Innerflow Yoga Eindhoven

innerflowyoga.nl

Innerflow Yoga Eindhoven Reviews

Excellent rating
5.0
25 reviews Verified
Innerflow Yoga Eindhoven
%title%

%offer%

Reviews ( 25 ) 5.0

Jessica Bijsterveld-Ooms
Jessica Bijsterveld-Ooms
2024.03.29
Elke geeft haar lessen met veel aandacht en zachtheid. Haar studio is fijn ingericht en Elke is heel toegankelijk, haar lessen zijn echt een rustpunt in mijn week.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2024.04.03
Hi Jessica, Dankjewel voor je lieve review. Wat leuk en gezellig dat je meedoet met de yogalessen.
Chris
Chris
2024.03.22
Erg fijne yoga met verschillende soorten lessen. Je kunt je helemaal ontspannen en na de les heb je het gevoel echt even op een mini vakantie te hebben geweest.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2024.03.27
Hi Chris, Dankjewel voor je lieve review. Super leuk dat je meedoet met de yogalessen. :)
Renee Verkuijlen
Renee Verkuijlen
2024.01.09
Ik heb het super naar mn zin tijdens de yoga lessen van Elke! Ik ben begonnen zonder enige ervaring en ik kon zo met de lessen meedoen. Ik kom uitgerust weer thuis na de les en weer klaar voor de hectiek van een druk gezin. Daarnaast is de communicatie top en het inschrijven via de app erg makkelijk!
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2024.01.10
Hi Renee, Dankjewel voor je leuke en positieve review. Het is heel gezellig dat je meedoet met de yogalessen. Tot binnenkort weer 🌟
Britt Drost
Britt Drost
2023.12.04
Hele fijne yoga lessen voor tijdens de zwangerschap. Dit bracht veel ontspanning.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2024.01.10
Hi Britt, Dankjewel voor je review 🤍
Sanne Steuten
Sanne Steuten
2023.11.29
Elke zorgt voor een fijne, ontspannen sfeer tijdens de yogalessen. Hierbij heeft ze oog voor iedereen en zorgt ze voor aanpassingen op ieders niveau. Echt een aanrader!
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2024.01.10
Hi Sanne, Dankjewel voor je lieve review. Gezellig dat je meedoet met de yogalessen. Tot binnenkort weer ✨
Serena den Brok
Serena den Brok
2023.10.03
Elke is een hele fijne, lieve yoga docente met heel veel kennis en ervaring. Ze is ook heel betrokken bij iedereen, wat de lessen dan ook persoonlijk maakt. Wat ook erg fijn is, is dat er voor ieder wel wat is qua yoga stijl en ruime mogelijkheden zijn qua lestijden. En ook zeker fijn dat de lessen flexibel in te plannen zijn, i.p.v. vast zitten aan dure abonnementskosten etc.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.10.04
Hi Serena, Dankjewel voor je lieve review. Heel leuk om je feedback te horen en gezellig dat je meedoet met de lessen. <3
Chantal Brouwer
Chantal Brouwer
2023.09.26
Hele fijne yoga studio! De groepsgroottes zijn klein waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht en er hangt een ontspannen sfeer waar iedereen welkom is.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.10.04
Hi Chantal, Dankjewel voor je lieve review. En heel leuk dat je meedoet met de yogalessen!
tanja de dooij
tanja de dooij
2023.07.10
Hele fijne yoga studio, Elke is rustig en vriendelijk en weet echt waar ze mee bezig is. Echt een aanrader!
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.07.10
Dankjewel voor je lieve review! Gezellig dat je meedoet met de lessen :)
Madelon Claeijs
Madelon Claeijs
2023.07.04
Hele fijne yoga studio, waar voldoende aandacht is voor iedere leerling. Elke is erg professioneel, zacht en bereid haar lessen met zorg voor. Kortom, een echte aanrader als je op zoek bent naar een persoonlijke yoga studio.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.07.05
Hi Madelon, dankjewel voor je lieve review. Gezellig dat je meedoet en tot binnenkort weer!
Camila
Camila
2023.06.14
This yoga studio has been one of the year's best discoveries for me! Elke is a fantastic teacher, very kind, sweet and attentive. Moreover, the studio is beautiful, full of light and plants that give you a feeling of peace. I love how the classes change with the seasons, exploring different elements and positions. Before Innerflow, I tried other yoga studios in Eindhoven, but Innerflow and Elke really caught my heart. Here, it is not only about the movements but about bringing intention and working with your feelings as well <3 The atmosphere is really pleasant! Also, if you are a non-Dutch person like me, don't worry - the lessons are easy to follow, everyone is friendly, and you can just copy the movements of other people if needed haha :) These yoga lessons are one of the best moments of my week! Super recommend!
