It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak

itsajoke.nl

It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak Reviews

Excellent rating
4.9
56 reviews Verified
It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak
%title%

%offer%

Reviews ( 56 ) 4.9

Brittney Meulenkamp
Brittney Meulenkamp
2024.02.23
Vanmiddag de workshop 'pendel maken' gevolgd bij Joke samen met mijn moeder. We hebben een geweldige middag gehad, waar geen vraag of optie te gek was!! Joke nam alle tijd en aandacht voor ons, haalde onze creatieve kanten naar boven en zocht met ons mee naar de meest mooie en passende stenen, swarovski kristallen en tussenstukjes voor onze eigen pendel. Er was onwijs veel keus, wat het niet makkelijk maakte.. maar door te luisteren naar ons gevoel en de aantrekkingskracht hebben we beide een prachtige pendel gemaakt. Bedankt Joke voor deze onwijs gezellige en creatieve middag!! Wij komen zeker terug!
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2024.02.23
Dank je wel Brittney voor je prachtige en lovende woorden. Jullie eigen pendel creaties zijn prachtig geworden. Vooral op je eigen gevoel afgaan en kiezen wat bij je past maakt de mooiste creaties. Dat ik jullie daarin mocht ondersteunen is heerlijk om te doen. Het was een heerlijke gezellige middag met hele mooie resultaten. Heel veel plezier van jullie 'persoonlijke' pendel.
Advertisement
Judith Van Der Meulen
Judith Van Der Meulen
2024.02.10
Door een dierbare vriendin in contact gekomen met de meest gepassioneerde, liefdevolle en warme mensen Ruud en Joke. Ze geven advies op maat, maken tijd, weten echt alles over de kristallen, hoe je ze kan gebruiken, wanneer liever niet. De kristallen zijn zeer betaalbaar. Het assortiment is enorm. Voor kinderen ook volop mooie stenen, armbanden, trommelstenen en nog veel meer. Je kunt er ook verschillende soorten kristallenlampen kopen, ik geniet iedere dag van mijn selenietlamp, en amethistheelicht. It's a Joke is een absolute aanrader voor iedereen.
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2024.02.11
Dank je wel Judith voor je mooie review. Dat een dierbare vriendin van jou en ons zo'n mooi contact heeft doen ontstaan. Iets waar we iedere dag nog aan terug denken. Waardevolle contacten, dat is waar we het óók zeker voor doen.
Bas Bijker
Bas Bijker
2024.01.15
Wat een geweldige winkel is dit! Het is heerlijk om hier rond te snuffelen. De eigenaars zijn deskundig en gastvrij, ze hebben alle tijd om te helpen en mee te denken. Het assortiment is verrassend goed en de prijzen zijn scherp. Deze winkel is echt een aanrader voor de liefhebber. Wel even een afspraak maken via de website.
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2024.01.17
Een hele mooie review Bas, dank je wel. Ook leuk dat je zo'n enthousiaste verzamelaar bent. En heel erg leuk dat jouw verzameling met de Adventkalender prijs nog groter is geworden. Geniet van je mooie edelstenen! Het zijn de schatten van de aarde.
C.M de Heus-Berg
C.M de Heus-Berg
2023.10.29
Wat was het een leuke workshop om kettingen te maken. Gezellig en met goede uitleg kwam er een prachtige ketting. We gaan er zeker nog een keer na toe.
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2023.10.29
Heerlijk om te lezen Lia, dat de workshop gezellig was. Maar nog leuker is dat je een prachtige ketting hebt gemaakt. Helemaal je eigen creatie. Een echte It's a Lia ketting! Graag tot ziens.
Marco “NoXMoX” Pawellek
Marco “NoXMoX” Pawellek
2023.10.04
Es hat Spaß gemacht Steine anzuschauen. Alles wurde ausführlich erklärt kann nur empfehlen und die Preise da Bräuche ich nicht drüber schreiben es ist sooo günstig. Ich konnte mit gutem Gewissen mein Geld da lassen. Deswegen 5sterne. Ich werde noch mal kommen.
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2023.10.11
Herzlichen dank Marco für die 5 Sternen Bewertung. Er hat uns gefreut sie zu unterstützen in die Wahl von Mineralien. Genies von ihren Mineralien and vielleicht bis Nächten mahl.
Advertisement
Alain de Boer
Alain de Boer
2023.07.25
Super leuk en klein winkeltje met nog leukere eigenaren. Mooie steentjes overal zowel geslepen voor armbandjes en oorbellen tot onaangeraakte edelstenen die nog vastzitten aan het steen. Kom zeker nog een keer terug ✨
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2023.07.28
Dank je Alain voor de mooie review. We proberen zoveel mogelijk onze passie met iedereen te delen en zo te lezen is dat weer gelukt ! Kom gerust weer op bezoek in onze 'steenrijke' mineralenwinkel. Zullen we zeggen: tot gauw?
Lex en Annemiek Meijns
