Jay's Personal training & Bootcamp - Enschede Reviews

Jay's Personal training & Bootcamp - Enschede Reviews

4.9

Excellent - based on 75 reviews

jayspt.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (75)
Mellanie de Jager-Bossink
Mellanie de Jager-Bossink
2023-11-05
Sinds April '20 lid bij Jays-pt. Ik bootcamp nu al ruim 3 jaar, en het is nooit hetzelfde. Elke les wordt je weer opnieuw uitgedaagd, waar je grenzen liggen. Fijn om bij Jays-pt te sporten.
Advertisement
Anouska Genugten
Anouska Genugten
2023-11-05
Ik volg al jaren de bootcamplessen bij Jason en zijn collega trainers. De lessen zijn heel leuk en afwisselend. De trainers zijn erg gemotiveerd en leggen het goed uit, letten ook goed op de uitvoering hiervan. Ik ga altijd met plezier naar de lessen, en heb hierdoor toch een goede uithoudingsvermogen gekregen. Jason en zijn team zijn toppers!!
steven
steven
2023-11-05
Top begeleiding. Leuke groepslessen en genoeg variatie in de oefeningen.
Charlotte Podde
Charlotte Podde
2023-11-05
Sinds een half jaar volg ik hier Bootcamp lessen. De lessen zijn altijd leuk en gevarieerd en wordt gegeven door ervaren trainers. Ook als je een oefening niet kan uitvoeren door een blessure wordt er een andere oefening voor je bedacht. De begeleiding is goed en je wordt geholpen als je de oefening niet goed uitvoert. Erg leuk zijn de verschillende locaties waar getraind wordt. Ik ben erg tevreden en train hier graag!
ANNE EGBERTS
ANNE EGBERTS
2023-11-05
Al bijna twee jaar neem ik deel aan de bootcamp lessen en vind het fijn dat er zoveel afwisseling is in de lessen. Ook doe ik aan SmallGroup en vind de lessen intensief, maar heel lekker! Er wordt gekeken naar eigen tempo en niveau en de lessen worden met passie gegeven door Jason en collega’s. Fijne plek om te sporten!
Advertisement
Willem Greve
Willem Greve
2023-10-30
Nadat ik een sportblessure opgelopen had ben ik via mijn fysio met Jay's in contact gekomen. Sindsdien volg ik elke week heel gericht en zeer fanatieke trainingen bij Jason. Het werkt heel plezierig en ik merk duidelijk verschil in mijn sport. Dus ik vind het echt een aanrader 👍 P.S. Voor fans van FC Liverpool zit er misschien wel een kleine korting in 😜
Jorieke Reimer
Jorieke Reimer
2023-10-30
Ik sport al jaren bij Jason samen met collega's. De trainingen zijn afwisselend, met aandacht voor persoonlijke voorkeuren en het is iedere week weer gezellig!
Martine Withag
Martine Withag
2023-10-29
Sinds een half jaar train ik bij Jason. Elke PT training met een glimlach de deur uit ! Niet omdat de training klaar is 😅maar omdat elke training anders is , op maat wordt gemaakt en de goede sfeer. Daarnaast zijn de smallgroup lessen ook laagdrempelig en door de groepsgrootte is er goede begeleiding.. Ik train voorlopig nog even door !! 🙌
Myrthe de Koning
Myrthe de Koning
2023-10-29
Ik sport al jaren bij Jason en zijn team, iedere week weer een sportief én gezellig uurtje!
Advertisement
Vincent Nibbelke
Vincent Nibbelke
2023-10-29
jessica Hage
jessica Hage
2023-10-17
Martine Bos
Martine Bos
2023-10-11
Heel erg blij met de trainingen bij Jays PT! Jason heeft veel kennis en kunde, is altijd enthousiast en motiverend. De trainingen zijn uitdagend en afwisselend, de sfeer is altijd goed, waarbij er veel persoonlijke aandacht is voor ieders eigen tempo/mogelijkheden. Aanrader!
Charissa
Charissa
2023-10-11
