KERATIN STUDIO Jolanta Budny

KERATIN STUDIO Jolanta Budny Opinie

Opinie Doskonały
4.9
223 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (223)
Agnieszka Bogacz-Piaseczyńska
Agnieszka Bogacz-Piaseczyńska
2024.04.12
nie poleca
3 tygodnie temu wykonywałam zabieg z keratyną. Pytałam wtedy czy po zabiegu włosy nie będą się plątać bo to jedyny efekt jaki chcę uzyskać. Dowiedziałam się że jak najbardziej, włosy będą zdecydowanie mniej się plątać i będę zadowolona. Kupiłam również produkty (szampon i odżywkę) Simple Magic za 269 zł…... Niestety po zabiegu nie ma żadnego efektu, a na użyte w salonie produkty dostałam reakcji alergicznej. W związku z tym w domu nawet ich nie otworzyłam. Kontynuowałam używanie produktów Amazon keratin. Wczoraj byłam u doświadczonej fryzjerki, z której usług korzystam już 12 lat i która doskonale zna moje włosy. Dowiedziałam się, że to absolutnie nie są włosy po prawidłowym zabiegu keratynowym i powinnam zwrócić się do Pani Jolanty po zwrot pieniędzy. Dowiedziałam się również, że jestem szóstą klientką w ostatnim czasie niezadowoloną z zabiegu u Pani Jolanty i której nie zostały zwrócone pieniądze za źle wykonaną pracę. Tak też zrobiłam, opisałam sytuację i wysłałam zdjęcia moich włosów. Reakcja Pani Jolanty była w mojej opinii odpychająca a sama jej postawa arogancka i zarozumiała. Dowiedziałam się, że „Zabieg nie sprawia że włosy się nie będą plątać jeśli z natury są cienkie lub rozjaśnione. Nie taki jest jego cel”. Muszę przyznać zaskoczyło mnie to i poczułam się totalnie oszukana, ponieważ to był jedyny efekt jaki chciałam uzyskać. Gdyby Pani Jolanta powiedziała mi to 3 tygodnie wcześniej - zdecydowanie nie zrobiłabym tak drogiego zbiegu!!! Dodatkowo ukradła moje zdjęcia i bez mojej zgody wstawiła je u siebie w relacji na Instagramie opisując sytuację. Po dwukrotnej odmowie na moją prośbę o usunięcie relacji postanowiłam zgłosić kradzież praw autorskich. Muszę przyznać, że dawno nie spotkałam się z tak bezczelnym zachowaniem. Postanowiłam zgłosić się osobiście po zwrot pieniędzy oraz usunięcie moich zdjęć z internetu. Zostały mi zwrócone pieniądze za szampon i odżywkę oraz usunięto relację z Instagrama. Jednak pieniędzy za źle wykonany zabieg nie odzyskałam. Niestety ale nie polecam.
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2024.04.12
W odpowiedzi na Pani opinię pozwolę sobie przedstawić mój punkt widzenia. Przed rozpoczęciem zabiegu w dniu 18.03 w trakcie wstępnej konsultacji poinformowałam Panią, że głównym celem zabiegu keratynowego prostowania jest wygładzenie i wyprostowanie włosów, a dzięki temu, że keratyna tworzy na włosach ochronny film, włosy mniej się plączą. W przypadku włosów cienkich czy rozjaśnionych plątanie włosów jest zdecydowanie częstsze niż przy włosach grubych. Po zabiegu włosy zostały umyte i wysuszone i prezentowały się zdecydowanie lepiej niż przed zabiegiem (w załączeniu film przed i po). Dzięki myciu włosów bezpośrednio w salonie, w przeciwieństwie do nadal często praktykowanego w innych salonach zalecenia umycia w domu po 24h efekt widoczny jest od razu, jak również zmniejsza się ryzyko podrażnień czy przetłuszczania się skóry głowy pozostawiając preparat zbyt długo na włosach. Ani po zabiegu, ani w kolejnych dniach nie zgłaszała Pani żadnych uwag, jak również nie poinformowała mnie Pani o wystąpieniu reakcji alergicznej. Bez wykonania badań nie jesteśmy w stanie stwierdzić co mogło spowodować reakcję alergiczną (szampon oczyszczający stosowany przed zabiegiem, składniki zawarte w keratynie, która jest produktem chemicznym czy kosmetyki Simple Magic użyte po zabiegu). Po 24 dniach siedząc w fotelu w salonie fryzjerskim wysłała mi Pani zdjęcie mokrych, nierozczesanych włosów z żądaniem zwrotu gotówki, gdyż w ocenie fryzjera włosy nie powinny tak wyglądać po keratynie. Wspomniała Pani również, że Pani fryzjer również wykonuje keratynę więc jako profesjonalista powinien wiedzieć, że aby ocenić prawidłowość wykonania zabiegu włosy należy rozczesać i wysuszyć. To podstawowa zasada pielęgnacji włosów po zabiegu