Jeresgulvsliber

Jeresgulvsliber Reviews

Excellent rating
4.8
581 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (581)
Gitte
Gitte
2024.03.08
Vi fik slebet og behandlet (lud og hvid sæbe) vores nylagte gulv af Waldemar og teamet. Resultatet blev endnu flottere end forventet, og der var super service og fleksibilitet! Vi kan varmt anbefale dem👍
Niels Nielsen
Niels Nielsen
2023.08.03
Super flinke fyre som gjorde et godt stykke arbejde med god energi. De var pressede på opgaver pga. sygdom og sommerferie, men kommunikerede klart og leverede lidt ekstra service oveni. Jeg havde forkerte mål på lejligheden fra en plantegning, men det var intet problem og de smuttede ikke før de havde løst opgaven
OLD_BOYS_ E-MTB
OLD_BOYS_ E-MTB
2023.02.01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vi havde hyret dem til at komme og lave en forsikrings skade på vores gulve. God rådgivning om hvilken behandling ville passe os bedst. Svare meget hurtigt på beskeder når de kontaktes, og det er stort set ligegyldigt hvilken dag jeg skrev til dem. De er yderst skarpe på prisen også, og arbejdet er udført til vores store tilfredsstillelse. Da de forlader vores hus ringer de og fortæller hvornår vi igen kan komme ind, og at vi endelig skal ringe hvis oplever nogle problemer med vores gulv. Nu er der gået nogle uger, og vi har ikke fundet nogle fejl eller noget i arbejdet. Kan kun give dem vores bedste anbefalinger, og vi vil selv benytte dem næste gang vores gulve skal have en tur.
Niels
Niels
2022.11.18
Super god service og gode priser Super god service og gode priser! Lækkert resultat, god vejledning og information hele vejen i gennem. Kan kun anbefales
Niels Nielsen
Niels Nielsen
2022.11.14
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Det er mega dygtige og kompetente folk, som bliver sendt på opgaven. Svarer på selv dumme spørgsmål med et smil på læben. 🤣 Jeg vil ikke bruge andre!!! Mvh Niels Nielsen
Rasmus Nørfeldt Amdneh
Rasmus Nørfeldt Amdneh
2022.10.23
Critical
Value
Magen til jammerligt og sjusket arbejde skal man lede længe efter. Vi har stoppet Mustafa, inden de blev færdige med at lakere, fordi selve slibearbejdet ikke er udført godt nok. Inden arbejdet blev sat i gang, blev vi lovet, at vi først skal betale når vi er tilfredse. Alligevel har vi nu modtaget en faktura for et halvfærdigt arbejde, som vi ikke er tilfredse med.
Fantastisk flot arbejde Jeg kan varmt anbefale Jeres gulvsliber. Jeg har sjældent set så godt et resultat, og desuden er de punktlige og hurtige med alle tilbagemeldinger. Tak for et flot arbejde :-) De bedste hilsener fra Gitte Heidner
Jon Hoffmann
Jon Hoffmann
2022.04.14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vi er igang med en større renovering af et gammelt 60’er hus. Vi turde ikke give os i kast med gulvet, da vi kun har fået anbefalet at det gøres professionelt. Vi valgte Jeres gulvsliber✅, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vores Stavparket i Egetræ har fået nyt liv, og passer til resten af huset. Super flot resultat, og professionel behandling hele vejen. Det ser virkeligt flot ud 😃🙌🏻 Vi følte os trygge og kyndigt vejledt i processen. Vh Jon
Saadi
Saadi
2022.03.26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Kan klart anbefales - vi brugte Jeres gulvsliber i vores lejlighed i Brabrand boligforening 🥇
Ahmad Elhalabi
Ahmad Elhalabi
2022.03.26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Jeg har brugt firmaet Jeres gulvsliber af 2 omgange. Begge gange var arbejdet udført til perfektion. Der var ikke en finger at sætte og den ene af gangene blev der endda udført noget ekstra arbejde som ikke var en del af aftalen uden beregning. Kommunikationen har også været super, de svare hurtigt og er meget fleksible. Med min travle skema så var de stadig klar på at mødes og overtage nøglerne til lejligheden et sted som passede mig. Alt i alt 2 gode oplevelser ud af 2 gange. Kan klart anbefales!
Professionel og flot udført arbejde Meget professionel tilgang. Overholder alle aftaler og tidspunkter. De var færdige før tid. Rigtig god løbende kommunikation.
David G.
David G.
2022.03.05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Super godt stykke arbejde fra Mustafa og holdet, og til den ALLERBEDSTE pris man kan få i øst/midtjylland. Arbejdet var hurtig og grundig. Vores gulve og trapper blev super flotte efter slibning og mat lak behandling. Det var virkelig pengene værd ! Trænger dit gulv en omgang slibning og lakering? Så er det netop Jeres Gulvsliber du skal få fat i!
Steffen Henriksen
Steffen Henriksen
2022.02.28
Positive
Professionalism
Kanon god service holder hvad der er aftalt og mere til stor ros for det flotte arbejde😊
Mustafa Darwish
Mustafa Darwish
2022.02.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Value
Serika Darwish
Serika Darwish
2022.02.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Anbefaler Jeres Gulvsliber ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig svar, hurtig aftale, professionel & smukt resultat! Alt i alt perfekt
Israa El-saadi
Israa El-saadi
2022.02.27
Cecilie Masanet
Cecilie Masanet
2021.10.08
recommends
Vi havde lige overtaget et hus og gulvet var meget slidt. Vi fandt ud af det mandag og skulle flytte ind lørdag og kontakter jeres gulvsliber. De kan klare opgaven inden lørdag til en fin pris. Arbejdet blev udført til ug og jeg er meget tilfreds med resultater samt den virkelig gode service ! Jeg vil klart anbefale jeres gulvsliber til andre og ville til en hver tid bruge dem igen! Tusind tak for et rigtig godt stykke arbejde!
Asger Nielsen
Asger Nielsen
2021.07.16
recommends
Jeres Gulvsliber har lavet et godt stykke arbejde med at slibe og lakere alle vores parket gulve. Hurtig og god kommunikation, flot arbejde og prisvenlig. Kan på det kraftigste anbefales. ?
Dennis Thomsen
Dennis Thomsen
2021.06.11
recommends
En falmet træterrasse er blevet gjort pænere end ny. Helt og aldeles fremragende arbejde af to mand der var meget behagelige at have i og omkring huset. Skarp pris og aftaler der blev holdt??
Mads Thøger Jensen
Mads Thøger Jensen
2021.06.06
recommends
Et kanon flot stykke arbejde udført at et super professionelt team?? Vi er SÅ tilfredse kunder og kommer det til, at vi en dag skal have slebet og malet vores gulve igen, så bliver det Jeres Gulvsliber som kommer til at få jobbet!! Vi kan kun anbefale Jeres Gulvsliber til alle, som skal have ordnet deres gulve. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af dem for veludført arbejde.