I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg

I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg Recensioner

Utmärkt omdöme
5.0
10 recensioner Verifierad
%title%

%offer%

Recensioner (10)
Veronica Kosuta
Veronica Kosuta
2023.08.31
WOW säger jag bara! Och TACK! Bilderna från vårt lilla bröllop blev FANTASTISKA, naturliga och vackra. Christine är så himla go och lugn, det var tryggt att ha med henne under vår stora dag. Inte bara för alla otroliga bilder utan även allt annat som hon fanns till för. Lugnade nerverna på en pirrig brud bara genom sin närvaro, var kanonfin med barnen och fångade alla ögonblick på ett sagolikt sätt. Vi ser redan fram emot nästa fotosession! Tusen tack Christine! ❤️
Emma Midander
Emma Midander
2022.12.08
Christine är en oerhört skicklig fotograf som på ett naturligt sätt fick barnen att skratta under fotosessionen. Hon hade med sig filtar, gosedjur och lykta som blev riktigt fint på bilderna. Vi hade väldigt roligt som familj under fotograferingen och kommer alltid att minnas denna stund. Christine svarade också snabbt på meddelande och skickade kort efter fotograferingen sneakpeak bilder. Kan varmt rekommendera I Tell Your Story till alla barnfamiljer där ute som vill ha fina, mysiga och naturliga porträttbilder.
Svara från I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg 2023.08.24
Tack snälla ni för det fina omdömet och tack för en rolig stund tillsammans med er och era goa pojkar!
Mia Ringdahl
Mia Ringdahl
2022.11.14
Kan varmt rekommendera Christine / I Tell Your Story! En professionell, varm och glad person. Christine valde en vacker plats för vår fotografering och vi är såå nöjda med våra bilder! Vi anlitar mer än gärna Christine / I Tell Your Story igen. Vill ni ha en avslappnad, lätt och trivsam fotografering då är det hit ni ska vända er. Tack Christine!
Svara från I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg 2023.08.24
Tusen tack för ert fina omdöme. Och stort tack för äran att få fotografera er. Ni är så fina tillsammans!
Therese Antin
Therese Antin
2022.10.19
Tack Christine för helt fantastiska bilder. Ljuset och färgerna är helt magiska. Jag är så glad att vi fick möjlighet till denna fotosession i Sonoran Desert.
Svara från I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg 2023.08.24
Tack snälla du. Ja, ljuset var verkligen fantastiskt, liksom du. :-)
Maria Andersson
Maria Andersson
2022.10.14
Fantastiska bilder och mycket behaglig fotograf. 😍
Svara från I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg 2023.08.24
Tack snälla du för dina fina ord. Gläder mig att du tyckte om dina bilder.
Birgitta Hanerus
Birgitta Hanerus
2022.10.02
"Jag blir aldrig bra på bild." sa jag. Tänk så fel jag hade! Christine fångade mig i personliga, avslappnade och levande bilder där jag tycker jag är jättebra!
Svara från I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg 2023.08.24
Underbart att höra! Tack snälla du för det fina omdömet. Du var verkligen en fantastisk modell.
Lotte Engebladh
Lotte Engebladh
2022.10.02
Christine tog porträtt på ett gäng körsångare i Phoenix och vilka fantastiska bilder det blev! Så proffsigt och ändå på ett lättsamt enkelt sätt. Jag rekommenderar gärna Christine till dig som behöver en fantastisk fotograf!
Svara från I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg 2023.08.24
Tack snälla du för ditt fina omdöme. Det var verkligen en magisk plats och ljus och det gläder mig så att du tycker om dina bilder.
Ann Grapendal
Ann Grapendal
2021.12.19
Vi är helt mållösa efter dena fina upplevelse. Tack du är en fantastisk person och väldigt personlig. Man kände sig avslappnad med dig som fotograf ❤
Svara från I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg 2022.02.13
Tack för er fina feedback! Var så roligt att få möjligheten att ta era parbilder, tack för förtroendet!
Sandra Andersson
Sandra Andersson
2021.08.15
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Respons
Värde
Vi anlitade Christine till vårt bröllop. Hon fångade verkligen alla magiska ögonblick. Alla detaljer som vi hade glömt, dem hade verkligen inte Christine glömt. Alla Bilderna va magiska. Ser fram emot fler familjefoton till våren. /fam. Andersson
Svara från I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg 2021.09.17
Underbara herr & fru Andersson! Stort tack för er fina recension.
Matilda Birgestrand
Matilda Birgestrand
2021.08.15
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Jordnära fotograf som fångar de riktiga känslorna och skapar äkta minnen för livet. Leverera fina bilder med hög kvalitet och fina detaljer som är svåra att finna hos andra. Rekommenderar starkt till din speciella dag! 🤩
Svara från I Tell Your Story AB – Familj-, bröllops- och företagsfotograf i Helsingborg 2021.09.17
Tack snälla ni för er fantastiska recension och för att jag fick äran att fotografera ert vackra bröllop! Stort lycka till med allt i framtiden och var rädda om er.