InFlore - Zwangerschapsbegeleiding Reviews

InFlore - Zwangerschapsbegeleiding Reviews

5.0

Excellent - based on 46 reviews

inflore.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (46)
Floor van Straaten
Floor van Straaten
2024-01-12
Advertisement
Hanneke van Leeuwen
Hanneke van Leeuwen
2023-12-24
Wat een fijne bevallingsworkshop hebben we gevolgd bij Fieke! Ze is zeer kundig, heeft een fijne (rustige) uitstraling en er kan een grapje gemaakt worden tussendoor wat de sfeer zeker ten goede komt. We kozen voor de bevallingsworkshop omdat we graag aandacht besteedde aan de naderende bevalling van ons derde kindje en een uitgebreide cursus niet aan de orde was voor ons. De workshop is zeer compleet, met veel informatie en afgewisseld met fijne oefeningen. Echt even een avond samen aandacht voor ons kindje, heel fijn!
anke
anke
2023-11-16
Ik ben begonnen met de wekelijkse lessen van Babet. Juist omdat wij al een tweejarige hebben was dit het moment om even stil te staan. Omdat mijn lijf zeer deed heb ik de lessen op een yogabal gevolgd en de fysieke oefeningen op mijn manier kunnen doen. Het stukje theorie is nuchter en duidelijk. De ontspanningoefening achteraf werkt goed door de fijne stem van Babet. Doordat ik hier zo rustig van werd, was de baby in mijn buik goed te voelen. Vervolgens hebben mijn partner en ik samen de bevallingsworkshop gevolgd. Heldere theorie. Fijne oefeningen. We hebben veel gelachen samen en echt heel fijn contact gemaakt samen in deze drukke tijd. Na de bevalling kwamen wij in de medischehoek terecht. Daarbij kwam ook angst niet goed te hechten. Dus mij ook ingeschreven voor de babymassage. Fijn om andere moeders te ontmoeten en echt je kind aan te kunnen raken. Ook dit doet Babet op een hele fijne manier. Om de hele inflore beleving af te maken starten wij morgen met de individuele behandelingen ter verwerking van de medische zorgen die er zijn rondom onze fantastische newborn. Ook dit voelt goed. Overigens wordt er altijd voor thee koekjes en/of chocolade gezorgd. Alleen dat al is een feestje.
Roel
Roel
2023-10-02
Dennis Visschedijk
Dennis Visschedijk
2023-09-21
Fijne bevalworkshop gevolgd. Erg duidelijke informatie!
Advertisement
Francien van Zutphen
Francien van Zutphen
2023-09-01
Wat een fijne cursus! In een dagdeel werden we volledig meegenomen in de informatie over de bevallingsstadia. Dit werd afgewisseld met erg veel praktisch aanbod in mogelijke bevalhoudingen, ontspannende massagetechnieken en ademhalingsoefeningen voor de verschillende fases. Bedankt voor de cursus, wij vinden het zeker een aanrader!
Eva Jongeneelen-Bruggeman
Eva Jongeneelen-Bruggeman
2023-08-17
Zowel de zwangerschapslessen als de bevallingsoworkshop met partner heb ik bij Babet gevolgd. Beide super fijn, de manier waarop het gebracht wordt, de aandacht voor meer dan het fysieke stuk, de persoonlijke aandacht die er is, de ontspanning en ook de uitwisseling met andere zwangeren. Elke week kom ik helemaal zen thuis! Het brengt mij vertrouwen in de zwangerschap en de geboorte binnenkort.
Ivy van der Velden
Ivy van der Velden
2023-08-08
Afgelopen zaterdag hebben wij de bevallingsworkshop bij InFlore gevolgd. Complimenten naar Babet die deze workshop op een fijne en duidelijke manier verzorgd heeft. We hebben meer informatie gekregen en samen met de oefeningen zijn we beter voorbereid op wat komen gaat. Super blij mee!
Skim “Skimm”
Skim “Skimm”
2023-07-13
Een echte aanrader! Babet en Fieke zijn heel kundig en geven allebei heel fijn les. Ik heb echt vertrouwen gekregen in mijn bevalling en enorm veel geleerd!
Advertisement
Kirsten Scholten
Kirsten Scholten
2023-07-13
Hele fijne cursus, waarbij veel aspecten rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd aan bod komen. Iedere week wordt er aandacht besteed aan de verschillende ademhalingen, dit is erg fijn en geeft een goed voorbereid gevoel!
Manuela Timmermans
Manuela Timmermans
2023-07-13
Erg positief over de cursus en yoga ineen. Super leerzaam en daarmee een fijne voorbereiding voor de zwangerschap, bevalling en post partum tijd! Tegelijk een fijn moment voor jezelf waar ik na de les altijd lekker zen naar huis ging! Daarnaast vond ik het opbouwend om de zwangerschap ervaringen met elkaar te kunnen delen.
An J
An J
2023-07-13
