Jojo's Weddings & Events

Jojo's Weddings & Events Reviews

Excellent rating
5.0
12 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (12)
Jasmin Hilkens
Jasmin Hilkens
2023.07.11
Ich habe Jolanda durch Zufall bei Instagram kennengelernt und freu mich, dass ich dank ihr die Möglichkeit hatte, ganz besondere Outfits für ihr „Love Like a Rainbow“ Styled Shooting machen zu dürfen. Zudem freue ich mich schon sehr, als Ausstellerin bei ihrer Hochzeitsmesse Lobsters for Life am 8. Oktober sein zu dürfen, welche sie zusammen mit Marieke organisiert. Wenn ihr also eine Ansprechpartnerin für unkonventionelle und nicht-traditionelle Hochzeiten und andere Events sucht, seid ihr bei Jolanda auf jeden Fall richtig. Hab auch ganz lieben Dank für die ganzen Möglichkeiten, die du mir bisher geboten hast und den gemeinsamen Austausch. Liebe Grüße sendet Jasmin von Silvermoon Threads💜
Advertisement
Daphne Engelke
Daphne Engelke
2023.07.09
Jolanda heeft samen met Marieke een geweldige groep ondernemers bij elkaar weten te brengen voor de lobstersforlifeweddingfair en tijdens deze styled shoot was alles super goed georganiseerd. Van schaar, touw en veiligheidsspelden tot een heerlijke lunch. Van een prachtig draaiboek, tijdsplanning tot een fijne shoot locatie vol ondernemers die er zin in hadden. Een heerlijke dag met en prachtig resultaat.
Sacha Goossens
Sacha Goossens
2023.07.07
Jolanda is heel fijn om mee samen te werken! Ze is heel creatief en origineel en zorgt voor prachtige settings!
Chiara van der Lee
Chiara van der Lee
2023.07.06
Jolanda is een topper! Ze heeft een hart van goud, een creatief brein en levert mooi werk. Samenwerken en sparren is ook absoluut geen probleem. Kortom: aanrader!
Alice O'Connell
Alice O'Connell
2023.07.06
Jolanda is wonderfully creative and enthusiastic. I love that she focuses on communicating unique personalities through wedding choices from styling to food, decor and really knows the importance of details. Collaborating with her was a terrific experience. I was blown away by the creativity she brought with her eye and network.
Advertisement
Daphne Engelke
Daphne Engelke
2023.07.06
Jolanda heeft samen met Marieke een geweldige groep ondernemers bij elkaar weten te brengen voor de lobstersforlifeweddingfair op 8 oktober aanstaande. Als kers op onze taart organiseerde ze een styled shoot waarbij aan alles gedacht is. Prachtige locatie, fijne sfeer, heerlijke lunch en vooral veel gezelligheid en teamgevoel. Dank je wel voor deze fijne dag, organisatie en jouw bruisende persoonlijkheid.
Fleur van der Heijden
Fleur van der Heijden
2023.07.05
Met de vele connecties, gedrevenheid en out of the box mindset weet Jolanda precies hoe je een alternatieve bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Ook als collega is Jolanda erg fijn om mee samen te werken!
Mirthe Pasmans
Mirthe Pasmans
2023.05.10
Goed verzorgde babyshower. Leuke locatie, mooie aankleding. Ontspannen middag.
Reply from Jojo's Weddings & Events 2023.05.10
Dank je wel, ik ben blij hoe de middag vorm heeft gekregen.
Femke van de Sande
Femke van de Sande
2021.08.29
Samenwerken met Jolanda is echt een feestje! Ik vond het erg prettig om met zo'n creatief, spontaan en enthousiast mens te werken. Ik mocht het haar en de make-up verzorgen voor de Rockin' Peacock shoot. Deze dag was tot in de puntjes verzorgd en dat is ook goed terug te zien in de foto's. Dankzij haar oog voor detail, vormt alles tot een prachtig geheel waarin niks vergeten is. Ze is erg attent en denkt constant mee aan nieuwe ideeën. Ik kan Jojo's weddings & events zeker aanbevelen!
Advertisement
Sabrina Adriaansen
Sabrina Adriaansen
2021.08.08
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
De samenwerking met Jolanda voor een styled weddingshoot was zeer prettig, zij is vakkundig en hanteert een goede voorbereiding, voegt een grote dosis toewijding en enthousiasme toe aan de uitvoering en haar netwerk. Het resultaat is van hoog niveau met terugkerende stylingitems,​ humor en sensualiteit. Rockin' my heart! - Sabrina AIM your WEDDING
daphne
daphne
2021.08.04
Positive
Professionalism
Quality
Fijne samenwerking gehad met betreft bruidswerk. Gelijk alles duidelijk, en goed over na gedacht.
Antoine van den Waardenburg
Antoine van den Waardenburg
2021.08.03
Positive
Quality
Responsiveness
Value
Leuke fotoshoot gehad in Arnhem. Alles geregeld door Jolanda. Complimenten, alles was tot in de puntjes verzorgd. Overal was over nagedacht. Niets werd aan het toeval overgelaten. Ze had een team samengesteld van allemaal leuke mensen, waarvan de neuzen allemaal dezelfde kant op staan. Dat maakte het tot een gestroomlijnd geheel. Zoekt u een goede weddingplanner, dan is Jojo’s zeker aan te raden.