Installatie Service Amsterdam

Installatie Service Amsterdam Recensies

Uitstekend beoordeling
4.7
243 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (243)
Fairouz Kaddour
Fairouz Kaddour
2024.04.05
Vakkundige mensen die goed met je meedenken. Zeker een aanrader om ISA in te schakelen voor zowel onderhoud als reparatie .
Stephen Hanson
Stephen Hanson
2024.04.02
Excellent communication. Friendly people. Excellent work.
M T
M T
2024.03.29
Met het handen in mijn haar omdat ik voor de zoveelste keer last van verstopping en lekkage had, bij ISA terecht gekomen. Ondanks het late tijdstip was het geen enkel probleem en zorgde een vriendelijke dame aan de telefoon dat er de volgende dag al iemand kon langskomen. Als afgesproken stond er de volgende ochtend een collega voor de deur die na een kop koffie direct aan de gang is gegaan. Na een klein half uurtje was hij (Wesley) klaar en ik van mijn probleem verholpen. Na nog wat bruikbare tips heb ik hem bedankt voor de waanzinnige service. Ik kan niet anders dan de maximale score geven en mocht het kunnen kregen ze er nog 5 sterren bij. Dit bedrijf onderscheid zich echt van de “prutsers” die er rondlopen. Absolute aanrader!
Ingrid Lathouwers
Ingrid Lathouwers
2024.03.28
Precies wat je zoekt: vakmensen die het probleem oplossen. Goede service en mensen met verstand van zaken. Verstopte afvoer netjes gefixt door Mike. Nu twee ervaringen gehad met ISA, allebei top. Als er weer iets is weet ik wel wie we bellen.
Vloerverwarming werkt weer prima. Goede service. Vriendelijk en adequaat.
Jennifer Kum
Jennifer Kum
2024.03.21
Been using this company for years - great service!
Wouter Middendorf
Wouter Middendorf
2024.03.19
Perfecte service! Komen op tijd, weten hoe de boel werkt, lossen de problemen snel op, en nette afhandeling. Kortom, Mike was lekker bezig.
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.03.22
Bedankt voor deze fijne review!
Marc van Piggelen
Marc van Piggelen
2024.03.06
Zeer vriendelijke mensen met veel verstand van zaken. Mijn CV ketel was stuk gegaan en onderdelen waren moeilijk te krijgen. Wesley wist de onderdelen toch te regelen en binnen zijn drukke schema, de ketel weer draaiend te krijgen. Veel dank.
Kasia Sokolowska
Kasia Sokolowska
2024.03.01
Great service! My CV kettle stopped heating and it was really cold in the house, it turned out the heating pump gave up as it was 14 years old kettle. ISA managed to schedule an appointment for the next day to install a new one, which was soo incredibly appreciated as I was freezing. Everything went smoothly, installation was done in 1,5h and it's finally warm :) Thanks! Highly recommended!
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.03.01
Bedankt voor deze super fijne review! Met vriendelijke groet, ISA Loodgieters
Annelies Kuiper
Annelies Kuiper
2024.02.18
Onderhoud aan Intergas ketel laten doen. Vriendelijke en bekwame monteur met vakkennis. Door uitleg van werkzaamheden een hoop geleerd, erg tevreden.
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.02.19
Beste Annelies Bedankt voor de mooie en fijne recensie Met vriendelijke groet, team isa loodgieters
Jeroen Schinkel
Jeroen Schinkel
2024.02.09
Top bedrijf. Altijd snel en goed advies. Werken netjes en kwalitatief erg goed. Betrouwbaar en komen hun afspraken altijd na. Kan ze zeer aanbevelen.
