Issa Vloeren Reviews

Issa Vloeren Reviews

4.7

Excellent - based on 98 reviews

issavloeren.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (98)
Rene Ruijgrok
Rene Ruijgrok
2024-02-04
Op zoek naar een nieuwe vloer en bij ISSA blijven hangen. Kundig advies over typen en mogelijkheden. Zonder verkoopdruk. Uiteindelijk click PVC (Floorify) gekozen wat voor ons het best uitkwam. Tevens laten leggen. Verkoop en vloerenlegger zeer vriendelijk en service gericht. Dat ging perfect zo.
Advertisement
Wim Bras
Wim Bras
2024-02-02
Komend uit het buitenland hadden we een strak tijdschema om de vloeren in ons nieuwe huis te laten vernieuwen voordat de container met huisraad zou arriveren. Issa vloeren kwam direct langs, gaf advies over wat er moest gebeuren en wat er eventueel gedaan zou kunnen worden. De offerte kwam snel en het werk werd twee weken later uitgevoerd. De vloeren leggers leverden indrukwekkend werk en waren bijzonder plezierig in de omgang. Al met al een plezierige ervaring en de vloeren zien er perfect uit. For all expatriates moving to the Netherlands and in need of floor renewal:Issa vloeren is the company I would contact
José Steer
José Steer
2024-01-30
Prachtig product. Erg blij mee. Goede service. Fijn bedrijf
Rene Skabootski
Rene Skabootski
2024-01-20
Dit is de tweede keer dat wij een vloer bij jullie hebben gekocht. In de mooie en uitgebreide showroom hebben we een goede keuze kunnen maken. Ook deze keer zijn we zeer tevreden!!!! Snelle levering, duidelijke afspraken en vriendelijk personeel. Bedankt!!!
Ellen Ranzijn
Ellen Ranzijn
2024-01-11
Advertisement
Carola D wildt oud
Carola D wildt oud
2024-01-05
Vanaf het moment van binnenkomst, heel gastvrij ontvangen door Claudia. voelde het al goed. Wat een super professionele medewerker van Issa Vloeren. Alle wensen die wij hadden waren haar niets te gek. Zij genoot ook van het plan voor de vloer. En...dat is werkelijkheid geworden , voorafgaande dat Issa vloeren alle afspraken na kwam, alsmede door haar collega's. Wat een monnikkenwerk. Ambacht staat hoog in het vaandel bij Issa vloeren. Alle lof voor Willem. Vast een monnik geweest in zijn vorige leven haha. Chapeau!! Vandaag 5 jan 24 zijn de plinten aangebracht. Wat een geweldige nazorg!
Ngoc Lan Vo
Ngoc Lan Vo
2023-12-22
Wat een fijne partij zeg! Bij binnenkomst al warm ontvangen door Claudia. Ze nam de tijd en goed advies. De mannen die vervolgens onze vloer hebben gelegd waren ook top. Dus allesomvattend erg blij met Issa vloeren!
Annette Klarenbeek
Annette Klarenbeek
2023-12-21
Harald Kralt
Harald Kralt
2023-12-20
Advertisement
Frank Walter
Frank Walter
2023-12-20
Heel tevreden over mijn nieuwe vloer en service van issa vloeren. Goed meegedacht tijdens mijn moeizame verbouwing.
Inge Bakker
Inge Bakker
2023-12-17
Zeer tevreden over de pvc vloer, vloerverwarming en gordijnen van Issa vloeren.
A.H. Groot
A.H. Groot
2023-12-13
Prima bedrijf deskundig personeel
Erik Spruit
Erik Spruit
2023-12-06
Geweldige ervaring, top bedrijf! Een aantal maanden geleden hebben wij door Issa vloerverwarming en een nieuwe PVC-vloer laten (aan)leggen. In de winkel werden we geholpen door Claudia. Ze was eerlijk, direct en to the point en heeft ons zeer vakkundig aan een prachtige vloer geholpen. De communicatie verliep zeer vloeiend in alle stappen van het proces. Van het aanleggen van de vloerverwarming tot het leggen van de vloer en alle stappen ertussen zijn we steeds duidelijk geïnformeerd en binnen een week was alles voor elkaar. De vloerverwarming is zeer netjes en snel gelegd door Ron, een echte vakman met een hoog service niveau. Dave en zijn collega's hebben daarna de vloer perfect gelegd! We wilden graag een naadloze aansluiting op de kozijnen en wanden zonder een plint en Dave heeft dit werkelijk tot in perfectie gesneden. Ook de sfeer op de dagen dat Ron, Dave en collega's bezig waren was super fijn. Alles bij elkaar dus echt een geweldige ervaring met een prachtig resultaat. Issa bedankt!
Advertisement
R Davidson
R Davidson
2023-11-16
Voor mijn appartement heb ik een vloer, duette en gordijnen bij Issa gekocht. Van het begin tot het eind ben ik super goed geholpen en zeer tevreden met mijn aankoop. Martijn, Sander, Mike, Hassan en Timo super bedankt!
GJW Jacobs
GJW Jacobs
2023-11-07
Marcel Hageman
Marcel Hageman
2023-10-15
Leuk bedrijf heeft bij ons de vloer geleverd en gelegen zeker een aanbeveling waard,en een mooie showroom werd goed geholpen.
Hans Luttjeboer
Hans Luttjeboer
2023-10-08
Goede keus, prettig advies van mensen die er verstand van hebben.
Advertisement
BOND Interior
BOND Interior
2023-09-28
We werken regelmatig met ISSA Vloeren aan interieur projecten. Het team van ISSA heeft in onze showrooms een prachtige Raw gietvloer gelegd en recent bij ons thuis een eiken vloer. We zijn erg tevreden over het fijne contact en de prettige samenwerking en over de vakmensen die de vloeren hebben geleverd.
Mieke Ernst
Mieke Ernst
2023-09-24
De hulp die wij in de winkel kregen bij het uitzoeken van onze vloer was heel prettig. De vloer werd snel geleverd en gelegd en is nog mooier dan we hadden gehoopt. Wij zijn erg tevreden!
Wouter van de Rijdt
Wouter van de Rijdt
2023-08-31
Heel erg blij met de vloer die ze bij ons in Alkmaar hebben gelegd! We genieten er al volop van en de service van de heren die het zijn wezen leggen was top!