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.06.14
Hi Camila, Thank you for your lovely review. It's a pleasure to have you joining the yogaclasses. See you soon again! :)
leon berkers
leon berkers
2023.05.04
Sinds een tijdje volg ik met veel enthousiasme de lessen bij Elke van Innerflow Yoga. Een echte aanrader als je het mij vraagt. Met veel ervaring en de juiste input worden de lessen door haar zelf ontwikkeld en verzorgt. Met alle aandacht voor de cursisten ondersteund door de juiste materialen op een fijne plek!
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.05.05
Hi Leon, dankjewel voor de mooie review. Gezellig dat je meedoet met de lessen!
Mette van Zeeland
Mette van Zeeland
2023.04.26
Sinds een tijdje volg ik yogalessen bij Innerflow Yoga en hier ben ik zo blij mee! Elke is heel zacht en vriendelijk en geeft haar lessen met veel enthousiasme. Er heerst een hele fijne sfeer, waarin het niet uitmaakt hoeveel ervaring je hebt met yoga. Echt een aanrader! 🧘‍♀️
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.04.29
Hi Mette, dankjewel voor je lieve review. Zo gezellig dat je meedoet met de lessen.
Alex Van den boom
Alex Van den boom
2023.04.24
Ik heb al meerdere lessen van elke gevolgd en ben erg enthusiasts over haar lessen. Ik volg hatha flow en zoals ze op haar website mooi heeft aangegeven, is dit inderdaad een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Ze geeft op een rustgevende maar stimulerende manier les met duidelijke uitleg en begeleiding.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.04.26
Dankjewel voor je review Alex! Gezellig dat je meedoet met de yogalessen :)
daan oss
daan oss
2023.04.24
Elke is een erg kundige lerares en houdt rekening met iedereen zijn kunnen tijdens de les. Aanrader voor iedereen die wil werken aan de balans tussen zijn of haar lichaam en geest.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.04.26
Dankjewel voor je mooie review Daan. Gezellig dat je meedoet met de yogalessen!
Rielle Van Oorschot
Rielle Van Oorschot
2023.03.25
Super fijne Yogalessen! Elke is een lieve docent die aandacht heeft voor de groep maar ook voor iedere individuele behoefte. De lessen zijn 75 minuten, waardoor er ook voldoende tijd is voor de eind-ontspanning. Ik kom altijd helemaal ontspannen terug van de Yin Yoga Flow.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.03.25
Dankjewel voor je review Rielle! Gezellig om je in de les te hebben.
Isa W.
Isa W.
2023.03.09
De yoga lessen zijn zeer aangenaam. Er heerst een prettige en zachte sfeer. De yoga docent geeft les vanuit passie en rust en verdeeld haar persoonlijke aandacht goed.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.03.25
Dankjewel Isa! Heel leuk dat je meedoet met de lessen.
Anne Simkens
Anne Simkens
2023.03.07
Hele fijne studio en yogalerares. Elke is open, zacht en in het moment. De lessen worden met aandacht opgezet en zijn uitdagend, maar zeker goed te volgen.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.03.25
Dankjewel voor je review Anne! Heel leuk dat je meedoet met de yogalessen.
Sandra Thijssen
Sandra Thijssen
2023.02.26
Fijne yoga lessen met een prettige en warme sfeer. De lessen worden duidelijk begeleid, waardoor het ook voor een beginner passend is.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.03.25
Dankjewel voor je review Sandra! Gezellig dat je meedoet :)
Jamila
Jamila
2023.01.09
Fijne flowlessen die worden aangepast aan de seizoenen en maanstanden. Elke creëert een rustgevende en warme sfeer. Mooie ruimte ook!
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.01.09
Dankjewel voor je lieve review Jamila en gezellig dat je meedoet.
Marian van der Zanden
Marian van der Zanden
2022.12.22
Een heerlijke start van de dag met de yin lessen van Innerflow Yoga! Elke geeft op een zachte, rustige manier les en houdt rekening met eventuele lichamelijke klachten. Ze neemt de seizoenen mee en geeft duidelijke uitleg. Na de les voel ik me weer dichtbij mezelf en ontspannen. De dagen erna voel ik meer ruimte in mijn lijf. Heerlijk! Echt een geniet momentje voor mijn lichaam en mezelf.
Reply from Innerflow Yoga Eindhoven 2023.01.02
Dankjewel Marian voor je lieve review. Zo gezellig dat je meedoet met de yogalessen.