IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer

IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer Reviews

Excellent rating
5.0
26 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
Maaike van de Sande
Maaike van de Sande
2022.02.24
Ik heb meegedaan aan de Vision Board workshop en die was niet alleen leuk maar ook nuttig. Leuk omdat het gezellig was en goed georganiseerd en nuttig omdat je toch onbewust op dingen komt waar je weer mee aan de slag kunt.
Advertisement
Charley Fernandez
Charley Fernandez
2022.02.24
Ik ben zo’n twee maanden geleden begonnen met personal training bij Tim en kan zeggen dat dit elke keer een feestje is. Mijn doel was om fitter te worden en lekkerder in mijn vel te zetten na langdurig thuis te hebben gezeten door een operatie en oververmoeidheid. En ik kan zeggen dat ik nu al flink progressie merk! Zowel fysiek als mentaal. Tim kijkt verder dan hoe je er lichamelijk voor staat maar leert ook dat je mentale gezondheid enorm belangrijk is en geeft hier tips voor mee. Elke training is afwisselend, leuk en onwijs professioneel. Hij helpt je op een niet ‘pusherige’ manier je eigen kunnen en grenzen op te zoeken en het beste uit jezelf te halen. Zo is mijn zelfbeeld in korte tijd echt veranderd en kijk ik uit naar wat ik nog meer mag gaan leren. Een absolute aanrader! Bedankt voor alles tot nu toe. :-)
Ludodistefano
Ludodistefano
2022.02.21
Started training with Tim a few months ago and couldn’t recommend him enough! He has an holistic and thorough approach. A true believer of “where the mind goes, the body will follow”, hence why he’s also teaching meditation, vision board and goal setting workshops, not neglecting the training part. Whatever your goal is, from loosing weight to gaining more muscles or just using sport as an exhaust valve, he’s the guy that you want by your side as a guide for a better and healthier lifestyle. Don’t try and challenge him though, as he can really make you feel the muscles burning during his workouts!! Start your journey with him, you won’t regret it!
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2022.02.22
Thank you for a wonderful review Ludo. I am proud of your dedication so far, and you are on a great fitness journey to reach your goals ?getting better each week. Looking forward to the future training sessions.
Esther de Geus
Esther de Geus
2022.01.16
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Hele fijne personal trainer doordat hij alles in 1 is: hij verzorgt leuke, uitdagende en afwisselende work-outs, geeft voedings-en leefstijltips en helpt je ook met je mentale gezondheid, door goed naar je te luisteren en eerlijke en 'to the point' feedback te geven. Ik ben niet alleen fysiek (qua spiermassa ? ) gegroeid, maar leer ook op mentaal vlak van Tim. Echt een cadeau voor jezelf om personal training bij Tim te volgen!
Jos Zwemmer
Jos Zwemmer
2022.01.16
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Tim is een personal trainer waarbij je het uiterste uit je zelf wilt halen. In oktober ben ik begonnen met de personal training aangezien ik fit wil worden en beter te leren omgaan met sporten en de balans met diabetes type 1. Het eerste contact ging snel en een paar dagen later zijn we begonnen. In eerste instantie dacht ik dat het alleen fysiek nodig was om te veranderen. Tim heeft buiten de fysieke verandering ook mentaal een hoop veranderd bij mij. De doelen zijn gezet en ik durf te zeggen dat ik zonder Tim nog niet zo ver zou zijn op fysiek en mentaal gebied. Kort samen gevat; Tim is een zeer professionele trainer met een oog op persoonlijke doelen en mogelijkheden met een zeer flexibelen en doortastende werkwijzen! Ik kijk uit naar de rest van de trainingen! Bedankt Tim voor de afgelopen maanden.
Advertisement
Attila Tóth
Attila Tóth
2021.12.06
Positive
Communication
Professionalism
Quality
The Best! Professioneel en gemotiveerd???
