Chamurkov Guest House Чамурковата къща

Chamurkov Guest House Чамурковата къща Reviews

Excellent rating
4.6
225 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (225)
Drago Marinov
Drago Marinov
2024.01.14
Лесно достъпна локация. Удобно място за паркиране на автомобили. Просторна механа за събирания разполагаща със разнообразни кухненски уреди и голяма стереоуредба. Красив и интересен интериор на стаите.
Location
Rooms
Service
Advertisement
Dimitar Ivanov
Dimitar Ivanov
2023.11.07
Много добре направена и подредена къща с голям двор и райграс. Чисто уютно и спокойно място. Идеално да избягаш от градското ежедневие. И да си починете за ден два. Препоръчвам ви го с две ръце. Тук можете да се потопите в миналото и да удавите носталгията за онова време.
Trip type
Business
Solo
Location
Rooms
Service
Cvetelina Prengova
Cvetelina Prengova
2023.11.07
We had the best experience! The house is wonderful, the hosts are super kind and friendly! They supported the food for my birthday party. The yard is great for the kids to run and play! We enjoyed our stay and we are coming back next month! Thank you very much!
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Ivaylo Mutafov
Ivaylo Mutafov
2023.11.02
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Kamelia Karavelova
Kamelia Karavelova
2023.10.23
Организирахме фирмено събитие в къщата и сме много доволни от целия престой. Комуникацията ни беше бърза и безпроблемна, къщата е чиста и уютна. Собственикът ни съдейства с осигуряването на вечеря и всичко беше отлично. Препоръчваме къщата за този тип събития за екипи до 25 души.
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Advertisement
Alexander Vavrek
Alexander Vavrek
2023.10.21
румян недялков
румян недялков
2023.10.12
Полина Николова
Полина Николова
2023.10.08
Това място е направено с отношение! Възхитени сме! Чисто и уютно! Любезен домакин! Чудесна градина! Препоръчвам!
Location
Rooms
Service
Octav Lupu
Octav Lupu
2023.09.24
Very beautiful and tasteful decorations but awful mattresses to sleep on
Reply from Chamurkov Guest House Чамурковата къща 2023.09.24
Thank you for your feedback! But I believe matresess are personal preference. We had lots of positive feedback about comfort of our beds. Mattress of double bed in Two bedroom suite is soft - just information for our future guests.
Advertisement
avram mioara
avram mioara
2023.09.15
Viktor Atanasov
Viktor Atanasov
2023.09.12
Страхотно място!
Trip type
Friends
Location
Rooms
Service
Victor Grancharov
Victor Grancharov
2023.09.10
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Manon Valcheva
Manon Valcheva
2023.09.10
Really nice place, right outside the city. It's 10 mins to the city center but you can enjoy the quietof the countryside. Best thing about the place is the yard, it has a lot of seating spots and a nice small swimming pool. The hosts are very friendly and welcoming. They gave us recommendations for places to go. It's dog friendly which was a big plus for us. Will visit again.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Chamurkov Guest House Чамурковата къща 2023.09.10
Thanks so much for your kind words! Our guests satisfaction gives us stimul for constant improvement. Hopefully next summer season we would be happy to enjoy our new big swimming pool 😊
Advertisement
Pop Dan
Pop Dan
2023.08.05
O pensiune rustica, de tranzit, in mijlocul Bulgariei.
Location
Rooms
Service
Ionel Cretu
Ionel Cretu
2023.07.09
Stefan Stefanov
Stefan Stefanov
2023.06.13
Katerina Guygova
Katerina Guygova
2023.06.11
Къщата е с чудесна локация - близо до града и същевременно тихо и прохладно място с уникален двор, басейн, люлки, беседка, барбекю, цветя.... Студиото е много уютно и с всички удобства! Домакините са изключително гостоприемни и отзивчиви и много, много любезни с децата и домашните любимци! Препоръчвам!
Location
Rooms
Service
Reply from Chamurkov Guest House Чамурковата къща 2023.09.10
Благодарни сме за добрите думи! Винаги сте добре дошли!
Advertisement
Теодор Никифоров
Теодор Никифоров
2023.05.23
Nice location, really well stocked house, great decorations, kids friendly and awesome banquet hall! Just be careful when firing up the grill, because the neighbors will complain 😕
Location
Rooms
Service
Jordan Vasilev (Je7r0)
Jordan Vasilev (Je7r0)
2023.05.15
Уникална къща с изключително добри и гостоприемни домакини, уникална гледка ,невероятно аранжирани стай, къщата е снабдена с всякакви удобства който са ви необходими. Подходящо е, както за семейства с деца, така и за групови събирания.
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Reply from Chamurkov Guest House Чамурковата къща 2023.05.16
Благодарим много за прекрасните думи! Ще ви очакваме отново!
Didky Iliev
Didky Iliev
2023.05.15
Location
Rooms
Service