IT Stunter

IT Stunter Reviews

Good rating
4.4
14 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (14)
Ben niet te vreden Ik heb een ipad besteld en het kwam een week later binnen en toen werkde die ook ni goed en is ook al beschadigt ik ben niet tevreden dus ik zou er zeker niet op deze website bestellen
Pien van der Toorn
Pien van der Toorn
2022.12.22
Hele fijne en prettige ervaring met iT stunter, heel accurate medewerkers en als er problemen zijn worden die direct opgelost. Een aanrader
John Brattinga
John Brattinga
2022.12.08
Telefoon besteld, goede service, correcte bezorging, correcte afhandeling gehele bestelling. Kortom, zeer tevreden, en zal jullie service zeker aanraden bij mijn collega's kennissen en directe omgeving.
Martina Foppen
Martina Foppen
2022.09.27
Vorige week heb ik een laptop besteld, helaas bleek deze niet meer op voorraad te zijn.. Berend heeft me netjes opgebeld en ze hebben een passende oplossing gevond.. Goede service met vriendelijk personeel dat met je meedenkt.. Dit was niet mijn eerste aankoop en zal ook niet mijn laatste zijn via jullie..
noble or honorable
noble or honorable
2022.03.04
no honest reviews below , y’all sus
henny bakker
henny bakker
2022.02.10
Een iPhone 7 besteld voor de verjaardag van mijn vrouw ging iets nis IT STUNTER kwam Direkt in actie en stuurde een privé koerier die kwam Direkt met een ander exemplaar absolute top service een DIKKE 10 voor dit optreden van IT STUNTER mijn volgende aankoop komt zeker bij deze onderneming vandaan GA ZO VOORT HEREN.
Daniel van Balen
Daniel van Balen
2022.01.17
Zeer tevreden over de geleverde service en de kwaliteit van de producten!
noa ruel
noa ruel
2022.01.14
Mijn iPad Pro werkt super. Voor deze prijs is het het zeker waard.
Jamey Lapperre
Jamey Lapperre
2021.12.29
Net mijn refurbished telefoon binnen gekregen, mooie exemplaar. Ben er echt blij mee , 5 sterren !
Dirk Indonesia
Dirk Indonesia
2021.12.27
Sophia Temmers
Sophia Temmers
2021.12.13
Heb mijn telefoon via IT Stunter besteld en hij werkt als nieuw. Daarnaast was de telefoon erg snel bezorg. Aanrader!
Geesje Wigman
Geesje Wigman
2021.12.10
Allereerst, goede service! Ook ben ik erg blij met mijn laptop, hij is in een super goede staat en voor een scherpe prijs! Heel blij mee.
Camiel van Velsen
Camiel van Velsen
2021.06.09
Supersnel geleverd, veruit de beste prijs, en absolute topkwaliteit! Een echte aanrader!!!
Jasper de Nooijer
Jasper de Nooijer
2021.05.22
iMac zag er echt net als nieuw uit!