keratynowym. Wspomniała Pani również, że dostała uczulenia po kosmetykach użytych po zabiegu i nie będzie Pani ich używać w domu. Dobrowolnie zaproponowałam, że przyjmę od Pani zwrot kosmetyków skoro nie były otwierane. Nie widzę podstaw do uznania reklamacji usługi gdyż bezpośrednio po zabiegu i umyciu włosów efekt był widoczny i w mojej ocenie, jak najbardziej zadowalający, a w ciągu 24 dni z włosami mogły dziać się przeróżne rzeczy. Sam fakt przesłania zdjęcia z salonu fryzjerskiego w formie reklamacji już świadczy o tym, że na włosach były wykonywane inne zabiegi fryzjerskie. Nadmienię również, że zgodnie z regulaminem dostępnym na moim profilu ewentualne reklamacje należy zgłaszać niezwłocznie, nie później niż w ciągu 48h choć odkąd myję włosy bezpośrednio po zabiegu takie sytuacje nie mają miejsca gdyż w razie braku oczekiwanych rezultatów od razu są podejmowane odpowiednie czynności. Przesłane zdjęcia przedstawiające wyłącznie Pani mokre i nierozczesane włosy pozwoliłam sobie zamieścić na instastory, jako przykład edukacyjny wskazujący na nieprawidłowości w ocenie efektu zabiegu. Zdjęcia w żaden sposób nie pozwalały na zidentyfikowanie Pani osoby ani nie naruszały Pani prywatności natomiast Pani drugie żądanie ich usunięcia odczytałam już po Pani wizycie w salonie i kiedy już zostały usunięte w Pani obecności. Odnosząc się do zarzutu jakoby była Pani szóstą klientką niezadowoloną z moich usług wspomnę tylko, że pomówienia i oszczerstwa podlegają sankcjom karnym. Nie posiadam żadnych informacji, żeby któraś z klientek nie była zadowolona z moich usług, a tym bardziej żeby zgłosiła to w formie reklamacji. Takie sytuacje jeśli mają miejsce to skwapliwie są wykorzystywane przez klientki w formie niepochlebnych opinii, czego Pani jest najlepszym przykładem. Wszystkie opinie zarówno pozytywne, jak i negatywne są dostępne na moim profilu i nie praktykuję ich usuwania ani ukrywania, aby każda klientka mogła świadomie podjąć decyzję przed umówieniem wizyty.
Reklama
Agnieszka Bogacz
Agnieszka Bogacz
2024.04.12
3 tygodnie temu wykonywałam zabieg z keratyną. Pytałam wtedy czy po zabiegu włosy nie będą się plątać bo to jedyny efekt jaki chcę uzyskać. Dowiedziałam się że jak najbardziej, włosy będą zdecydowanie mniej się plątać i będę zadowolona. Kupiłam również produkty (szampon i odżywkę) Simple Magic za 269 zł…... Niestety po zabiegu nie ma żadnego efektu, a na użyte w salonie produkty dostałam reakcji alergicznej. W związku z tym w domu nawet ich nie otworzyłam. Kontynuowałam używanie produktów Amazon keratin. Wczoraj byłam u doświadczonej fryzjerki, z której usług korzystam już 12 lat i która doskonale zna moje włosy. Dowiedziałam się, że to absolutnie nie są włosy po prawidłowym zabiegu keratynowym i powinnam zwrócić się do Pani Jolanty po zwrot pieniędzy. Dowiedziałam się również, że jestem szóstą klientką w ostatnim czasie niezadowoloną z zabiegu u Pani Jolanty i której nie zostały zwrócone pieniądze za źle wykonaną pracę. Tak też zrobiłam, opisałam sytuację i wysłałam zdjęcia moich włosów. Reakcja Pani Jolanty była w mojej opinii odpychająca a sama jej postawa arogancka i zarozumiała. Dowiedziałam się, że „Zabieg nie sprawia że włosy się nie będą plątać jeśli z natury są cienkie lub rozjaśnione. Nie taki jest jego cel”. Muszę przyznać zaskoczyło mnie to i poczułam się totalnie oszukana, ponieważ to był jedyny efekt jaki chciałam uzyskać. Gdyby Pani Jolanta powiedziała mi to 3 tygodnie wcześniej - zdecydowanie nie zrobiłabym tak drogiego zbiegu!!! Dodatkowo ukradła moje zdjęcia i bez mojej zgody wstawiła je u siebie w relacji na Instagramie opisując sytuację. Po dwukrotnej odmowie na moją prośbę o usunięcie relacji postanowiłam zgłosić kradzież praw autorskich. Muszę przyznać, że dawno nie spotkałam się z tak bezczelnym zachowaniem. Postanowiłam zgłosić się osobiście po zwrot pieniędzy oraz usunięcie moich zdjęć z internetu. Zostały mi zwrócone pieniądze za szampon i odżywkę oraz usunięto relację z Instagrama. Jednak pieniędzy za źle wykonany zabieg nie odzyskałam. Niestety ale nie polecam.
