het voor Met vriendelijke groet, Van der Meer Natuursteen
Sam Kunne
Sam Kunne
2021.10.15
Top bedrijf. Erg klantvriendelijk ze nemen de tijd voor jou en snappen ook waar je door heen gaat als er een dierbare is overleden. goede service als er iets niet goed is word er meteen een tijdelijke oplossing bedacht en daarna weer om tafel om een goede oplossing te bedenken. Al om al een top bedrijf
Advertisement
Jos Theunissen
Jos Theunissen
2021.10.14
Bijzonder warm ontvangen. De urn van Belgisch hardsteen is zeer mooi geworden. Bedankt voor alles!
Reply from van der Meer Natuursteen 2021.11.13
Beste Jos, Heel graag gedaan Bedankt voor uw positieve woorden Met vriendelijke groet Van de Meer Natuursteen
KKSMYT
KKSMYT
2021.06.19
Goed bedrijf. Aardig personeel goede kwaliteit Heb hier 2 kleine urntjes voor mijn hond gehaald zijn hier met familie geweest voor grafmonumenten en herdenkings plaatjes en de service was elke keer weer top zeker een aanrader
Karolina van Elk
Karolina van Elk
2021.05.12
Super mooie toevoeging voor onze tuin laten laseren door dit bedrijf
lydia de vos
lydia de vos
2020.09.05
Boven verwachting warm geholpen. Er werd ruim de tijd genomen voor mijn bijzondere wens. Een opsteker in moeilijke tijden.
Advertisement
Yana Degen
Yana Degen
2020.04.12
Super mooi mijn naam gegraveerd in mijn spiegel.
naomi belfor
naomi belfor
2019.11.12
Erg begripvol, meedenkend en geduldig. Echte toppers en niet te vergeten een echte vakman. prachtig eindresultaat alle 2 keren. Ben jullie super dankbaar ❤️
henk bouwmeester
henk bouwmeester
2019.07.08
Vriendelijke mensen,goede service , goede adviezen en denken mee met de klant juist in moeilijke tijden