Jakubowy Hotel

Jakubowy Hotel Reviews

Excellent rating
4.8
310 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (310)
Kamil Szymoniak
Kamil Szymoniak
2024.04.13
Polecam z całego serca . Przepiękny hotel serwujący przepszną kuchnię Tajską . Idealna lokalizacja bardzo blisko wszędzie. Obsługa oraz własciciel to osoby z pasją WIELKIE 5 * POKOJE PRZEPIĘKNE DUŻE I MEGA CZYSTE POLECAM I POZDRAWIAM Z POZNANIA
Location
Rooms
Service
Advertisement
marek jackowski
marek jackowski
2024.04.12
Location
Rooms
Service
Piotr Wieniawa
Piotr Wieniawa
2024.04.11
Stanisław Witkowski
Stanisław Witkowski
2024.04.10
Location
Rooms
Service
Maciej
Maciej
2024.04.08
Hotel oraz obsługa na wysokim poziomie !Restauracja Tajska zasługuje na gwiazdke Michelin...
Trip type
Friends
Location
Rooms
Service
Advertisement
Tomasz Pawlak
Tomasz Pawlak
2024.03.27
Wspaniale miejsce - hotel z duszą, obsługa olśniewająca. Szkolenie w fajnej salce, sprzęt audio wzorcowy, posiłki wyśmienite podawane w punkt na porę. Obsługa absolutnie top, z uśmiechem i na poziomie. Właściciel przewspaniały, empatyczny człowiek, obecne, dostępny i gotowy pomóc. Z całego serca polecam miejsce
Trip type
Business
Solo
Location
Rooms
Service
Adr
Adr
2024.03.27
Dobrze spędzony czas w gronie znajomych, czuliśmy się dobrze obsłużeni, pokoje czyste, dania z kuchni pyszne 💎
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Marcin Ligman
Marcin Ligman
2024.03.27
Polecam miła obsługa i pyszne jedzeenie
Location
Rooms
Service
Greg Furmann
Greg Furmann
2024.03.27
Bardzo fajne miejsce. Pyszne jedzenie, obsługa top i bardzo rodzinna i kameralna atmosfera. Zdecydowanie polecam. Często śpię w hotelach i ten jest jednym z tych gdzie czułem się świetnie.
Trip type
Business
Solo
Location
Rooms
Service
Advertisement
Ripit Ek
Ripit Ek
2024.03.27
blisko morza, świetny wystrój i obsługa a podkreśleniem mistrzostwa jest restauracja na dole, gdzie jedzenie 10/10
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Nigar Mehtiyeva
Nigar Mehtiyeva
2024.03.25
Location
Rooms
Service
Urszula Jaroszyńska
Urszula Jaroszyńska
2024.03.24
Niepozorny na zewnątrz kryje super klimatyczne wnętrze. Bardzo miła obsługa, pyszne śniadania. I wisienka na torcie, tajska knajpka z meega jedzeniem. Z czystym sumieniem polecam, HOTEL PROWADZONY Z PASJĄ ♥️ na pewno tu wrócimy i to nie raz.
Trip type
Friends
Location
Rooms
Service
Joan VanderLaan
Joan VanderLaan
2024.03.23
My husband and I stayed one night here. It’s a wonderful hotel with great service. There is a parking lot next to the hotel, which made it easy. The hotel has a good location near the city center. We would definitely stay here again. Thank you!
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Elżbieta Zuchniewska
Elżbieta Zuchniewska
2024.03.22
Bylam w restauracji,którą uwielbiam i jak zwykle pyszności, brawo
Location
Service
luk luk
luk luk
2024.03.10
Hotel godny polecenia, pokoje czyste, zadbane, fajnie urządzane, oprócz braku klimatyzacji kompletnie nie ma się do czego przyczepić. Odmienne zdanie co do śniadań, niestety śniadania do wyboru z karty, lecz to co w karcie nie odzwierciedliło rzeczywistości (np. Brak pieczywa) niestety po śniadaniu musieliśmy zjeść bardzo wczesny lunch. Ogólnie polecam.
Location
Rooms
Service
Justyna Kxxx
Justyna Kxxx
2024.03.10
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Magdalena Magdalena
Magdalena Magdalena
2024.03.10
Wyjazd na weekend z 5 letnim chłopcem Rzeczywiście odgłosy samochodów utrudniają tutaj spanie . Jak wieczorem zmęczony zaśniesz tak w bardzo porannych godzinach bardzo prawdopodobne jest że samochody zrobią Ci pobudkę. Do tego parking mógłby być bardziej oznaczony żeby było wiadomo że to Tu ma wjechać gość będący pierwszy raz . Fajnie że są sklepy blisko (Żabka, Biedronka, Restauracje chyba dwie )ale te ulice dużo psują. Drzwi od łazienki bardzo nieprzemyślane, przynajmniej w naszym pokoju (2 piętro ) Ciężko się je otwiera . Pokoje niby wyciszone a dużo słychać,ściany cały czas latają od zamykania drzwi a w zasadzie trzaskania nimi,albo trafili nam się tacy "sąsiedzi" który ciągle robią coś że pokój cały chodzi. . Nikt też nie wymienił nam przez cały pobyt żadnego ręcznika . Szkoda . Obsługa bardzo miła . Śniadanie super ♥️
Trip type
Family
Location
Rooms
Service
Advertisement
Michal “Opox” Kocz
Michal “Opox” Kocz
2024.03.04
Lord Havoc
Lord Havoc
2024.03.02
Location
Rooms
Service
Darek Darek
Darek Darek
2024.02.27
Miejsce godne polecenia bardzo dobra lokalizacja wszystko na najwyższym poziomie bardzo miły właściciel dziękujemy za wino urodzinowe i pozdrawiamy
Location
Rooms
Service