JH creatives NL

JH creatives NL Reviews

Excellent rating
5.0
9 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (9)
Quinty de Groot
Quinty de Groot
2024.03.27
Verrast door een prachtig schilderij van onze hond. Mijn ouders en ik herkenden haar gelijk. We zijn heel dankbaar voor deze mooie herinnering!
Advertisement
Niek Strijker
Niek Strijker
2024.03.26
Joëlle heeft voor mij een 3D print van een zombie geschilderd met enorm veel detail en precisie! Het resultaat is top!
Stephen Bruton
Stephen Bruton
2024.03.15
Nadat mijn vrouw begin dit jaar haar paard verloor, wilde ik een leuk cadeau voor haar vinden ter herinnering aan haar paard. Joelle heeft een mooie hoefijzerketting gemaakt met haar uit zijn staart. Het is echt goed gemaakt en mijn vrouw vond het geweldig. Ik zou JH Creatives van harte aanbevelen.
Marijke Nijhuis
Marijke Nijhuis
2023.04.30
Het ene zwarte paard is het andere niet, maar als je een Fries zo treffend kunt schilderen dat je deze direct herkent, dan zegt dat wel wat! Wij zijn erg blij met dit prachtige schilderij.
Ingrid Schoonderbeek
Ingrid Schoonderbeek
2023.03.20
Zoek je naar iets unieks hier kun je terecht. Heb twee mooie lithofanen laten maken van geboortekaartjes als nachtlampje. Heb een mooie zwart wit tekening van mijn Border Colli.. Voor de kerst: kerstboom , sneeuwman en kerstman kaars kleinkinderen vonden ze geweldig. Kwaliteit is top ... Word met je meegedacht en goede tips gegeven over wat kan.. Een kaarsje had wat problemen werd meteen een vervanger voor opgestuurd. Top Service.
Advertisement
Merel van Veen
Merel van Veen
2023.03.13
Joëlle heeft mijn dieren super mooi vastgelegd in haar tekening!
Marisse Meijer
Marisse Meijer
2023.03.11
Ik heb al veel gebruik gemaakt van JH Creatives. Twee hele mooie schilderijen laten maken waar ik erg van onder de indruk was. Ook een aantal lithofanen besteld velen die ik kado heb gegeven bij geboorte of verjaardag. Zeer origineel en wordt door de ontvangers zeer goed ontvangen. Reaktie op mijn vragen of verzoeken worden meestal dezelfde dag nog gegeven. Ook de levertijd is snel. Prettig overleg en indien ik wat veranderd of aangepast wil hebben is dat altijd in goed overleg mogelijk. Nu een van de nieuwe tuinpakketjes besteld. Die ga ik straks met mijn bonus kleinkinderen planten en tzt lekker oppeuzelen. Wat zullen ze daar een plezier van hebben! JH Creatives bedankt en ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie mooie spullen!
Daan K
Daan K
2023.03.07
Mooie lithofaan
Rich-Jeanne Janssen
Rich-Jeanne Janssen
2023.03.06
Joelle heeft een schilderij gemaakt van een van onze pony's. De gelijkenis was echt zeer treffend, buitengewoon goed, en dat voor een zeer redelijke prijs. Levertijd was netjes zoals afgesproken. Wij kunnen JH Creatives zeker aanbevelen.
Advertisement