IstanbulHair Reviews

IstanbulHair Reviews

4.6

Excellent - based on 289 reviews

istanbulhair.eu
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (284)
Durak Kocdas
Durak Kocdas
2024-02-27
Öncelikle tüm ekibin iyi niyeti beni çok memnun etti. Orhan hoca ve değerli ekibi İrem hanıma Deha beye Ömer beye Ilgilerinden ve tamamen hastanın işıne yarayacak doğru bilgilendirme ve samimiyetleri beni fazlasıyla memnun etti Danışmanım Oğuzhan beye de teşekkür ediyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kwok Donny
Kwok Donny
2024-02-24
I had an excellent experience at Istanbul Hairline. From the attentive staff to the skilled doctor, everyone demonstrated utmost professionalism. They took the time to listen to my concerns and ensured that I would achieve the best possible results during my visit. The support in organizing all aspects of the procedure made me feel confident that I was in capable hands. Overall, my satisfaction with the outcome of my hair transplant at this clinic is beyond words. I wholeheartedly recommend Istanbul Hairline to anyone considering a similar procedure; their expertise, care, and attention to detail truly set them apart.
Seçkin Aydın
Seçkin Aydın
2024-02-23
Çok memnun kaldım.Oradaki herkes çok yardımcı oldu.Herkese tavsiye ederim. Korkularım vardı ama orada arkadaşlar korkmaniza gerek yok dediler dedikleri gibi oldu çok iyi operasyon oldu hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum
YMC
YMC
2024-02-21
Azra hocam ve ertugrul hocama cok tesekkür ederim benim bütün gerginligimi aldilar isinde cok profesyoneller , islerini cok mukemmel yapiyorlar, cok iyiler .sohbetleri ve tutumlari cok güzel. Cok memnun kaldim kendilerinden . Iyi ki ekibime onlar girdi. Destege gelen nermin hocaya da cok tesekkür ederim o da benimle cok ilgilendi.
emirhan aslan
emirhan aslan
2024-02-16
Azra hocam ve Rüveyda hocamdan çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum ilgi ve alakadan çok memnunum yaptığı işi severek yapıyorlar herkese tavsiye ederim
ebru aygün
ebru aygün
2024-02-15
Ich war vor 15 Monaten dort und bin so froh diese Klinik ausgewählt zu haben. Würde ich jedem empfehlen. Anfangs war ich sehr skeptisch im Allgemeinen aber schon nach dem ersten Telefonat konnte ich die Ehrlichkeit von Frau Şener am Telefon spüren. Nach Abholung am Flughafen gibg es in die Klinik, wo ich höchstprofessionell betreut wurde. Obwohl schon Monate vergangen sind, sind wir immer wieder in Kontakt. ECHT TOP!!!!
ozturkler Yapı
ozturkler Yapı
2024-02-13
Merhaba Ben İbrahim Öztürk 9 Şubat 2024 Tarihinde Saç Ekimi İçin İstanbul Hairline'da (Enda Clinic) Randevum Vardı. Sabahın Erken Saatinde Muğla'dan Uçakla Yola Çıktım Saat 9'da kliniğe ulaştım. Çalışanların İlgi ve Alakası Tarif Edilemez. Ulaşımımdan Operasyona ve Sonrasında İlgi Alakasını Hiç Bırakmayan Başta Danışmanım Muhammet Beye Çok Teşekkür Ederim. Operasyona Giren Tüm Teknik Ekibe Şükranlarımı Sunuyorum. Saç Ekimi Düşünen Herkese Tavsiyemdir Kesinlikle Tereddüt Etmeden Randevularını Oluşturup Bu Tecrübeli Ekibe Kendilerini Gönül Rahatlığıyla Teslim Edebilir. Tüm Enda Ailesine Çok Teşekkürler....
Edson Fernandez
