InBalans Personal Training | Personal Trainer Avenhorn Reviews

InBalans Personal Training | Personal Trainer Avenhorn Reviews

5.0

Excellent - based on 7 reviews

ibpt.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (7)
Kim Verwey
Kim Verwey
2023-10-04
Advertisement
Kaylee Robelus
Kaylee Robelus
2023-07-25
Ik volg nu een tijdje de bootcamp in Grosthuizen onder begeleiding van Alex. Sporten binnen een zeer gezellige groep, waarbij plezier, samenwerking en spelvormen centraal staan. Alex legt alles heel duidelijk uit en maakt er elke week weer iets origineels van. Echt een aanrader!
I Dewilde
I Dewilde
2022-11-17
De bootcamp sessies zijn goed opgebouwd. We beginnen altijd met een rustige warming up. Daarna wat spelvormen, wat het erg leuk maakt en de groepsdynamiek bevordert. De intensieve oefeningen zijn erg gevarieerd, zodat het hele lijf wordt aangepakt! Door deze aanpak vliegt de tijd altijd om.
JanenEsther Korver
JanenEsther Korver
2022-11-16
Bootcamp onder begeleiding van Alex is fijn om aan deel te nemen. Veel afwisseling en geduld met het herhaaldelijk uitleggen van de oefeningen. Je gaat na een uurtje met een voldaan gevoel naar huis!
Renzo Neefjes
Renzo Neefjes
2022-11-11
Veel diversiteit in opdrachten zorgt voor een plezierige beleving zowel cardio als kracht.
Advertisement
Sebastian Schreijer
Sebastian Schreijer
2022-11-09
Zeer prettige ervaring met Alex. Geen afblaf-PT, maar iemand met een totaalplaatje aan wat er nodig is om jouw doelen te behalen. Ik raad hem zeer aan!
Tamara Bakker
Tamara Bakker
2022-06-05
Trainen bij InBalans personal training ervaar ik als heel prettig, Alex is een trainer die rust en vertrouwen uitstraalt. Hij weet de oefeningen goed duidelijk uit te leggen en denkt in oplossingen, niet kijken naar wat niet kan maar altijd zoeken naar wat je wel kan. Alex weet goed te motiveren waardoor ik net iets meer uit mezelf weet te halen ook als ik zelf denk dat ik niet meer verder kan. Door te trainen met bij InBalans personal training ben ik sporten weer leuk gaan vinden.
Reply from InBalans Personal Training | Personal Trainer Avenhorn 2022-06-10
Hartelijke dank voor je positieve review en je mooie woorden! Dat doet mij deugd!