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2024.04.12
W odpowiedzi na Pani opinię pozwolę sobie przedstawić mój punkt widzenia. Przed rozpoczęciem zabiegu w dniu 18.03 w trakcie wstępnej konsultacji poinformowałam Panią, że głównym celem zabiegu keratynowego prostowania jest wygładzenie i wyprostowanie włosów, a dzięki temu, że keratyna tworzy na włosach ochronny film, włosy mniej się plączą. W przypadku włosów cienkich czy rozjaśnionych plątanie włosów jest zdecydowanie częstsze niż przy włosach grubych. Po zabiegu włosy zostały umyte i wysuszone i prezentowały się zdecydowanie lepiej niż przed zabiegiem. Dzięki myciu włosów bezpośrednio w salonie, w przeciwieństwie do nadal często praktykowanego w innych salonach zalecenia umycia w domu po 24h efekt widoczny jest od razu, jak również zmniejsza się ryzyko podrażnień czy przetłuszczania się skóry głowy pozostawiając preparat zbyt długo na włosach. Ani po zabiegu, ani w kolejnych dniach nie zgłaszała Pani żadnych uwag, jak również nie poinformowała mnie Pani o wystąpieniu reakcji alergicznej. Bez wykonania badań nie jesteśmy w stanie stwierdzić co mogło spowodować reakcję alergiczną (szampon oczyszczający stosowany przed zabiegiem, składniki zawarte w keratynie, która jest produktem chemicznym czy kosmetyki Simple Magic użyte po zabiegu). Po 24 dniach siedząc w fotelu w salonie fryzjerskim wysłała mi Pani zdjęcie mokrych, nierozczesanych włosów z żądaniem zwrotu gotówki, gdyż w ocenie fryzjera włosy nie powinny tak wyglądać po keratynie. Wspomniała Pani również, że Pani fryzjer również wykonuje keratynę więc jako profesjonalista powinien wiedzieć, że aby ocenić prawidłowość wykonania zabiegu włosy należy rozczesać i wysuszyć. To podstawowa zasada pielęgnacji włosów po zabiegu keratynowym. Wspomniała Pani również, że dostała uczulenia po kosmetykach użytych po zabiegu i nie będzie Pani ich używać w domu. Dobrowolnie zaproponowałam, że przyjmę od Pani zwrot kosmetyków skoro nie były otwierane. Nie widzę podstaw do uznania reklamacji usługi gdyż bezpośrednio po zabiegu i umyciu włosów efekt był widoczny i w mojej ocenie, jak najbardziej zadowalający, a w ciągu 24 dni z włosami mogły dziać się przeróżne rzeczy. Sam fakt przesłania zdjęcia z salonu fryzjerskiego w formie reklamacji już świadczy o tym, że na włosach były wykonywane inne zabiegi fryzjerskie. Nadmienię również, że zgodnie z regulaminem dostępnym na moim profilu ewentualne reklamacje należy zgłaszać niezwłocznie, nie później niż w ciągu 48h choć odkąd myję włosy bezpośrednio po zabiegu takie sytuacje nie mają miejsca gdyż w razie braku oczekiwanych rezultatów od razu są podejmowane odpowiednie czynności. Przesłane zdjęcia przedstawiające wyłącznie Pani mokre i nierozczesane włosy pozwoliłam sobie zamieścić na instastory, jako przykład edukacyjny wskazujący na nieprawidłowości w ocenie efektu zabiegu. Zdjęcia w żaden sposób nie pozwalały na zidentyfikowanie Pani osoby ani nie naruszały Pani prywatności natomiast Pani drugie żądanie ich usunięcia odczytałam już po Pani wizycie w salonie i kiedy już zostały usunięte w Pani obecności. Odnosząc się do zarzutu jakoby była Pani szóstą klientką niezadowoloną z moich usług wspomnę tylko, że pomówienia i oszczerstwa podlegają sankcjom karnym. Nie posiadam żadnych informacji, żeby któraś z klientek nie była zadowolona z moich usług, a tym bardziej żeby zgłosiła to w formie reklamacji. Takie sytuacje jeśli mają miejsce to skwapliwie są wykorzystywane przez klientki w formie niepochlebnych opinii, czego Pani jest najlepszym przykładem. Wszystkie opinie zarówno pozytywne, jak i negatywne są dostępne na moim profilu i nie praktykuję ich usuwania ani ukrywania, aby każda klientka mogła świadomie podjąć decyzję przed umówieniem wizyty.
