Ilter CLinic Reviews

Ilter CLinic Reviews

4.3

Good - based on 17 reviews

ilterclinic.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (17)
felipo bond
felipo bond
2023-08-07
Missnöjd. Gjorde en hårtransplantation hos de för snart 2 år sedan. Operationsdagen tog ca 8 timmar. Efter ca 1 år var det uppenbart att resultatet blev mycket misslyckad. Första gången var jag hos de efter 1 år för att diskutera kring resultatet, de tyckte jag skulle vänta ca ett halvår till innan man kunde eventuellt ta nya åtgärder. Jag var där för ca 1 månad sen igen och då fick jag erbjudandet att få ca 500 grafts som kompensation ( operationen som jag gjorde från början var på ca 2000 grafts. Jag vet inte riktigt vad 500 grafts skulle täcka om det ingreppet nu ens blev en lyckad operation. Jag har förståelse för att alla inte kan få ett optimal resultat när man utför sådana kirurgiska ingrepp. Jag förmodar också att risken för ett sämre resultat ökar om man inte har valt helt rätt klinik. Det har varit otroligt svårt och ha en diskussion/konversation med den ansvarige och receptionisten. Jag har nästan upplevt det som att de tyckt att jag är dum som förväntade att jag skulle få ett bra resultat. Det opererade området runt mina vikar ser ungefär ut som att man sått gräs och endast en väldigt liten yta har det börjar växa ”gräs”på. Det har varit en extrem tråkig och smärtsam operation man fått gå igenom. Efter ingreppet har de kommande 1,5 åren endast präglats av hopp,besvikelse och frustration pga det tråkiga resultat. Det värsta har ändå varit att det inte har gått och diskutera med någon som jobbar där. Framför allt personen som jobbar i receptionen. Det mesta har gått via henne och hon har varit mycket nonchalant och tagit varje fråga jag haft som besvärlig och provocerande. Bla har en av hennes kommentarer på en av de två mötena jag befann mig där har varit ”om jag trodde att jag skulle få likadan hårfäste som en 15 åring”. Jag har lagt en stor summa pengar på detta som tyvärr är bara bortkastat. Det är extremt generöst av er att erbjuda mig 500 grafts som en kompensation men det känns helt fel efter de här omständigheterna.
Pokémon Pikoipek
Pokémon Pikoipek
2022-02-27
Simon Tynnerström
Simon Tynnerström
2021-10-20
Gick från flint till Fabio på 6 månader. Tack doktorn 😀
Jesper Engström
Jesper Engström
2020-11-23
En av de mer kunnig klinikerna inom manuella FUE i Sverige. Dock så är Ilter nonchalant under konsultationer och är tydligt partisk gällande sina åsikter och förutfattade meningar. Han är även begränsad på att skapa naturligt resultat kring hårlinjen och vikarna. Vill man ett riktigt bra resultat krig hårlinjen och har pengarna rekommenderar jag starkt att kontakta Dr Blake Bloxham & Dr Allan Feller. Dom både är extremt duktiga på att återskapa en naturlig hårlinje och har även ett väldigt trevligt bemötande. Det finns gott om dokumentation om dom och deras operation på Bl.a youtube.
Hedvig Kakel
Hedvig Kakel
2020-10-30
MrToobyy
MrToobyy
2020-06-29
Gjorde mitt första ingrepp 2018 där blev väldigt nöjd och nu det andra 2020 hos Ilter clinic. Nu är det bara tre månader sen jag gjorde mitt andra men exakt som efter det första har det börjat växa hår redan efter månad 3 vilket är så roligt och är hittils väldigt nöjd. Priset för en så etablerad svensk klinik är verkligen något att lägga märke till. Kliniken känns inte alls så som jag tänker att en "klinik" ska vara. Det är en väldigt fin lyxig villa och därefter känns det väldigt hemtrevligt. Utöver allt det så är personalen verkligen något att lyfta fram. Dom är väldigt avslappnade och varsamma, ett gäng mysiga personer. Träffar ni t.ex Merita kommer ni att förstå vad jag menar. Dr Ilter är naturlig och väldigt "skön" i min mening. När han opererade på mig var han extremt fokuserad och noggrann men annars väldigt alldaglig. Skulle gärna ta en bira med honom haha... Vad nu det är för sorts betyg =) Går du som jag gjort många i år och plågats genom vardagen pga ditt hår så läs på hur du kan motverka det och om du eventuellt bestämmer dig för en hårtransplantation kan jag verkligen rekommendera Ilter Clinic.
mehmet karadeniz
mehmet karadeniz
2020-03-13
abboud Bitar
abboud Bitar
2019-10-02
Christan Sberg
Christan Sberg
2019-08-14
Kan med gott samvete rekommendera kliniken. Hjälpsam och skicklig personal! Kunniga inom hår och transplantationer.
Elisabeth Ahlgren
Elisabeth Ahlgren
2019-06-23
Mikael Blixell
Mikael Blixell
2019-05-13
väldigt nöjd med resultat och omhändertagande av personal
Abir Kristina
Abir Kristina
2019-03-11
10/10!! Kan inte vara mer nöjd med jobbet och nu kommer sommaren!
reza jafaripour
reza jafaripour
2019-01-03
Betalade runt 70 000 kr och läkaren transplaterade 1500 hårsäckar med väldigt dålig placering och väldigt dåligt resultat, pengar i sjön - rekommenderas inte!
Martin Carlson
Martin Carlson
2018-08-31
Dom sa att det skulle ta 12 månader tills resultatet men ser att allt är ute redan efter 5 mån, snyggt resultat och jag är tacksam till kliniken för väl utfört jobb!
Bahram Amari
Bahram Amari
2018-03-13
Seven months since my first operation and I am happily surprised with the result! They told me to wait 12 months but I can tell a big difference after this short time. Gladly recommend Ilter Clinic!
Kian A
Kian A
2018-03-09
Testade PRP för 3 år sen på en annan klinik utan resultat., fick höra efter sista gången att eftersom hårsäckarna var döda så gick det inte att återuppliva dom. Kände mig lurad för jag blev utlovad ett bra resultat. Gjorde operation förra året hos Ilter. Hårlinjen blev exakt som jag ville ha det. Känns som en stor lättnad. Rekommenderas!!
TM G
TM G
2017-12-02
Great experience!