Hypotheekwereld Recensies

Hypotheekwereld Recensies

4.9

Uitstekend - gebaseerd op 253 beoordelingen

hypotheekwereld.be
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (253)
Rudi Nuyts
Rudi Nuyts
2024-02-20
Yannick Martens
Yannick Martens
2024-02-13
Zeer tevreden van hypotheekwinkel Niel! Dries is altijd bereikbaar en praat om te helpen 24/7, familaire sfeer en zeer bekwaam! Ik ben alvast een tevreden klant en zal in de toekomst zeker nog langs gaan
Antwoord van Hypotheekwereld 2023-03-01
Bedankt Yannick!
Karen Wuyts
Karen Wuyts
2024-02-07
Top service! Hedwig heeft mij van het begin tot het einde bijgestaan met de nodige kennis. Alles werd tot in de puntjes geregeld en indien er nog vragen waren kon ik steeds bij hem terecht! Ik kan Hypotheekwereld Geel enkel maar aanbevelen. 10/10!
Korneel Sels
Korneel Sels
2024-02-06
Hedwig, zeer bekwame en gedreven man die echt op zoek gaat naar hoe hij de beste tarief voor jou kan vinden. Topervaring!
Michiel Hoes
Michiel Hoes
2024-02-05
Steeds zeer vlot en goed verder geholpen. Hedwig is altijd bereikbaar en maakt tijd om zijn deskundig advies te geven. Top service, zeker aan te raden!
Bogdan Roman
Bogdan Roman
2024-02-05
Ik heb een zeer goede samenwerking gehad met Hedwig, een perfecte professionele makelaar, ik beveel hem met vertrouwen aan.
Kjell Minnaert
Kjell Minnaert
2024-01-29
Pak-Kei was onze gids tijdens onze financiële en administratieve zoektocht bij de aankoop van onze woning. Wij konden steeds bij hem terecht voor al onze vragen. Heel erg bedankt!
Antwoord van Hypotheekwereld 2024-01-30
Dag Cassandra en Kjell Proficiat met jullie aankoop. Dank voor de aangename medewerking. Dank voor jullie positieve feedback. Vriendelijke groeten, Pak-kei
roel coopman
roel coopman
2024-01-29
Dit jaar hebben we een huis gekocht samen met hypotheek wereld. Hier waren op zich zeer tevreden over. Tot we een 4maand later aan onze renovatie begonnen. Hypotheekwereld rade ons de bank van de post aan omdat dit het beste bij ons paste. Nu (3 maand later) is gebleken dat dit voor ons echt een nachtmerrie is. We hebben na onze eerste klacht contact opgenomen met de hypotheekwereld maar jammer genoeg krijgen wij hier geen antwoord meer op. na meerdere malen proberen blijft het hier stil over. We voelen ons hier dan ook zeer on tevreden bij. Graag willen we hier mee geven informeer zelf goed in de plaats om u vertrouwen te geven aan hypotheekwereld. Dit kan je veel geld en energie uitsparen.
Antwoord van Hypotheekwereld 2024-01-29
Dag Roel en Eline Dank voor jullie feedback. Bedankt dat jullie aangeven tevreden te zijn over mijn diensten als kredietmakelaar. Spijtig dat jullie ontevreden zijn over de diensten van Krefima/BPost bank. Het is steeds onze betrachting om de hoogst mogelijke tevredenheid bij onze klanten te bekomen, met respect voor de regels van iedere bank. Ik zal jullie opbellen om het probleem in verband met de schijfopnames voor jullie renovatiekrediet bij Krefima/BPost bank) nogmaals te bespreken. Met vriendelijke groeten Pak-kei Fung van Hypotheekwereld Kortrijk
paul raeym
paul raeym
2024-01-29
Persoonlijke aanpak, professioneel doch niet gevoel dat je nummer bent, pro actief meedenken naar oplossingen. Was een moeilijke situatie waar we in verzeild waren geraakt en hebben samen met Liesbet naar oplossing gezocht waar iedereen beter van wordt. Was een hele weg maar uiteindelijk toch juiste formule gevonden. Was een complexe situatie geworden buiten ons medeweten waar ik bij geen andere bank meer terecht kon. Na toch woelige periode een oplossing voor onze problemen gevonden die ons gemoed terug geruststeld. Super en héél dankbaar !!! Paul
kurt raats
kurt raats
2024-01-27
Topservice, zelfs in een moeilijke situatie bieden ze je de gepaste oplossing! Zeer blij dat ze me konden helpen!
Marcin Majewski
Marcin Majewski
2024-01-27
Polecam
Gosia Majewska
Gosia Majewska
2024-01-26
I highly recommend the services to everyone. If you dream of a new home, it is definetly best person witch will certainly help you make this dream come true. The lovely Mrs. Liesbeth explained everything very clearly and professionally. She answered every question. Always nice and very patient. Thank you very much. Happy customers
Sten De Winter
Sten De Winter
2024-01-26
Als je duidelijk en goed geïnformeerd wilt worden moet je op dit adres zijn!
Sophie L.
Sophie L.
2024-01-26
Laura J.
Laura J.
2024-01-26
Zeer behulpzaam en enorm veel ervaring!
Frank Van Gils
Frank Van Gils
2024-01-26
Duidelijke en informatieve uitleg in mensentaal. Bedankt Liesbet.
Kristof Van Eeckelen
Kristof Van Eeckelen
2024-01-26
Liesbet van Hypotheekwereld helpt me intussen al sinds zes jaar met al mijn vragen en is voor mij dé leidraad in een wereld waar ik niet meteen in thuis ben. Ze bekijkt steeds wat voor mij het voordeligst is en biedt me aan waar ik me het vertrouwelijkst bij voel en dit altijd met de glimlach!
Renild Van Gils
Renild Van Gils
2024-01-26
Altiijd fijne en correcte info.
Vera
Vera
2024-01-26
Super vriendelijke en behulpzame dame
Seppe Van de Water
Seppe Van de Water
2024-01-23