Beata Zak
Beata Zak
2024.03.26
Dzień dobry.Miałam zastosowany botoks u p.Joli.Moje włosy były bardzo zniszczone .Rozjaśniane i prostowane od lat.Pani Jolanta ma bardzo dużą wiedzę i udało się moje włosy uratować przed obcięciem.Zdecydowanie polecam!!!!!
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2024.03.26
Bardzo dziękuję za opinię i cieszę się, że spełniłam Pani oczekiwania 🥰
Anna Steinmann
Anna Steinmann
2024.02.18
Bardzo polecam. Efekt jest wspanialy i dlugotrwaly.
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2024.02.18
Bardzo mi miło 🥰 dziękuję Pani Aniu 🫶
Karolina Żurawska
Karolina Żurawska
2024.02.04
Do salonu Pani Jolanty trafiłam z własnego zaangażowania podczas szukania miejsca, w którym wykonam kolejny już w mojej karierze zabieg keratynowego prostowania nie ruszając się z Gliwic i… nie zawiodłam się! 🙈 czysty, klimatyczny salon, bardzo miła atmosfera, ogrom wiedzy i niesamowitej pracy - to wszystko czeka na Was w Keratin Studio 🥰 moim pozytywnym zaskoczeniem było to, że włosy po zabiegu są myte, przez co od razu mogę założyć włosy „za ucho” i nie straszne mi żadne odgniecenia 🫣 polecam z czystym sumieniem 🫶🏻
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2024.02.04
Dziękuję 😍 jest mi bardzo miło
Reklama
Zuzanna Łukasik
Zuzanna Łukasik
2024.01.31
bardzo serdecznie polecam! super atmosfera i włosy po zabiegu z użyciem botoksu jak nowe!
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2024.01.31
Bardzo dziękuję za opinię ♥️
Marta Szczepańska
Marta Szczepańska
2023.12.18
Podejście - profesjonalne Atmosfera - super, można się zrelaksować i odpocząć. Pani Jolanta wie co robi, więc z pełnym zaufaniem można oddać jej swoje włosy. Efekt końcowy genialny a od razu po myciu w salonie również efekt bez zmian idealny 🩷
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.12.18
Bardzo dziękuję za opinię 🥰♥️
Beata Czajkowska
Beata Czajkowska
2023.11.14
Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona z usług Pani Jolanty❣️🔥 Mam piękne lejące włosy o których kiedyś mogłam tylko pomarzyć 🥰 Keratynowe prostowanie kiedyś, a dziś to jakby były dwa inne światy. Po zabiegu włosy są od razu umyte, można je związać gumką bez obaw, że coś się zniekształci. Włosy są po prostu idealne👌 🤩 Polecam to miejsce z całego ♥️
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.11.14
Bardzo dziękuję za opinię ♥️ to prawda, produkty keratynowe są stale udoskonalane i dużo lepszej jakości niż kiedyś 😊
Aneta Machoń
Aneta Machoń
2023.11.05
Pozytywny
Cleanliness
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Wartość
Polecam w 100 %. Pani Jola po raz kolejny zrobiła z moimi włosami coś magicznego 😁 włosy odżywione i piękne, taka stylistka to SKARB a efekt zwala z nóg
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2021.11.25
Bardzo dziękuje 💖
Reklama
Gabi
Gabi
2023.11.02
Profesjonalnie wykonany zabieg prostowania keratynowego. Polecam!