Leonie Mundt
Leonie Mundt
2021.11.29
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Tim is een prachtig mens en een hele goede personal training. Hij weet de verbinding te maken waardoor je direct op je gemak bent. Hij luistert goed en maakt een programma op maat. Inmiddels al heel wat kilo’s afgevallen onder zijn begeleiding en ik voel me veel fitter. Echt een aanrader als je fitter, slanker en gezonder wilt worden. Kernwoorden: personal trainer, afvallen, sporten, Rotterdam, in de buurt van Hillegersberg of in de stad, leuke gesprekken en fijne energie
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2021.11.29
Hele mooie review dankjewel Leonie, fijn om met je te werken en je bent onwijs goed bezig! We gaan lekker door ?
Carol Gonzaga
Carol Gonzaga
2021.11.26
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Ik wilde als kantoormiep en mama met lichamelijke klachten de fitste versie van mezelf worden. Ik kon de motivatie en de juiste mindset niet meer vinden. I was lost! Ik train nu een aantal maanden met Tim en ik ben zo enthousiast! Naast dat hij zelf zeer fit en kundig is, heeft hij ook aandacht voor je als klant, als mens. Wat heb je nodig, hoe is je mindset? Trainingsadvies? Voedingstips? Mentale Coaching? Hij heeft het allemaal in huis. De training zijn gevarieerd en erg leuk om te doen. Ik loop altijd weg met een big smile en een dosis motivatie! Ik kan nu zeggen dat ik eindelijk goed bezig ben. Absoluut een aanrader!
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2021.11.26
Wow wat een mooie review bedankt Carol, ik vind het heel mooi om de progressie die je maakt te zien ? je mag trots zijn op je inzet
Melissa Nauta
Melissa Nauta
2021.10.28
Positive
Communication
Professionalism
In oktober 2021 organiseerde Tim een CrossFit trainingskamp naar Mallorca. Hij ontwikkelde voor deze 5 dagen zijn eigen programmering voor de trainingen, welke absoluut uitdagend genoeg waren! De begeleiding en motivatie tijdens de WOD's waren super. Tevens zorgde hij goed voor de groep en hebben we een fantastische tijd beleefd! Dikke pluim, ik zou zo weer meegaan!
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2021.10.28
Bedankt voor je mooie review ? je bent altijd welkom :)
Advertisement
Matt Wheatcroft
Matt Wheatcroft
2021.10.26
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Tim is an awesome CrossFit personal trainer! I trained with Tim consistently when I was living in Rotterdam and really enjoyed his fun approach and the results we achieved. He has a very holistic approach and I really liked that he was always trying to work out what little tweaks would help me specifically to make the best progress. I finished way stronger and moving and feeling better than before!
Elizabeth Sjoukes
Elizabeth Sjoukes
2021.10.24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Hele professionele trainer, houdt niet alleen rekening met je fysieke gezondheid maar ook je mentale gesteldheid !!! Aanrader!!
Ruud van Oudenallen
Ruud van Oudenallen
2021.10.22
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Crossfit trainer van het hoogste niveau. Toegewijde zeer gemotiveerde trainer met een enorm inlevingsvermogen. Zelf een top sporter dus weet wat hij doet. Technisch trainen, rammen met die kast, een goed gesprek, the whole package. Topper!
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2021.10.22
Ha geweldig Ruud dankjewel ? mooie tijd samen gehad en we houden contact
Sahil Sharma
Sahil Sharma
2021.10.21
Positive
Communication
Professionalism
Quality
I know Tim since beginning of this year. He is really professional yet friendly with you at the same time. Tim had really nice tips to improve my lifting form and mobility which has really helped me reach my personal goals. If you are looking to get better, fitter and stronger. I would definitely recommend Tim without second thoughts.
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2021.10.22
Awesome Sahil thank you, always happy to help you ?
Advertisement
Florian Bauer
Florian Bauer
2021.10.21
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Had a great time getting coached by Tim. He gave me lots of insights in routines and nutrition.
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2021.10.22
Good to hear Flo, thanks for the review.
