In Den Rustwat

idrw.nl

In Den Rustwat Reviews

Excellent rating
4.6
535 reviews Verified
In Den Rustwat
%title%

%offer%

Reviews ( 535 ) 4.6

Anne Grootenboer
Anne Grootenboer
2024.05.14
Ontzettend fijn ontvangen, heel lekker gegeten en een mooie avond gehad bij In Den Rustwat. Bijzonder zo’n prachtig restaurant op zo’n onopvallende plek!
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Jacco Geerts
Jacco Geerts
2024.05.09
Heerlijk gegeten op het terras voor het restaurant. We hadden de 4 gangen lunch en een fles wijn van de goed gevulde wijnkaart. Echt genoten op een van de mooiere locaties in Rotterdam.
Atmosphere
Food
Service
Sofia Ramautar
Sofia Ramautar
2024.05.03
Heerlijk gegeten, mega goede service en een hele fijne restaurant! Zeker de moeite waard om een keer te eten, was onze 2e keer en zeker niet de laatste!
Atmosphere
Food
Service
Robbie Dröge
Robbie Dröge
2024.04.21
Atmosphere
Food
Service
Michel Beekveld
Michel Beekveld
2024.04.19
Ik ken IDRW inmiddels al wat jaartjes. Maar ze weten toch iedere keer weer een enorm niveau te behalen. Afgelopen donderdag uitzonderlijk goed gelunched (4 gangen). Maar ook de details (bediening plaatst de borden bij twee gasten tegelijkertijd op de tafel). Fantastische wijn selectie ook. We kijken alweer uit naar de volgende keer. PS: Fijn dat jullie mijn tas gevonden hebben! Em&M
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Zoë Ligthart
Zoë Ligthart
2024.03.03
Echt ontzettend genoten van het 7-gangen menu. Heerlijke gerechten en erg leuke en vriendelijke bediening. Aanrader!
Atmosphere
Food
Service
M Witsiers
M Witsiers
2024.03.01
Topzaak!
Atmosphere
Food
Service
jan Harold
jan Harold
2024.02.24
Verified
Wat een beleving!!! Hier voel je je welkom en word je blij gemaakt met fijne ontvangst, goede bediening, heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. TOP!
OkieKuiper
OkieKuiper
2024.02.21
Verified
Ужин с подругой Пять из пяти. Ужин удался. Отличный сервис, удачное меню. Обстановка, цена, качество, все высший класс. Вернемся туда еще не раз
Advertisement
Kees van Toer
Kees van Toer
2024.02.07
Atmosphere
Food
Service
Christian Tschan
Christian Tschan
2024.02.06
Zoals altijd heerlijk gegeten.
Jeannet P
Jeannet P
2024.02.04
Verified
Super Nieuwjaarsdiner Wij hebben hier met een groep van ruim 30 mensen een Nieuwjaarsdiner gegeten en het was op alle fronten fantastisch. Het eten, de bediening en de entourage, het is meer dan voor herhaling vatbaar!
Sonja Paris
Sonja Paris
2024.01.15
Heerlijk eten, en een hele vriendelijke bediening 👍
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
ron Vangelder
ron Vangelder
2023.12.24
Gisteren maar weer eens hapje gedaan, valt wederom op hoe leuk dat team bediend, met een grapje en deze mooie gerechten. Volgens mij op dit moment beste team van Rotterdam, en wij kunnen het weten. Ga zo door, wordt sterrenslag
Atmosphere
Food
Service
Angela Badeloe
Angela Badeloe
2023.12.19
Atmosphere
Food
Service
Erik de Groot
Erik de Groot
2023.12.16
Geweldige avond gehad. Heerlijk gerechten, uitstekende service. Alles helemaal op orde.
Atmosphere
Food
Service
Willem Geerts
Willem Geerts
2023.12.16
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Ursula Pieter
Ursula Pieter
2023.12.15
Atmosphere
Food
Service
Wink Blomsma
Wink Blomsma
2023.12.04
Top keuken, zo zijn maar weinig.
Atmosphere
Food
Service
Rozh Seow
Rozh Seow
2023.12.04
Atmosphere
Food
Service