Verkeersschool i-Motor

i-motor.nl

Verkeersschool i-Motor Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
254 recensies Geverifieerd
Verkeersschool i-Motor
%title%

%offer%

Recensies ( 254 ) 5.0

Charise Bella
Charise Bella
2024.05.29
Vandaag geslaagd na een jaar rijlessen gehad te hebben bij Isa, top rijlessen en altijd gezellig. Goeie uitleg en staat altijd voor je klaar! Als je een goede rijschool zoekt met een gezellige instructeur, ben je hier aan het goede adres ❤️
Thania
Thania
2024.05.28
Filippos Constantinou
Filippos Constantinou
2024.05.28
As much as I try, I don't think I can think of anything negative! Taking a drivers exam, especially in a foreign country is scary. However, with Issa the whole process was smooth and clear from A-Z. The costs and expectations were clear, and with the minimum package I managed to pass the exam on the first go! The lessons were fun and chill, and honestly something that I would look forward to. Feedback was clear and constructive, and used routes taken on the exam so everything was familiar. Also the scheduling accommodations were really great, as I could always find a middle point without having to move anything on my schedule. At the end of the exam it went extremely smooth. I knew what to expect, and before I realised it was over I passed. If anybody is looking for a driving school and had concerns like I had, its worth it. You will see just from the trial lesson the quality I mentioned.
Wahil Mohamed
Wahil Mohamed
2024.05.28
Snelste examens en in 1x geslaagd. Beste rijschool van Amsterdam en zelfs Nederland!!
Jordy van der Linden
Jordy van der Linden
2024.05.24
Hele fijne instructeur, erg duidelijk en top geregeld! Hij legde goed mijn fouten uit en daardoor ben ik in 1x geslaagd! Een echte aanrader!!
Philo Van der Meulen
Philo Van der Meulen
2024.05.21
Goede rijles en meteen geslaagd!
Josh Basson
Josh Basson
2024.05.08
Met 3 lessen eerste keer geslaagd. Goeie ervaring💯
Tontech B
Tontech B
2024.04.19
Als je opzoek bent naar een goede rijschool dan ben je bij I-motor op het juiste address! Ik heb inmiddels al 4 rijbewijzen gedaan bij imotor en dat is niet zomaar. Ik heb het altijd naar me zin gehad. Rijinstructeur Isa zorgt er altijd voor dat wij op ons gemak kunnen lessen en legt alles netjes uit, en weet ons altijd te laten lachen. Dus als jij een rijschool zoekt in omgeving Amsterdam waar je na elke les met een goed gevoel naar huid gaat dan is Imotor de juiste rijschool voor jou
Annemarieke Verheij
Annemarieke Verheij
2024.04.15
Gisteren samen met mijn schoondochter een proefles op de motor gehad. Voor haar de eerste keer op een motor, voor mij een opfrismoment na 35 jaar geen motor meer te hebben gereden. Wat een leuke les! De rij-instructeur speelde goed in op ons persoonlijk niveau, was kritisch maar sprak ons aan op een leuke, open manier. Als ik mocht besluiten om weer wat vaker te gaan rijden zal ik nog een aantal lessen nemen en dat zeker bij i-Motor doen. Een aanrader!
irie jcv
irie jcv
2024.04.12
Een geduldige rij instructeur die graag z’n leerlingen helpt en ziet slagen waardoor ik in een keer ben geslaagd
Ogul Kerem
Ogul Kerem
2024.03.22
Binne 2 lessen Beste rijschool
Wail Elfizazi
Wail Elfizazi
2024.03.16
Binnen 3 dagen me scooterrijbewijs gehaald. In 1 x geslaagd🥳
SISI ASMR
SISI ASMR
2024.03.06
Ik zit al een aantal jaar bij I-motor rijschool. En heb een hele goede ervaring gehad hier! Ik ben erg tevreden over I-motor. Isa is heel erg geduldig en kan goed uitleggen bij je vragen en is heel vriendelijk. En motiveert je echt om door te gaan. Ik ben een paar jaar bezig geweest met mijn rijbewijs en dit kwam door corona en ook doordat ik steeds zelf pauzes nam, maar uiteindelijk heb ik hem en ik ben er heel Blij mee en isa ook dankbaar voor dat hij zo lang geduld heeft gehad met mij😂😂💗. Binnenkort ook hopelijk mijn 🏍️ rijbewijs halen bij I-motor.
Steven vdH
Steven vdH
2024.02.26
Alles wat je verwacht van een rijschool! Goede instructeurs die daadwerkelijk tijd en energie in je steken en er alles aan doen om je te helpen met het behalen van je rijbewijs
Laurens Martens
Laurens Martens
2024.02.24
Professioneel, persoonlijk en top instructeurs. Hebben oog voor hoe jij leert. Zijn erg flexibel en denken met je mee. Thanks voor mij super boef voorbereiden op mijn examen. Ben geslaagd!
Yeliz
Yeliz
2024.02.14
In 1x mijn AVB en AVD kunnen halen, met dank de goede, rustige uitleg met voorbeelden! Nu na een maandje op mijn eigen motor. i-Motor is aan te raden
Fenny Danielsson
Fenny Danielsson
2024.01.29
Echt een super rijschool!! In 1x geslaagd voor mijn scooter examen. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring met veel dank aan de rij instructeur :) zeker aan te raden!!
Efe Kan
Efe Kan
2024.01.29
Monsifff
Monsifff
2024.01.22
Top rijschool scooter rijbewijs in 1x gehaald! Alles word je goed uitgelegd. Zeker een aanrader!
Zarko Dimitrijevic
Zarko Dimitrijevic
2024.01.22
I have passed the exam for a bromfiets in the First try after taking lessons with Isa. Very professional approach and dedication.