Jolly Jingles Reviews

Jolly Jingles Reviews

4.9

Excellent - based on 18 reviews

jollyjingles.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (18)
Raelyn C
Raelyn C
2024-01-19
Really lovely ornaments and delivery was really quick too!
Advertisement
Keiko Brasser
Keiko Brasser
2023-12-27
Zeer smaakvolle kerstballen, met oog voor detail en een verfijnde afwerking, een aanrader!
Nancy Riga
Nancy Riga
2023-12-15
Ik werd verliefd op de reisornamenten en de liefde heeft zich uitgebreid naar de rest. Snelle levering. Mooi verpakt. ( het oog wil ook wat) Deze mensen snappen het. Benieuwd naar de collectie voor volgend jaar. ( Palmboom misschien als toevoeging aan de tropische collectie? ;-) )
Gino
Gino
2023-12-08
Onder de indruk van de kwaliteit van de ornamenten! Echt heel erg leuk om cadeau geven/krijgen!
Talitha van den Berg
Talitha van den Berg
2023-12-06
Super goeie klantenservice! Bestellen op mijn adres (Waddeneiland, Texel) leek niet te lukken via het bestelsysteem. De toppers van Jolly Jingles hebben vervolgens mijn adres handmatig aangepast/ingevoerd zodat ik evengoed een bestelling kon plaatsen. De kerstornamenten zien er super mooi uit, en de bestelling werd netjes en feestelijk verpakt! Heel erg bedankt voor de moeite! De ornamenten hangen mooi te shinen in de boom!
Advertisement
Dani
Dani
2023-11-02
Deze kerstballen vragen om nog meer kerstballen. Echt top.
Martin op den Dries
Martin op den Dries
2023-11-02
Cadeau gegeven aan m'n zus. Haar reactie na ontvangst per postpakket: "Was echt een een kadootje toen het kwam... mooi ingepakt... de avocado is mijn favoriet... Vriendin verrast door de luchtballon, waar ze de week ervoor nog in had gezeten...zijn mooie Jolly jingles, een speciaal kado!"
Lia Rook
Lia Rook
2023-11-02
Dit weekend onze eigen Jolly Jingles ontvangen (ja wij zijn fan!!). We konden niet wachten om ze uit te pakken en te bewonderen, ze bleken heel goed te matchen met het borrelplankje! Bracht meteen leuke gesprekken op gang over kerst en onze volgende vakantie (met busje of een camper?). We gaan dit jaar eerder onze kerstboom opzetten!
Daniël van Bemmel
Daniël van Bemmel
2023-10-30
Super leuke en originele ornamenten voor kerst. Snel en correct geleverd in mooie verpakking.
Advertisement
dennis kabbedijk
dennis kabbedijk
2023-10-27
Ingrid de Kok
Ingrid de Kok
2023-10-24
Mijn JOLLY JINGLES bestelling mogen ontvangen. Superblij mee. Goed verpakt en ziet er ontzettend leuk uit. Een aanrader.
Jessika Feleus-Gutteling
Jessika Feleus-Gutteling
2023-10-23
Helemaal blij met de croissant en champagneglas. 🥐🥂 Top kwaliteit en super service.
Monique Vosveld
Monique Vosveld
2023-10-23
Zulke leuke en originele kerstballen/ornamenten. Voor in de boom, om neer te zetten of ergens anders aan te hangen. Voor bij ons thuis gekocht en gelijk voor vrienden als cadeau wat extra gekocht. Stevige kwaliteit (mijn man heeft 't getest, want die liet er 1 vallen 😁). Ze zitten in een hele stevige, mooie doos. Blij mee!
Advertisement
Erik van Bemmel
Erik van Bemmel
2023-10-23
Topproduct! Vanzelfsprekend wat duurder dan in een gemiddeld warenhuis, maar dan heb je ook wat, én ze kunnen een stootje hebben. In tegenstelling tot de gemiddelde "kerstbal". Origineel en daarnaast superdegelijk verpakt.
Arnold van Geldorp
Arnold van Geldorp
2023-10-11
Super mooi ingepakt, top kwaliteit en werd netjes op de hoogte gehouden na het pre-orderen. Aanrader!
Vera van Bemmel
Vera van Bemmel
2023-10-11
Wij zochten een origineel cadeau voor vrienden en dat vonden we bij Jolly Jingles. Ze reizen veel en houden van muziek. Dus de koffer en gitaar werden met veel plezier en verbazing ontvangen door hun.
Marc van Zetten
Marc van Zetten
2023-10-11
Wat een ballen! Normaal kocht ik mn ballen bij de bijenkorf of intratuin. Maar deze ballen zijn toch echt van veel betere kwaliteit. Ik kan niet wachten tot ik ze op kan hangen in de boom dit jaar. Los van de kwaliteit, komen ze ook nog eens in een super leuke kerstdoos, hierdoor is het echt een cadeautje! Kerst is vroeg dit jaar!
Advertisement
Roy
Roy
2023-09-17
High quality ornaments made from glass. Delivered in an extra strong, environment friendly, case.