Bij InFlore diverse lessen zwangerschapscursus gevolgd. Voor mij was dit een fijn rustpunt in de week, uiteindelijk heb ik nog extra lessen genomen om die reden. Babet en Fieke zijn prettige docenten, ze stralen rust uit en hebben een mooi evenwicht gevonden in het bieden van yoga, ademhaling en theorie/kennis. Dit alles heeft voor mij perfect bijgedragen aan een fijne voorbereiding van de bevalling. Daarnaast ook samen met mijn partner de bevallingscursus gevolgd, zodat hij ook beter kon invoegen en mij kon ondersteunen. Nu de kleine er is volg ik ook de babymassage bij Babet, wat een prettige stem en fijn mens. :-) Ga zo door Babet en Fieke!
Karin Buitelaar
Karin Buitelaar
2023-07-13
Super fijne complete ontspannen zwangerschapscursus hier gehad met een hele mooie balans van Yoga, theorie, ademhaling en ontspanning. Zeker een hele dikke aanrader. Heeft ontzettend veel bijgedragen aan een ontspannen en fijne zwangerschap en bevalling vol vertrouwen. De bevallingscursus samen met mijn partner was ook zeer waardevol en leuk ook vooral!! En ook nog eens een gezellig groepje medemoeders aan over gehouden. Erg dankbaar voor! Babet & Fieke, super bedankt. Jullie zijn toppers! En ik hoop jullie bij mijn hopelijk volgende zwangerschap weer te zien!
Advertisement
Ilse Bloem
Ilse Bloem
2023-06-07
Mijn vriend en ik hebben deelgenomen aan de bevallingsworkshop. Van tevoren hadden we geen specifieke verwachtingen, maar het is erg waardevol geweest. Een goede afwisseling tussen oefeningen, ademhalingen, theorie over de bevalling en een stukje kraamtijd. De oefeningen kunnen we goed gebruiken en je hoort toch weer nieuwe punten die je kunt meenemen in de voorbereiding. Daarnaast heeft Babet een prettige manier van werken en de pauzes en hapjes/drankjes tussendoor vergeten we natuurlijk ook niet ;).
Laura Boogaard
Laura Boogaard
2023-06-07
Babet brengt deze cursus van InFlore tot leven met haar combinatie van sensitiviteit en empathie met deskundigheid en professionaliteit. Het zelfvertrouwen in de bevalling en de kraamtijd die wij zochten, heeft ze ons gegeven.
Marieke Schutijser
Marieke Schutijser
2023-02-28
Mooie complete workshop met informatie en oefeningen met daarnaast ook aandacht voor de partner, zodat je de bevalling samen kunt doen.
Anne Berndsen
Anne Berndsen
2023-02-15
Tijdens mijn zwangerschap heb ik samen met mijn partner een duo zwangerschapscursus aan huis bijgewoond. De sfeer was prettig en gemoedelijk. Tijdens de cursus was er een afwisseling van ontspanningsoefeningen en theorie. Dit was erg leerzaam en de oefeningen zijn thuis goed toe te passen. Babet heeft veel kennis en is erg toegankelijk. Na afloop hebben wij een hand-out ontvangen waarin alle informatie terug te vinden is. Al met al een cursus waar ik zeer positief op terugkijk.
Advertisement
Jet Jansen
Jet Jansen
2023-01-29
Mijn vriend en ik hebben een bevallingsworkshop bij InFlore gehad. We dachten altijd dat we te ‘nuchter’ waren voor een bevallingsworkshop dus we gingen er zonder verwachtingen heen. Achteraf zijn we heel blij dat we gegaan zijn. We hebben er veel aan gehad en ik denk dat ik nu de bevalling een stuk rustiger in zou gaan dan voorheen. De technieken zijn makkelijk om te onthouden en (ik denk) realistisch om toe te passen. Kortom: Ik zou het sowieso iedereen aanraden, vooral als je zwanger bent van de eerste. Ik heb nu meer rust gevonden voor de bevalling. Bedankt InFlore!
Dyonne Sluiter
Dyonne Sluiter
2022-11-22
Tijdens mijn zwangerschap heb ik de Zwangerschapscursus bij Inflore gevolgd. Ik vond het een prettige cursus waarin theorie wordt afgewisseld met yoga, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Het was fijn om eens per week ervaringen te kunnen uitwisselen met andere zwangeren en de tijd voor mezelf en mijn kindje te kunnen nemen. Babet en Fieke, bedankt! Na de geboorte van mijn kindje heb ik de privécursus babymassage van Inflore gevolgd. Babet kwam bij ons thuis en nam rustig de tijd om ons de babymassagetechnieken aan te leren. Ons kindje heeft ervan genoten :)
Nicole Tebarts
Nicole Tebarts
2022-11-10
Ik heb zowel de zwangerschapsyoga als de babymassage gevolgd. Ik zocht iets voor mezelf, contact met de baby, praktische info, gezelligheid en niet zweverig, Voor mij is dat wat Inflore kan bieden. Ik heb aan wat technieken gedacht en uitgevoerd tijdens de bevalling, in elk geval een goede poging ;-) En de massage voor Moos gebruik ik dagelijks (verkort) in ons ritueel. Ik heb zowel Fieke als Babet gezien, met name Babet. Wat een fijne mensen zijn jullie! Ik raad zeker aan te kijken of Inflore biedt wat je nodig hebt. Ik ben er erg blij mee geweest!