Sandra Van der Heijden
Sandra Van der Heijden
2021.10.21
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Goed voorbeeld doet goed volgen. Tim gaat een uitdaging niet uit de weg maar gaat uitdagingen juist goed voorbereid aan en haalt het beste uit zichzelf. Met die instelling is hij een motiverend voorbeeld. Bij de personal trainingen is hij heel specifiek en duidelijk. En helpt je stap voor stap dichterbij je doel te komen. Zijn aanstekelijke enthousiasme maakt dat je zelf je eigen grenzen kan verleggen! Een sympathieke, ijzersterke Personal Trainer!
Ja de P
Ja de P
2021.10.05
Positive
Quality
Marco Knook
Marco Knook
2021.10.05
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Ik heb de Toes-to-bar en Rope climbing cursus gevolgd bij Tim. T2B was voor mij altijd een lastige skill, met name de timing. Stap voor stap hebben we in 4 uur, verdeeld over 4 zondagochtenden, dit getraind in een kleine groep van 4 man. Door deze individuele aandacht konden de ingeslopen foutjes eruit worden gehaald. Aan het einde vd cursus kon ik er 3 achterelkaar!! Bij afloop nog tips gekregen hoe dit zelfstandig verder te trainen. Kortom, een goede coach voor dit soort skills! Dank, Tim!
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2021.10.05
Bedankt voor je review Marco en zie je snel weer in de box ??
Advertisement
Daniel Nelson
Daniel Nelson
2021.09.24
Positive
Professionalism
Tim has been personal training me on my athletic performance. First, I wanted to improve my 5K running time and managed to improve it by 5 minutes in 2 months. After that my goal was to gain more muscle mass and since June, I have gained 4kg. Its really great to work with a professional trainer like Tim, and also both locations in Rotterdam are great facilities. Tim has been personal training me on my athletic performance. First, I wanted to improve my 5K running time and managed to improve it with 5 minutes in 2 months. After that my goal was to gain more muscle mass and since June, I have gained 4kg. Its really great to work with a professional trainer like Tim, and also both locations in Rotterdam are great facilities. Tim has helped me become the best version of me, and also helps me with my mobility so that i can move free of pain and injury. Tim has helped me become the best version of me, and also helps me with my mobility so that i can move free of pain and injury.
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2021.09.24
Thanks for the review Daniel, its a pleasure to work with you and your hard work has paid off. ??
Elisha Buining
Elisha Buining
2021.09.23
Positive
Professionalism
Quality
Sinds ik jaren geleden ben gestopt met paardrijden, struggle ik met m’n gewicht. Ik was 20 kilo aangekomen en het ging er niet vanaf met welk dieet dan ook! Door nu samen met Tim te trainen en te focussen op m’n doel namelijk de bruiloft in 2022 heb ik eindelijk de motivatie en de wil om door te gaan. Ik voel me een stuk fitter en ben ook al flink afgevallen. Ik ben ervan overtuigd dat ik straks ga stralen in mijn jurk dankzij personal trainer Tim!
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2021.09.23
Jij gaat helemaal shinen op je bruiloft door je harde werk :)
Thijs Roelofs
Thijs Roelofs
2021.08.30
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Ik volg bij Tim de Body & Mind weg. Wat inhoudt dat ik Personal training in Rotterdam Schiebroek combineer met meditatie en coaching op het mentale vlak. Vooraf hebben we samen een plan opgesteld, wat ik zowel fysiek als mentaal wil bereiken. Eerst sporten en dan met een voldaan gevoel mijn geest nog een boost geven door meditatie. Mijn lijf voelt en is fitter, en mijn geest wordt rustiger en meer gefocust. Dit werkt voor mij erg goed.
Reply from IAMTIMPOSSIBLE - Personal trainer 2021.08.30
Je hebt een mooie gezonde basis op gebouwd zowel fysiek als mentaal Thijs. Keep it up en ik ben dankbaar voor de ervaring met jou??