Ik sport nu 4 maand bij JaysPT, ben nog nooit zo enthousiast geweest! Geen enkele les is het zelfde en alle trainers zitten vol enthousiasme waardoor het trainen extra leuk is! Door de smallgroups met maximaal 7 personen wordt er goed gekeken naar de uitvoering van de oefeningen, en rekening gehouden met persoonlijke trainingsdoelen. Het kleine aantal maakt het sporten gezellig en overzichtelijk. Jason geeft goede begeleiding tijdens de personal training en helpt doelen realistisch te houden. Kortom, GEWOON PERFECT
Reply from Jay's Personal training & Bootcamp - Enschede 2023-10-30
Beste Charissa bedankt voor jouw review en lovende woorden. Wij zijn blij dat jij zo tevreden bij ons bent en fanatiek bij ons bezig bent! Tot snel Groeten Team Jays-PT
Advertisement
Kaylee de Vos
Kaylee de Vos
2023-04-06
Nog nooit heb ik sporten ergens zo lang volgehouden. Eindelijk een plek gevonden waar ik het super naar mijn zin heb. Jason is altijd vrolijk en enthousiast en geen enkele les is hetzelfde, wat ervoor zorgt dat het niet saai is. Ik zou het iedereen aanraden!
Lisette Broer
Lisette Broer
2023-03-02
Met veel plezier train ik nu 10 maanden bij Jay's PT. De smallgroup lessen zijn heel afwisselend en motiverend. Jason maakt tijd voor persoonlijke aandacht, waardoor je goed op je eigen niveau kan trainen. 💯💪
Reply from Jay's Personal training & Bootcamp - Enschede 2023-03-09
Lisette bedankt voor de lovende woorden betreft de smallgroup training bij ons:-) Tot snel bij de trainingen Groeten Team Jays-PT
Ellen Coster
Ellen Coster
2023-03-01
Fijne begeleiding, goeie sfeer en goeie training. Echt aanrader!
Reply from Jay's Personal training & Bootcamp - Enschede 2023-03-02
Hallo Ellen erg bedankt voor de leuke review. Tot snel in de studio. Groeten Team Jays-PT
Corine Aalbers
Corine Aalbers
2023-01-03
Oefeningen op maat , kijkt en luistert goed naar je en werkt in kleine groepjes zodat je alle aandacht krijgt. Hij daagt je uit om tot de grens te gaan die jij aan kunt. Vraagt regelmatig naar je welbevinden tijdens de lessen. Dit ervaar ik als erg prettig.
Reply from Jay's Personal training & Bootcamp - Enschede 2021-02-02
Corine erg bedankt voor de aardige review. Samen blijven wij met jouw graag werken aan een gezonde levensstijl! Tot snel bij de studio!
Advertisement
Kelly Amelink
Kelly Amelink
2022-10-24
Jason geeft fijne begeleiding en vooral leuke trainingen. Alles is op eigen niveau en indien iets niet helemaal lukt, worden daar alternatieven voor bedacht. Erg prettig zulke persoonlijke begeleiding. Zeker een aanrader, ook voor de gezelligheid!
Monique Amelink
Monique Amelink
2022-10-24
Fijne lessen intensief en afwisselend Goede sfeer en centrale locatie Ben erg tevreden 💪🏼🌸
Reply from Jay's Personal training & Bootcamp - Enschede 2022-10-25
Beste Monique Bedankt voor de leuke review. Wij zijn blij dat jij graag bij ons werkt aan jouw vitaliteit. Tot snel in de studio Team Jays-Personal training Enschede.
Macy Wagenaar
Macy Wagenaar
2022-09-13
Laag drempelig trainen, in kleine groepen en altijd gezellig! Jason heeft veel kennis, is professioneel , bekijkt samen met je om doelen te behalen. Fijn om daar te trainen, je komt er nooit zonder spierpijn weg!
Reply from Jay's Personal training & Bootcamp - Enschede 2022-10-24
Beste Macy Erg bedankt voor jouw review. Tot snel in de smallgroup trainingen. Vriendelijke groeten Team Jays personal training Enschede