Rijschool Ik heb rijles

Rijschool Ik heb rijles Reviews

Excellent rating
4.8
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
giovanni maglia
giovanni maglia
2024.04.11
Jan Roelof is een goede instructeur die me heeft geholpen om mijn rijbewijs te halen. Hij is zeer attent en zet zich in om het leerproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zelfs in lastige planningssituaties heeft hij me altijd geholpen met creatieve oplossingen. Ik raad deze rijschool zeker aan aan anderen.
Jarno Zwama
Jarno Zwama
2024.03.22
goede rijschool ze doen moeite voor je en je kan snel terecht!!
Demi Rombola
Demi Rombola
2024.03.15
Super goede rijschool!! Ben in 1x geslaagd met hele goede hulp van Jan-Roelof!! Bedankt!
Ilias Luursema
Ilias Luursema
2024.03.04
Na struggles elders hebben de lessen van Gerard mij op de rit gekregen. Hij had direct door waar de verbeterpunten lagen en liet mij kundig zien hoe ze geadresseerd moesten worden. Ik raad hem dan ook van harte aan!
Denise Mameli
Denise Mameli
2024.02.22
yuons nassif
yuons nassif
2024.02.17
Eindelijk rijbewijs in de zaak dankjewel Jan voor alles heb van jou veel geleerd bedankt voor alles Jan
Stan Rudolphy
Stan Rudolphy
2024.02.15
Top rijschool, ervaren instructeur/instructrice, goede rijlessen (qua ondersteuning, lengte en sfeer). Erg blij dat ik voor Ikhebrijles.nl heb gekozen. Raad het iedereen aan!👍🏼
Luuk Looijenga
Luuk Looijenga
2024.01.31
Rijles gehad van Jan-Roelof. Hij is fijn in de omgang, heeft verstand van zaken en weet zijn kennis goed over te brengen. Ik heb hierdoor in een keer mijn rijbewijs gehaald, dus ik ben zeer tevreden. Ik zou ze zeker aanbevelen!
D K
D K
2024.01.30
Fijne rijschool, goed contact!
geld heuvel
geld heuvel
2024.01.30
Rustige instructeur, denkt met je mee.
Verena Reijnhoudt
Verena Reijnhoudt
2024.01.11
Tussentijdse toets en praktijk examen in 1x gehaald. Hele fijne rijschool waar je je erg op je gemak voelt en goed wordt begeleid, zeker een aanrader!
Anneke Duin
Anneke Duin
2024.01.11
Had such a great experience passing my driving exam with Jan. He made it very easy and straightforward to set up lessons and was a great teacher. He was also flexible and clear to communicate what next steps would be. Would highly recommend ik heb rijles if you’re planning on getting your license!
J. Hornstra
J. Hornstra
2024.01.11
Jan Roelof is een goede instructeur. Heeft mij goed geholpen naar het behalen van mijn rijbewijs
Janwillem Loonen
Janwillem Loonen
2023.11.06
Super fijne rijschool! Super attente mensen, die alles doen om het voor de leerling zo makkelijk mogelijk te maken. Mijn situatie was niet simpel kwa planning, waardoor andere rijscholen niet aan mij wouden beginnen, maar hier kon ik altijd mijn situatie uitleggen en dan kwamen ze met voorstellen die ik niet eens overwogen had. 6 sterren
Y Komdeur
Y Komdeur
2022.12.06
Een rijschool die moeite zal doen voor je. Ik heb een fijne ervaring gehad met zowel de instructeur als instructrice. Wat mij betreft is deze rijschool een echte aanrader!
Lisa Meijer
Lisa Meijer
2021.07.06
Critical
Professionalism
Quality
gdiDGK
gdiDGK
2021.06.01
Positive
Communication
Professionalism
Erg vriendelijke instructrice die de tijd voor je neemt. Alleen maar goede ervaringen
Ivo Niemeijer
Ivo Niemeijer
2021.01.15
Larissa Zui
Larissa Zui
2020.07.04
Tam Ara
Tam Ara
2020.02.26
recommends
Bedankt Danny voor de leerzame, maar ook gezellige lessen! Rijles op maat, met geduld en vertrouwen. Ook wordt er de tijd genomen om je alles te leren omtrent het rijden. Erg fijne rijschool!