Inter-esse

inter-esse.pl/opinie

Inter-esse Opinie

Opinie Doskonały
5.0
61 opinii Zweryfikowany
Inter-esse
%title%

%offer%

Opinie ( 60 ) 5.0

Tosia Ziaja
Tosia Ziaja
2024.05.03
POLECAM!!! Bardzo mila, cierpliwa ale nie da sobie wejść na głowę. Pani Paulina nauczyła mnie w 1,5 roku materiału z 4 lat.😊
Kaja Faber
Kaja Faber
2024.03.19
Wspólpracuje z Pania Paulina od lat i nie sądze zeby to się zmieniło. Wszystko zawsze jest na czas i na najwyzszym poziomie. Sama właścicielka jest tez super osoba, z którą każdy będzie w stanie się dogadać. 10/10
Ravens Red
Ravens Red
2024.03.19
Świetna specjalistka, bez problemowa, podchodzaca do pracy bardzo rzetelnie. Zdecydowanie polecam.
Jan Nessmann
Jan Nessmann
2024.03.12
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Pauliną. Świetne przygotowanie do matury. Polecam!😁
Alicja Muzyczuk
Alicja Muzyczuk
2024.03.05
Bardzo dobre przygotowanie do matury z języka polskiego. Polecam!😊
Mati Nowak
Mati Nowak
2024.02.29
Super nauczycielka. Pogada, wyjaśni, nie wyśmieje, bez stresu:))
Nikodem Świtlicki
Nikodem Świtlicki
2024.02.29
Bardzo dobre przygotowanie do matury. Polecam
Piotr Juszczyk
Piotr Juszczyk
2023.09.14
Polecam współpracę 😀
Tomq123
Tomq123
2023.08.22
Korepetycje z języka polskiego były fantastyczne! Korepetytorka była bardzo kompetentna i zaangażowana. Dzięki jej pomocy, moje umiejętności z języka Polskiego bardzo się poprawiły. Polecam każdemu!
Damian
Damian
2023.06.16
Pani Paulina to pozytywnie nastawiona, serdeczna i życzenia specjalistka, wciąż jestem pod wrażeniem jej podejścia i ogromnej wiedzy. Jeśli potrzebujesz pomocy zwróć się do Pani Pauliny,a z pewnością będziesz zadowolony i wdzięczny za że tak dobrze trafiłeś ! Mocno polecam !
Zofia Michniak
Zofia Michniak
2023.05.17
Pani Paulina jest bardzo ciepłą i wyrozumiałą osobą. Posiada ogromną wiedzę, którą przekazuje w prosty do zrozumienia sposób. Zajęcia z nią są bardzo przyjemne. Bardzo dużo z nich wyniosłam. Dzięki pomocy Pani Pauliny czułam się w pełni przygotowana do egzaminów maturalnych. Polecam!
Wiktor Stalka
Wiktor Stalka
2023.05.03
Współpracuje z Panią Pauliną od kilku miesięcy przygotowując się do egzaminu maturalnego. W skrócie ocenić mogę podejście jako bardzo profesjonalne. Prowadzone lekcje są na temat oraz są na najwyższym poziomie.😀😀
Michał Kowalski
Michał Kowalski
2023.04.29
Pani Paulina dobrze przygotowała mnie na egzamin, polecam.
Antoni Wiśniewski
Antoni Wiśniewski
2023.04.24
Bardzo fachowe oraz rzetelne podejście do zajęć. Wszystko prowadzone bardzo profesjonalnie w dobrej atmosferze.
Maciej Zdeb
Maciej Zdeb
2023.04.24
Niesamowita korepetytorka! Pani bardzo mi pomogła w nauce do matury, świetnie tłumaczy zadania. jestem bardzo zadowolony z lekcji z panią Pauliną.
Tony Xerxa
Tony Xerxa
2023.04.24
Bardzo polecam zajęcia z panią Pauliną .
Korwin Bieniek
Korwin Bieniek
2023.01.07
Współpraca z Pauliną to czysta przyjemność! Jej fantastyczne podejście do sprawy sprawia, że każde nasze spotkanie jest nie tylko efektywne, ale również bardzo miłe. Paulina jest profesjonalna, ale jednocześnie bardzo sympatyczna i ludzka, dzięki czemu współpraca z nią to czysta przyjemność. Jej rzetelność i skupienie na zadaniu sprawiają, że mogę jej zaufać i być pewnym, że zawsze zostaną wykonane z najwyższą starannością. Jestem niezwykle zadowolony z współpracy z Pauliną i z czystym sumieniem mogę polecić ją każdemu, kto szuka profesjonalnego i godnego zaufania copywritera.
Andrzej Bania
Andrzej Bania
2022.12.06
Współpracuje z Panią Pauliną od kilku miesięcy przygotowując się do egzaminu maturalnego 2023. W skrócie ocenić mogę podejście tej Pani jako bardzo profesjonalne. Prowadzone lekcje sa rzeczowe, na temat oraz bez zbędnych kwesti dotyczących danego tematu. Odnoszę wrażenie, że matura podstawowa będzie zdana na wysokim poziomie, a to wszystko przez konkretne podejście do ucznia. Napewno bierzemy się za maturę rozszerzoną. Polecam z całego serca wszystkim, którzy chcą zdać jakikolwiek egzamin z języka polskiego! 😊
Ola JK
Ola JK
2022.05.25
Pani Paulina przygotowywała mojego syna do egzaminu 8klasisty. Zawsze obecna, przygotowana do zajęć, punktualna. W razie pytań zawsze mogłam liczyć na kontakt. Z relacji mojego syna wiem, że lekcja przebiegała w sympatycznej i życzliwej atmosferze. Myślę, że również poprosimy Panią o wsparcie w przygotowaniach do matury :) Pani Paulinie z całego serca dziękuję, a wszystkim Państwu z całego serca Panią Paulinę Korepetytorkę polecam :)
Jakub
Jakub
2022.05.24