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.02.19
Beste Jeroen, Bedankt voor deze fijne recensie Met vriendelijke groet, team isa loodgieters
Inge Huver
Inge Huver
2024.02.08
2 jaar geleden een nieuwe CV laten plaatsen, de CV die ik zou krijgen was op de dag van plaatsing niet meer op voorraad door een telfout, kan gebeuren. Ik kreeg een "beter" model, met meer vermogen. Jammer genoeg had ik daar helemaal niks aan met mijn inieminie appartement waarvoor de ketel die niet op voorraad was, al te hoog in vermogen zat. Dit jaar gebeld voor een controle-afspraak, die werd tot 2x toe op het allerlaatste moment afgezegd door een spoedje, waarbij ik beide keren weer 6 weken moest wachten tot er tijd was voor mij. De eerste keer was mij niet eens bekend dat ze niet zouden komen, want er werd geen voicemail oid ingesproken toen ze mij niet te pakken kregen. Inmiddels een ander bedrijf ingeschakeld voor de controle, die wist mij te vertellen dat de ketel niet ingesteld is voor mijn appartement. Ik bespaar nu al op mijn energiekosten dankzij de instellingen. Conclusie: klantenservice die ik heb ervaren is ruk
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.02.19
Beste huver Wij hebben u inderdaad 1 x verzet als u dat als vervelend heeft ervaren excuus vanuit ons Op de rest van deze review gaan wij niet in want dat hebben wij telefonisch geprobeerd Wij kunnen niet iedereen tevreden stellen Met vriendelijke groet team isa loodgieters
Roos de Jager
Roos de Jager
2024.02.06
Cv-ketel onderhoud gedaan: duidelijk geïnformeerd over de prijzen en mogelijkheden, de monteur was erg vriendelijk en professioneel!
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.02.19
Beste Roos Heel fijn als klanten tevreden zijn Service is waar wij voor staan Met vriendelijke groet, team Isa loodgieters
Yi Wen Hsia
Yi Wen Hsia
2024.02.06
Ik zit al jaren bij ISA voor onze CV-ketel. Gisteren was het stuk gegaan, hen meteen opgebeld en ze kwamen die avond nog langs. Mike dacht goed mee en legde alles duidelijk uit. De volgende ochtend kwamen ze al langs om een nieuwe ketel te installeren zodat we met onze baby niet te lang zonder warm water en verwarming zouden zitten. Alles werd zorgvuldig gemonteerd en netjes achtergelaten. Top bedrijf en goede service! Echt een aanrader!
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.02.19
Beste Bedankt voor deze mooie recensie service en klanttevredenheid daar gaan wij voor Met vriendelijke groet, team isa loodgieters
pieterkoolen
pieterkoolen
2024.01.26
Regulier onderhoud laten raadplegen en enkele onderdelen laten vervangen. Zeer professionele service en hele kundige monteur. Volgend jaar bel ik ze graag weer voor het volgende onderhoud. Absolute aanrader!
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.02.19
Beste Pieter Bedankt voor deze review en tot volgend jaar Met vriendelijke groet team isa loodgieters
Annelies Veenstra
Annelies Veenstra
2024.01.12
Paar jaar geleden ketel laten plaatsen door ISA, erg tevreden hier over. Vandaag onderhoud door Wesley. Erg vriendelijk, professioneel.
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.02.19
Beste Annelies Fijn om te lezen als klanten jaarlijks terugkomen Bedankt voor het vertrouwen Met vriendelijke groet team isa loodgieters
Pieter Hamstra
Pieter Hamstra
2023.12.19
Flexibel, snel en vakkundig!
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.02.19
Beste Bedankt voor deze review Met vriendelijke groet team isa loodgieters
Simon van den Bos
Simon van den Bos
2023.11.21
Vandaag weer onderhoud aan de ketel gehad. Snel en netjes gewerkt, altijd mooi op tijd. Michael bedankt en tot volgend jaar weer.
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.02.19
Beste Simon Bedankt voor het vertrouwen in ons en tot volgend jaar Met vriendelijke groet team isa loodgieters
Marvin
Marvin
2023.10.05
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
We zijn heel professioneel geholpen door Wesley. Heel duidelijk in de communicatie. Alles perfect afgehandeld.
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2024.02.19
Beste Marvin Bedankt voor deze review Duidelijk zijn en communicatie is heel belangrijk voor de klant Met vriendelijke groet team isa loodgieters
Pim M
Pim M
2023.10.04
Positief
Kwaliteit
Nieuwe CV-ketel laten plaatsen door ISA. Heel snel en goed geholpen door Mike!
Antwoord van Installatie Service Amsterdam 2023.10.05
Bedankt voor deze review! Vriendelijke groet, Team ISA Loodgieters