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.11.02
Bardzo dziękuję za opinię ♥️
Karolina Roksana
Karolina Roksana
2023.11.01
Już od 7 lat co roku korzystam z keratynowego prostowania. Zawsze jestem zachwycona efektem i długo się utrzymuje (zabieg powtarzam co około rok). Zabieg oszczędził mi wielu nerwów z moimi kręconymi, suchymi i puszącymi się lokami. Dziękuję i bardzo polecam ❤️
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.11.01
Dziękuję za opinię ♥️
Agata G
Agata G
2023.10.25
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Przemiła atmosfera, profesjonalna obsługa i ogrom wiedzy! Dostałam informację jak pielęgnować włosy po zabiegu. Na pewno wrócę!
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.10.25
Bardzo dziękuję za opinię ♥️
Edyta Kośmider
Edyta Kośmider
2023.10.24
Podejście bardzo profesjonalne,na każde pytanie otrzymamy odpowiedź. Włosy są gładkie i lśniące od razu po wysuszeniu ❤️ Po prostu cudo , polecam z całego serduszka ❤️🥰
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.10.24
Dziękuję za opinię ♥️
Reklama
Krysia Matula
Krysia Matula
2023.10.22
poleca
Polecam szkolenia u Pani Jolanty. Jest osobą niezwykłe cierpliwą, z chęcią dzieli się posiadaną wiedzą i angażuje się w 100% w to co robi. Wychodząc ze szkolenia wiedziałam, że nie był to zmarnowany czas ani pieniądze oraz, że do tego miejsca na szkolenia będę jeszcze wracać. Dziękuję za poświęcony mi czas i za ogrom przekazanej mi wiedzy :)
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.10.23
Bardzo dziękuję 🥰
Agnieszka Czyrnek
Agnieszka Czyrnek
2023.10.19
poleca
Prawdziwy ekspert od keratyny! Polecam🙂 Wszechstronna wiedza dotycząca produktów kreatynowych i idealnie dopasowanie do rodzaju włosów. Efekt: zero puszących się kosmyków🤩 ZADOWOLENIE- 100% Polecam z całego serca❤️
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.10.19
Bardzo dziękuję za opinię i cieszę się, że zabieg spełnił Pani oczekiwania 🥰
Katarzyna Warth
Katarzyna Warth
2023.10.09
Jestem właśnie po zakończeniu szkolenia z botoks włosów oraz keratynowego prostowania i z czystym sumieniem POLECAM ! Wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie, wiedza jaką ma Pani Jola jest naprawdę ogromna! Dziękuje za przekazanie bardzo wartościowych wskazówek dotyczących pielęgnacji włosów, marketingu, social mediów oraz prowadzenia działalności w tym zakresie. ❤️❤️
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.10.09
Bardzo dziękuję za opinię i życzę samych sukcesów i wielu zadowolonych Klientek ♥️
Karolina Ambroziak
Karolina Ambroziak
2023.09.21
Byłam już dwa razy na zabiegu keratynowego prostowania i jestem mega zadowolona .Dodam też,że raz byłam w innym miejscu i nie ma porównania .Już nigdy nie zmienię salonu.Gorąco polecam !!!
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.09.22
Bardzo dziękuje za opinię ♥️
Reklama
A D
A D
2023.08.18
Super obsługa, fachowo,solidnie
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.08.19
Dziękuje za opinię 😊
Izabela Dragon
Izabela Dragon
2023.08.18
poleca
Polecam z całego serca👌🏻po ostatnich nieudanych zabiegach keratynowych z tego salonu wyszłam zadowolona i z pięknymi prostymi i odżywionymi włoskami🤩 💯💯💯👌🏻
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.08.18
Dziękuje za opinie i bardzo się cieszę że wizyta spełniła Pani oczekiwania 😍
Agnieszka Władarz
Agnieszka Władarz
2023.08.13
Pani Jola ma dużą wiedzę i umiejętności a poza tym jest przemiłą osobą. Byłam pewna, że z moimi włosami keratyna sobie nie poradzi a efekt przerósł moje oczekiwania i utrzymał się na włosach dłużej niż przewidywano. Polecam panią Jolę z czystym sumieniem. Napewno będę wracać.
Odpowiedz z KERATIN STUDIO Jolanta Budny 2023.08.14
Bardzo dziękuje za opinię 😊