Edson Fernandez
2024-02-09
Mi experiencia en la clínica fue la mejor el trato del personal genial intachable muy profesionales no dudaría en recomendar a mi familia y amigos gracias a vosotros
Metin Deniz
Metin Deniz
2024-02-08
7 şubat 2024 tarihinde saç ektirdim danışmanım cem beye doktorum orhan bey ve saç ekiminde bulunan ömer, azra,nermin hocalarıma ve bu süreç zarfında bana yardımcı olan diğer ekip çalışanlarına ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum.şu an her şey çok iyi gidiyor.umarım sonraki süreçte aynen böyle eder.saç ektirmek isteyen herkesin hiç düşünmeden uğraması gereken tek adres" istanbul hairline saç ekim merkezi"👌👍
Sinan Aslan
Sinan Aslan
2024-02-06
Her şey çok iyiydi bütün çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum
Mami Çetin
Mami Çetin
2024-02-04
Uzun tereddüt ve araştırmalar sonrası tavsiye üzerine gitmiş olduğum İstanbul hairline(enda clinic) saç ekimi merkezinde saç ekimi ve devamındaki 15 günlük süreci tamamladım saç ekimi esnasında ufuk ve Zeynep hocamızın planı doğrultusunda beklediğimden zorlu geçen Ekim öncesi sürecinde ilgi alakası ve güler yüzlü yaklaşımları ile bu durumu kolaylaştıran Deha beye ekim esnasında yardımcı olan Ömer ve Rümeysa hanıma ve bu süreçte ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum Ekim sonrası ilk bir hafta zorlu geçiyor sonrası alışma süreci sonucu şimdilik çok olumlu ilerliyor düşünen arkadaşlar için bu döneme kadar olan süreç için tavsiye ederim umarım sonuçta mükemmel olur herşey için teşekkürler
Sinan Keskin
Sinan Keskin
2024-02-03
Ufuk hoca ve ekibine çok teşekkür ederim çok ilgililer herkese tavsiye ediyorum
Ezgı Hazar
Ezgı Hazar
2024-02-02
Tüm ekibe titizlikleri , çabaları için teşekkür ederim ☺️
Ferhat Yavuz
Ferhat Yavuz
2024-02-02
Saç ekim mükemmel oldu ekip arkadaşlara ve doktorlarıma en çokta gülşen hanıma çok teşekkür ederim
Furkan Ayer
Furkan Ayer
2024-02-02
einfach perfekt. Azra ve Ertugrul Hocalari kesinlikle herkese tavsiye ediyor ve kendilerine tesekür ediyorum.
mehmetcan tuncer
mehmetcan tuncer
2024-01-31
Operasyon süreci çok güzel geçti. Gayet yeterli derece bilgilendirmeyi her aşamada yaptılar. Çok ilgili davrandılar. Düşünenler için görüşme yapmalarını tavsiye ederim
Ercan Başköylü
Ercan Başköylü
2024-01-29
Ekibime giren Azra hocaya ve Ertuğrul hocaya çok teşekkür ederim ağrısız ve acısız atlattım çok memnun kaldım desteğe gelen diğer hocalara da teşekkür ederim herşey mükemmeldi çok keyif aldım ve ekibime giren Azra hoca ve Ertuğrul hoca benim sansımdi bana cok destek olup gerginliğimi aldılar herşey için teşekkürler
Doğukan Ayar
Doğukan Ayar
2024-01-27
Azra, Ertuğrul, Nermin hocalara teşekkür ederim gece 2ye kadar ekim sürdü çok titiz çalıştılar, çaba gösterdiler. Her kliniğe böyle çalışkan insanlar gerek
Unl Krt
Unl Krt
2024-01-26
Ertuğrul hocam ve Azra Hocama çok teşekkür ederim. Her şey güzeldi. Acısız ve hoş sohbetli güzel bir süreç oldu. Hocalarıma ve İstanbul hairline ailesine içtenlikle teşekkür ederim…
mahir deniz ökmen
mahir deniz ökmen
2024-01-26
Yaklaşık 5buçuk ay önce bende İstanbul hairline dan saç ektirdim herşey çok güzel gidiyor şuan çok memnunum.