Inter Line Meubelen

Inter Line Meubelen Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
13 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (13)
Hanan
Hanan
2024.03.15
Dankzij Inter Line Meubelen een prachtige eethoek gerealiseerd. Het contact vooraf was heel prettig en laagdrempelig. Alles hebben we goed doorgesproken en ontworpen. In het echt nog mooier en kwalitatief nog sterker dan ik had verwacht. Ik beveel Inter Line Meubelen iedereen van harte aan!
Antwoord van Inter Line Meubelen 2024.03.15
Beste Hanan, Dank je wel voor je aanbeveling! Wat fijn om te horen dat we je verwachtingen hebben overtroffen en dat je blij bent met je nieuwe eethoek. Ook wij hebben genoten van het traject om samen met jou tot dit resultaat te komen. We zien je graag weer in onze zaak. Met vriendelijke groeten, Team Inter Line Meubelen
Advertentie
Mayah Singh
Mayah Singh
2024.02.01
Zeer kundig bedrijf met een hart voor mensen. Kwaliteit, levering en after service is top! Echt een aanrader voor kwalitatief goede producten, snelle service en een aardig team!
Antwoord van Inter Line Meubelen 2024.02.01
Dank voor je mooie woorden! Het doet ons goed dat we je hebben kunnen helpen en dat je ons aanbeveelt. We hopen je snel weer te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Team Inter Line Meubelen
INO multidiensten
INO multidiensten
2023.12.10
Inter Line Meubelen heeft een uitstekende service geleverd! De communicatie verliep vlekkeloos, en mijn meubelen werden punctueel op de afgesproken datum en tijd geleverd. Ricardo was buitengewoon behulpzaam bij het kiezen van de juiste kleuren en dacht mee over welke combinaties het beste zouden passen. Zijn deskundigheid en vriendelijkheid hebben het hele proces aangenaam gemaakt. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsmeubelen met een persoonlijke touch!
Antwoord van Inter Line Meubelen 2023.12.10
Beste Ismail, Hartelijk dank voor je prachtige woorden en de tijd die je hebt genomen om je ervaring met Inter Line Meubelen te delen! We zijn enorm verheugd te horen dat je tevreden bent met onze service. We streven naar een positieve en persoonlijke winkelervaring. Het doet ons goed te weten dat we jouw proces aangenaam hebben kunnen maken en dat je onze meubelen waardeert. Bedankt voor je aanbeveling; het betekent veel voor ons. Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het team van Inter Line Meubelen
Ron en Jozé
Ron en Jozé
2023.10.15
Wij zijn superblij met onze bank, die wij op maat hebben laten maken bij Inter Line Meubelen. Ricardo nam alle tijd om met ons tot een mooi ontwerp te komen en de stoffeerders hebben er echt een supermooie bank van gemaakt. Kortom: super service en kwaliteit, zeker een aanrader!
Antwoord van Inter Line Meubelen 2023.10.15
Beste Ron en Jozé, Hartelijk dank voor jullie fantastische beoordeling en voor het delen van jullie ervaring met Inter Line Meubelen. We zijn verheugd dat jullie superblij zijn met jullie zelf ontworpen op maat gemaakte keukenbank. Persoonlijk heb ik genoten van het hele ontwerpproces tot en met de uitvoering en wens jullie heel veel plezier van jullie bank. Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in Inter Line Meubelen. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Ricardo - Team Inter Line Meubelen
De Branderie
De Branderie
2023.09.19
Topservice bij dit bedrijf! Ontzettend bedankt voor jullie mooie werk. Duidelijke communicatie, snelle service en echt een schitterende bank 🤗. Wij zijn blij 💃 Dankjewel!
Advertentie
EveryBody Go
EveryBody Go
2023.08.24
Super tevreden, snelle levering, duidelijke communicatie, meedenkend! Prachtig resultaat geleverd :)
Marvin Goodett
Marvin Goodett
2023.07.21
Duurde iets langer dan beoogd voor de rest goede service, aardige mensen.
Antwoord van Inter Line Meubelen 2023.07.21
Dank voor de feedback. Mooie foto's. De bank staat mooi. Team Inter Line Meubelen
Erna Christiaans
Erna Christiaans
2023.06.11
Wij hebben een bank en stoelen laten stofferen. Ricardo nam alle tijd om onze wensen te bespreken. Het is perfect gestoffeerd,en binnen een week stond het alweer in onze kamer. Wij kunnen dan ook oprecht zeggen, wat een vakmensen zijn jullie. Bedankt. Groet Erna en Peter
Gerard Cooten
Gerard Cooten
2023.05.12
Twee speciale jaren 60 bankjes laten maken. Met rood witte banen in de rug. Zeer snelle levering hand gemaakt. Ben zeer tevreden. Ricardo en zijn collega namen alle tijd inclusief rondleiding in het familie bedrijf. Bedankt voor de goede service Dieneke en gerard
Advertentie
S B
S B
2023.05.05
Wij hebben hele goede ervaringen met Inter Line Meubelen. Alles kan op maat gemaakt worden. De service is echt super! Wij blijven hier zeker komen.
amy vb
amy vb
2023.05.01
Recent een bank voor bij onze eettafel met eettafel stoelen laten maken op maat. Erg blij met het comfort en de meubels ! Voor maatwerk vlot klaar en snel aan huis geleverd. Bedankt!
Hans v.d. Heiden
Hans v.d. Heiden
2022.01.06
Hier wordt met goede raad geholpen voor zowel zakelijk als particulier vragen
Maurice Reerink
Maurice Reerink
2020.05.16
Ontzettend mooie hoekbank voor onze eetkamertafel hier laten maken, nogmaals dank! Heel erg blij mee
Advertentie