DOTS Design Reviews

DOTS Design Reviews

4.6

Excellent - based on 90 reviews

iceberg-dent.local
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (90)
Bors Lidia
Bors Lidia
2024-02-03
La vârsta de 19 ani m-am ciocnit pentru prima oară cu problema și durerea din cauza dinților de minte , am fost la multe consultații si clinice care m-au lăsat dezamăgită de atitudinea și prestarea lor de serviciu , fără explicații îmi ziceau ca trebuie să-i scot pe toți 4 și atât , credeam că așa este peste tot și chiar dacă nu îmi convine ceva trebuie dacă vreau să nu am dureri . Dar un mare mulțumesc cunoștințelor care mi-au sfătuit acesta clinica , am găsit locul ideal unde mă simt în siguranță 🙏. Personalul este foarte amabil , profesional și se observa atârnarea serioasă față de client și munca pe care o depun . Un mare mulțumesc domnului medic stomatolog -chirurg , domnului Lazari Vadim , cel mai competent și profesionalist stomatolog chirurg pe care îl cunosc , își îndeplinește munca la cel mai înalt nivel , a încercat ca extragerea a 4 dinți de minte să decurgă în cel mai ușor mod posibil , m-a încurajat pe tot parcursul procedurii și mi-a redus frica la minim dându-mi posibilitatea să am o încredere mai mare ,pe lângă asta a explicat tot prompt , corect și într-o manieră deosebit de calmantă , ceea ce contează cel mai mult pentru pacienții care urmează să efectueze această intervenție chirurgicală. Pe lângă medici competenți se răgăsește și doamna Manager , Doamna Maria , o femeie deosebită , foarte amabilă , blândă dar care își îndeplinește munca peste așteptările mele . Vă recomand tuturor clinica dată !!! Dacă vă deranjează ceva sau nu , faceți o consultație gratuită la ei și vedeți starea de sănătate a dinților voștri , nu veți regreta ! Încă odată un sincer mulțumesc IcebergDent ❤️🙏
Advertisement
Anghelina Volcov
Anghelina Volcov
2024-01-13
Cei mai buni, servicii si medici la nivel!
Reply from DOTS Design 2024-01-15
Mulțumim mult!
oleg Cilibei
oleg Cilibei
2023-12-26
Recomand cu cea mai mare încredere. În special doamnei Ana Lazari îi mulțumesc pentru calitate,amabilitate și profesionalism .
Reply from DOTS Design 2024-01-15
Mulțumim mult pentru cuvintele dvs.!
Серёжа Оп
Серёжа Оп
2023-12-18
Одно обдералово на консультации озвучили сумму 1200 - 1500лей, за 2 посещения зуб не сделали а оплачено было 2500+ не рекомендую
Alina Spatari
Alina Spatari
2023-12-13
Am rămas foarte mulțumită de această clinica și în special as dori sa mulțumesc Dr. Lazari Vadim pentru profesionalism, amabilitate și grija! Procedurile au fost fără un pic de durere , rapid și foarte calitativ! Recomand cu mare încredere, este un medic cu mâinile de aur. Mulțumesc enorm!
Reply from DOTS Design 2024-01-15
Mulțumim mult!
Advertisement
Mihail Sargarovschi
Mihail Sargarovschi
2023-12-04
Shalota Andrei
Shalota Andrei
2023-12-01
O clinica cu specialisti profesionali.
Инна Бродская
Инна Бродская
2023-12-01
Спасибо огромное! Только что закончили программу лечения, которую мы составили он-лайн вместе с моей чудесной помощницей Марией, чтобы я смогла прибыть из другой страны. Если бы не Мария, я бы ещё много лет не могла решиться на поход к стоматологу, это факт! Ее невероятно доброжелательное и мягкое внимание, улыбка, звонки, переписка, убедили меня, и сопровождали каждый день лечения после прилёта из Тель Авива. Если бы не Мария, я бы не увидела и пушистый кишиневский снег, кстати! У меня самые восторженные впечатления от дружной команды Iceberg Dent на Тестимицану! Ваше описание на сайте полностью совпадает с реальностью: высший профессионализм и человечность. Благодарю за терпение моих докторов, в восторге от: терапевта Надежды, хирурга Вадима, ортодонта Ирины. Благодарю от всего сердца и буду представлять вашу команду в Израиле, и где бы я ни была! Пусть будут благословенны Ваши семьи и мирная, дружелюбная, трудолюбивая, прекрасная Молдова, процветания ей! Happy New Year 2024!! You are the BEST, Iceberg Dent!! <3
Violeta Fetescu
Violeta Fetescu
2023-11-23
Advertisement
Yumi N
Yumi N
2023-11-14
As vrea sa mulțumesc doamnei Nederita Natalia pentru un zâmbet frumos, estetic și dintisori sănătoși fără carie. Este un medic calm care lucrează cu multa atenție, acuratețe și răbdare. Este foarte înțelegătoare la unele emoții speficifice a pacienților și mereu te încurajează și susține pentru a obține un rezultat bun.
Tatiana Comerzan
Tatiana Comerzan
2023-11-10
Not serious about the scheduled appointments
Nazar Deriughin
Nazar Deriughin
2023-08-12
