Biuro Podróży IVANTI

Biuro Podróży IVANTI Reviews

Excellent rating
4.9
143 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (143)
Daniela Michalak
Daniela Michalak
2023.12.12
Advertisement
marti lewitzki
marti lewitzki
2023.12.11
Karolina Konczewska
Karolina Konczewska
2023.11.26
Karolina Szymanska
Karolina Szymanska
2023.11.13
Bardzo miła Pani organizatorka. Płynna, spokojna jazda. Wszystko dobrze zorganizowane. Polecam gorąco.
Monika Przywarciak
Monika Przywarciak
2023.11.08
Profesjonalna kadra. Zaangażowani piloci i przewodniczący. Poziom usług adekwatny do ceny.
Advertisement
Waldemar Reks
Waldemar Reks
2023.10.27
Wspaniali ludzie. 👍
Ewa Ostrowska
Ewa Ostrowska
2023.10.27
Agnieszka Bajcar
Agnieszka Bajcar
2023.10.22
Andrzej Karnowski
Andrzej Karnowski
2023.10.21
Pierwsza wycieczka z biurem do Toskanii w dniach 4.10- 14.10.2023 r. To co zobaczyliśmy w Toskanii dech zapiera. Nie było by tego, gdyby nie profesjonalna organizacja. Nasza przewodniczka i opiekunka p.Krysia przeprowadziła nas przez bajeczną krainę w sposób CUDOWNY. Kierowcy naszego autobusu, to kultura sama w sobie. Nie znamy słów uznania. Pozdrawiamy uczestników wycieczki!!! Polecamy biuro!!! Palce lizać. Dziękujemy. Danuta i Andrzej Karnowscy.
Advertisement
wiesław napora
wiesław napora
2023.10.11
Bardzo polecam - więcej ;jestem niesamowicie zadowolony z wyjazdu do Czarnogóry. Z całą pewnością polecam IVANTI za pełen profesjonalizm co bardzo wyróżnia to biuro podróży .Super wyżywienie. Bardzo dobrze zorganizowany pobyt . Super kontakt z pilotką panią Małgosią. Jej pełen profesjonalizmi ,wiedza w każdym calu i wyjątkowe podejście do klienta , dbałość o szczegóły przełożyło się na wspaniały pobyt. Przewodnik , pani Barbara bardzo kompetentna i profesjonalna pod każdym względem. Dziękuję za wspaniały wypoczynek w Czarnogórze . IVANTI najlepiej zorganizowane biuro podróży -polecam.
Wieslaw Napora
Wieslaw Napora
2023.10.08
Bardzo polecam - więcej ;jestem niesamowicie zadowolony z wyjazdu do Czarnogóry. Z całą pewnością polecam IVANTI za pełen profesjonalizm co bardzo wyróżnia to biuro podróży .Super wyżywienie.Bardzo dobrze zorganizowany pobyt . Super kontakt z pilotką panią Małgosią.Jej pełen profesjonalizmi ,wiedza w każdym calu i wyjątkowe podejście do klienta , dbałość o szczegóły przełożyło się na wspaniały pobyt.Przewodnik , pani Barbara bardzo kompetentna i profesjonalna pod każdym względem.Dziekuje za wspaniały wypoczynek w Czarnogórze . IVANTI najlepiej zorganizowane biuro podróży -polecam.
Sylwia Gerke
Sylwia Gerke
2023.10.08
Wycieczki z biurem podróży Ivanti najlepsze super organizacja !!! Polecam !+
Radek Florek
Radek Florek
2023.09.28
Advertisement
Marysia Beutler
Marysia Beutler
2023.09.21
Żaneta Borkowska
Żaneta Borkowska
2023.09.20
Nasz Plus
Nasz Plus
2023.09.19
Super
Lilianna Jakalak-Matuszak
Lilianna Jakalak-Matuszak
2023.09.16
Dziekuje za super wycieczkę do Warszawy .Pani Ania profesjonalna pod każdym względem. Przewodnik Pan Paweł zakochany W tym co robi 👏
Advertisement
Aneta Pacholec
Aneta Pacholec
2023.09.16
Właśnie wrociłyśmy z Biurem Ivanti z Winobrania w Zielonej Górze,jesteśmy zachwycone.Pełen profesjonalizm wszystko tak ustawione by byl czas na zwiedzanie,na zakupy,na indywidualne zwiedzanie .Najlepsze biuro podrozy i najlepszy pilot pani Paulinka. Napewno nie ostatni raz z tym biurem podrózowac będziemy🥰❤
Sylwia Kuśpit
Sylwia Kuśpit
2023.09.06
Wybraliśmy się z biurem podróży do Szwecji promem z Gdyni. Pani Ania zawsze uśmiechnięta i pomocna oraz bardzo cierpliwa (czasem z grupą dorosłych gorzej jak z dziećmi 😆). Wycieczka super zorganizowana, piękne miejsca i widoki. Na pewno samodzielnie w jeden dzień byśmy tyle nie zwiedzili, ile udało nam się zobaczyć z biurem i przewodnikiem. Trafili się też super pozytywni ludzie w grupie, z dużym poczuciem humoru - mimo różnic wieku w grupie bawiliśmy się super i będziemy bardzo miło wspominać ;) Pozdrawiamy wszystkich, może kiedyś gdzieś się spotkamy na jakiejś wycieczce z Ivanti ;D Polecam, my też na pewno jeszcze wybierzemy się z tym biurem na wycieczkę ;)
Zofia Basta
Zofia Basta
2023.09.06
W ostatnich dniach sierpnia br. wraz z grupą seniorów byliśmy na wycieczce w Wiedniu , Bratysławie ,Ołomuńcu . Widok tych miast olśnił nas swoim pięknem . Sama wycieczka zorganizowana przez Biuro Ivanti była bardzo profesjonalna , okazali się świetnym i rzetelnym organizatorem zapewniającym uczestnikom pełen komfort w autokarze , hotelu i podczas zwiedzania . Pilot naszej wycieczki pani Kasia była cudowna , a kierowca pan Daniel bardzo bezpiecznie nas dowiózł na miejsce i do domu . Wspaniali również byli pozostali przewodnicy . Dziękujemy bardzo za tak profesjonalną wycieczkę . Zachęcamy do wyjazdów z tym Biurem W imieniu własnym i pozostałych uczestników .