Lex en Annemiek Meijns
2023.05.24
2 jaar terug kwam ik voor het eerst bij Ruud en Joke in hun winkel, met onze 2 dochters. Zij waren toen nog erg klein en ik dacht als dat maar goed gaat met al die prachtige stenen. Maar juist door de persoonlijke, rustige en lieve hulp die de kinderen kregen van joke ging het heel leuk!! Met ook nog eens duidelijke uitleg wat ook zij begrepen werd dit ons speciale uitje met zen 3tjes. Wij gaan regelmatig even langs om pareltjes van stenen te verzamelen! Ik raad deze winkel dan ook aan iedereen aan. Binnenkort ga ik nog een workshop doen bij joke waar ik erg naar uit kijk!
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2023.05.25
Heerlijk om te horen dat jullie er alle 3 zo van genieten. En ja, ook kinderen hebben hun vragen die we graag beantwoorden. Voor ons is het ook genieten om zulke enthousiast kinderen in de winkel te ontvangen. Bedankt voor je mooie review en tot gauw bij de workshop.
Nathalie van der Velde
Nathalie van der Velde
2023.04.11
Ik ga met mijn zoon al een paar jaar regelmatig struinen bij Joke en Ruud. Je krijgt alle tijd om tussen de edelstenen mooie uit te zoeken. Wij gaan nooit met lege handen naar huis. Joke en Ruud weten heel veel over de stenen en kunnen bijna alle vragen beantwoorden en bij twijfel pakt Joke haar pendel erbij. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe stenen. Het is een prachtige winkel die nooit verveeld. Daarbij maakt Joke ook nog zelf mooie sieraden met en zonder edelstenen. Wij komen snel weer bij jullie langs. Nathalie en Ryan.
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2023.04.11
Dank je Nathalie voor je prachtige review. Fijn om te lezen dat we jullie zo fijn hebben kunnen helpen. Nog mooier dat we Ryan als verzamelaar zoveel moois mogen vertellen en laten zien. Heerlijk samen de passie delen over wonderen die groeien in de natuur. Wij kijken uit naar jullie volgende bezoek aan de winkel. Groet, Joke en Ruud.
Isha Niya
Isha Niya
2023.02.22
Na maanden lang denk werk en zoek werk plande ik spontaan een afspraak in bij deze winkel. Aangezien het voor mij de aller eerste keer is met edelstenen had ik geen ene benul welke stenen ik nodig had. Heel zenuwachtig kwam ik de ruimte binnen. Eerste advies was ga op je gevoel af. Dat gaf mij al een rustgevend gevoel. Ik werd begeleid door De heer Ruud. Een enorm betrouwbare meneer heel rustig,legt heel goed alles uit,neemt alle tijd. Je word niet aan gesmeerd om producten te kopen wat ik zo fijn vond. Woorden schieten mij te kort. We hebben hele goeie gesprekken gevoerd. Ik ging met een goed gevoel weer de deur uit!. Ik ga zeker binnekort weer langs! Een prachtig mens met een liefdevolle hart! Gelukkig bestaan zulke mensen nog. Dankje wel!
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2023.02.25
Dankjewel Isha voor je prachtige review. Fijn dat we je mochten helpen. Nog mooier dat je een goed gevoel hebt gekregen bij ons in de winkel. Daar doen we het voor. Het 'thuis' gevoel hebt je bij ons al, neem dat mee naar huis. ;-)
Advertisement
Saskia van Poppel
Saskia van Poppel
2023.01.23
Het nieuwe jaar begon voor mij met een super leuke verrassing!! Ik ontving een bericht van It's a Joke dat ik de maandprijs van december 2022 had gewonnen. Een prachtig 'wit' pakket met een seleniet lamp, mooi beeldje, 2 brokken Geode Kwarts (Bergkristal), seleniet kaarsenhouder en bol. Al járen ben ik regelmatig in deze prachtige winkel en ga daar altijd met nieuwe verhalen, kennis, ideeen, prachtige schatten en blij de deur uit. Wauw je raakt niet uitgekeken én.... wat weet Joke veel te vertellen over edelstenen en mineralen, héérlijk! Ik ben er heel blij mee! Mooi voor in mijn praktijk. Dank jullie wel Joke en Ruud voor deze práchtige prijs. Stralende groet Saskia van Poppel
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2023.01.25
Weer een review waar we van blozen. Bedankt Saskia voor de foto van je pakket en de prachtige compositie die je ervan gemaakt hebt. Het staat werkelijk top! Heel veel plezier van je gewonnen pakket.
Lars Van Vlijmen
Lars Van Vlijmen
2022.11.29
Echt een heeeele leuke winkel!! Met echt TE veel om op te noemen. Kleine stenen, grote stenen, nóg grotere stenen maar ook sieraden, kettingen, armbandjes in overvloed. En lampen, boeken, beeldjes en nóg zoveel meer! En nóg mooier.....een heel uur lang heb je de gehele winkel voor jezelf om te shoppen of te zoeken wat je zoekt. En zoek je iets speciaals dan helpt het superlieve echtpaar je op weg of geeft je deskundig advies over alles wat je maar wilt weten. Eigenlijk is een uur zelfs nog te kort als je in de winkel loopt rond te neuzen want je komt ogen te kort!! Kortom dé manier om jezelf of iemand anders met een liefde voor kristallen en mineralen superblij te maken, bijvoorbeeld als je jarig bent of een geliefde van je! Persoonlijk heb ik een bezoek aan deze winkel voor mijn verjaardag gehad en heb misschien wel het beste verjaardagscadeau ooit gekregen! Echt TE GEK!!!!