Я хочу выразить большую благодарность доктору Стратев Наталье за её профессионализм и заботу, которые она продемонстрировала во время моего последнего посещения стоматологической клиники. Опыт посещения стоматолога всегда вызывал у меня определенное беспокойство, но с Натальей я почувствовал себя в надежных руках с первых минут нашей встречи. Одним из аспектов, который меня особенно поразил, было внимание к деталям. Наталья проявила тщательность и аккуратность в каждом этапе лечения, что вызвало у меня доверие и уверенность в её профессиональных навыках. Кроме того, атмосфера, созданная Натальей в её кабинете, была дружелюбной и расслабляющей. Она внимательно следила за моим состоянием во время процедуры, регулярно уточняя, не чувствую ли я дискомфорта или боли. Я рекомендую доктора Стратев Наталью всем, кто ищет высококвалифицированного и заботливого врача-стоматолога. Её профессионализм, внимание к пациентам и навыки работы сделали наше встречу настоящим успехом!!!
Azamat Bairamculov
Azamat Bairamculov
2023-08-12
В общем и целом, пришел устанавливать пломбу на один из зубов; понравилось всё: от квалификации врача-стоматолога (Stratev Natalia) до отношения к пациенту; оборудование выглядит очень современным, процесс установки пломбы прошел практически незаметно; очень доволен этой стоматологической клиникой, приду именно сюда при необходимости;
Advertisement
Negrescu Nicoleta
Negrescu Nicoleta
2023-08-12
Am ajung la Icberg grație medicului stomatolog - Natalia Stratev. Provocarea cea mai mare era să încep un tratament a danturii, după mai multe tentative și clinici în care am fost. I-am încredințat dantura mea, fapt ce îi sunt recunoscătoare și astăzi , deoarece în prezent îmi strălucește zâmbetul. Eu sunt jurnalista și pentru mine contează mult cum arăt. Daa.. mai e de lucru…dar vom reuși, pentru că medicul e motivația noastră. Acest medic mi-a construit cel mai bun zâmbet, și între timp va deveni cel mai perfect, pentru că medicul - Natalia Stratev investește timp, iubire și placer în dantura mea. Plecăciuni doamna Natalia!
Marina Metelova
Marina Metelova
2023-08-12
Осталась очень довольна-адекватные цены, хорошие специалисты, приятный и вежливый персонал. Отдельное спасибо врачу Светлане Паскариус и хирургу Григорию Лозован-настоящие профессионалы!
анжела маслова
анжела маслова
2023-08-09
Очень печальный опыт имелся у детского врача Натальи В эту клинику мы обратились впервые ,и были очень огорченны их методом работы,на консультации делался рентген ,видили зуб со всеми его проблемами ,назвали нам окончательную цифру лечения ,по итогу сумма утроилась ,причем и с первым и со вторым зубом И при всем при этом еще в добавок нам озвучили сумму за рентген прошлого раза ,это я даже не знаю как назвать( Но больше всего меня добило изречение-сумма выросла т.к. дороже стоит до конца и полностью почистить каналы)))) Это как вообще?) Что можно и не до конца и не полностью?))) Этот врач ,если так можно ее назвать ,вообще слышит то что она озвучивает?) Очень неприятно что люди работают таким циганским методом Неужели Наталья не понимает что это ее единоразовая акция? Ни мне ни моим знакомым,близким и родным не будет желания обратиться в данную клинику( Очень надеюсь ,что руководство даст какой то адекватный ответ на все происходящие Первый зуб с 700 лей встал нам в 1600) Второй вместо озвученной сумм1300 ,нам озвучили 2900) Ребят на таком методе вы далеко не уедите))) Жду обьяснения ,очень надеюсь что услышу что то вменяемое и адекватное
lucia manica
lucia manica
2023-08-05
Cei mai buni specialiști, care își fac lucrul cu dedicație maximă.Recomandat cu cea mai mare incredere in deosebi Doamna Nadejda Terzi și Natalia Lozovan,zînele unui zimbet de neuitat ❤️
Advertisement
Loredana Vainonen
Loredana Vainonen
2023-08-03
Niciodată nu este târziu ca visele sa devină realitate. Tare mi-am dorit o dantura frumoasa si iată ca o am🙏 La clinica IcebergDent visurile chiar devin realitate, ba mai mult. Si asta datorită specialiștilor stomatologi, care sunt atat de atenți cu clienții lor si mega profesioniști. Mii de mulțumiri profesioniștilor Alexandru Ciorchina, Nadejda Terzi si Vadim Lazari. Recomand din toată inima❤️
Дарья Цуркан
Дарья Цуркан
2023-08-02
Хочу выразить огромную благодарность данной клинике, которые помогли преодолеть боязнь стоматологических клиник 😄 оказывается лечить зубы СОВСЕМ не больно ❤️ искренне рекомендую Личная рекомендация (Terzi Nadejda, Ciorchina Alexandru, Lozovan Natalia) ❤️❤️❤️
lena
lena
2023-08-02
Recomand clinica Iceberg Dent cu cea mai mare încredere! Personalul este întotdeauna amabil și au grijă să ofere cel mai bun tratament. In special vreau sa ii recomand pe Dna Nadejda Crivencu-Terzi și Dl Grigore Lozovan. Ei sunt cei cărora îmi pot încredința sănătatea și frumusețea zâmbetului, fără nicio grija!