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2022.11.30
Deze review deed ons spontaan blozen. Heel erg bedankt voor deze prachtige en lovende woorden.
Ahid -Sh
Ahid -Sh
2022.09.05
Nikola R.
Nikola R.
2022.09.02
Super leuke winkel. De sfeer is goed en de assortiment is groot. Als je vragen hebt kun je altijd bij Joke en Ruud terecht komen. Ik zelf raak de tijd helemaal kwijt al ben ik in de winkel, echt een aanrader !!
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2022.09.05
Nikola, wat leuk om te lezen dat je helemaal de tijd vergeet in onze winkel. Geeft aan dat er best veel te zien is. En de sfeer... die bepaal jij als klant ook hoor. Vragen beantwoorden we met alle plezier, het is tenslotte onze passie. Maar belangrijker vinden we, dat het een mooie beleving is geweest. Heel erg bedankt voor je review.
Advertisement
Manu B
Manu B
2022.05.31
Fijne winkel heerlijk om in te snuffelen. Zeker de moeite waard!
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2022.07.06
Dank je Manu. Ja, snuffelen tussen al het moois wat we hebben. Iets wat we zelf ook heerlijk vinden als we nieuwe mineralen inkopen. Lekker dat kopen waar je blij van wordt toch?
Rosalie ten Bruggencate
Rosalie ten Bruggencate
2022.05.06
Super leuke winkel. Je kan altijd vragen stellen, en de stenen zijn van goede kwaliteit. Ik heb nooit het gevoel alsof ik snel een keuze moet maken.
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2022.07.06
Rosalie, heel erg bedankt voor je review. Mooi om te lezen dat je onze assortiment én de kwaliteit erg waardeert. Iets waar we super blij van worden!
Alice Scheepvaart
Alice Scheepvaart
2022.04.26
It's a Joke is een prachtige stenen en mineralen winkel in Alkmaar. Joke en Ruud nemen alle tijd voor je. Ze zijn zeer deskundig. Weten je zeer veel over de stenen te vertellen. Altijd een mooie, gevarieerde voorraad aanwezig. Elke maand een mooi prijzenpakket. Het pakket van maart heb ik mogen winnen en in ontvangst nemen. Kortom: als je op zoek bent naar sten en mineralen, zelfs als je niet precies weet wat of welke je zoekt, bij It's a Joke slaag je zeker!
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2022.04.30
Alice, bedankt voor je mooie review. Onze passie mogen delen blijft toch heerlijk om te doen. Wat een verrassing dat jij deze maand het pakket hebt gewonnen! Geniet van je gewonnen prijs. Het is je van harte gegund.
Adam Fernandez Gomez
Adam Fernandez Gomez
2022.04.24
Heel lief geduldig stel mensen. 100% eerlijkheid over de kristallen en ook nog een kleinigheidje meegekregen waar ik een ander mee blij kan maken.
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2022.04.26
Adam, bedankt voor je mooie review. Heerlijk dat we onze passie met jullie mochten delen. En... eerlijkheid duurt het langst toch?
Advertisement
Dani Kuiper
Dani Kuiper
2022.03.26
Echt een top zaak, veel informatie en hele mooie stenen en sieraden.
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2022.03.30
Dani bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je ons assortiment mooi vind en... dat je alle informatie krijgt die we maar hebben.
Sharon van Weelden
Sharon van Weelden
2022.03.04
Wat een fijne winkel ontzettend mooie stenen, had ontzettende keuzestress. Bij it’s a Joke ben je meer dan welkom gewoon omdat de twee mooie zielen graag mensen ontmoeten, mooie gesprekken hebben en genieten van alle kleine dingen in het leven.
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2022.03.06
Sharon, bedankt voor je review. Het doet ons een beetje blozen. Dat we jou dat welkome gevoel hebben kunnen geven bij je bezoek aan onze winkel... Ook dat is genieten en verrijkt ons leven!
Senna Van Der Pol
Senna Van Der Pol
2022.02.27
Super winkel!! Je wordt er geweldig geholpen. En je kan al je vragen stellen. Ik heb hier prachtige edelstenen kunnen kopen en ben gelijk een stukje wijzer!! Ik kom zeker terug echt een aanrader :)
Reply from It's a Joke - Edelstenen, kristallen en mineralen winkel - Open op afspraak 2022.03.02
Senna, wat mooi om je review te lezen. Prachtig dat jij ook een passie voor edelstenen hebt en dat we je vragen hebben kunnen beantwoorden.