Hypotheek Info Punt Rijnmond

Hypotheek Info Punt Rijnmond Reviews

Good rating
4.3
29 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (29)
Bert
Bert
2024.03.26
Wim Drenth ‘kennen’ we al ruim 20 jaar. Onze eerste hypotheek werd door hem geregeld. En onlangs hebben we opnieuw advies bij hem ingewonnen. Wim is een enorm betrokken en bevlogen adviseur met veel kennis van zaken. Hij doet meer dan wat je hem vraagt zonder dat hij je grenzen over gaat, reikt mogelijkheden aan, legt net zo lang uit tot je het ‘snapt’. Kort samengevat... hij doet dat stapje extra wat je normaal gesproken niet gewend bent in een zakelijk contact. Dat doet hij professioneel en tegelijk zorgt hij ervoor dat je je vertrouwd en op je gemak voelt. Onze zaken zijn geregeld. Op een manier die we niet hadden durven hopen en zelf ook niet hadden bedacht. We lazen in een eerdere recensie: 'Wim ontzorgt' en daar zeggen volmondig 'ja' tegen. Gerrit en Catharine, Brielle
V Frosty
V Frosty
2024.03.24
Ontzorgen, dat is wat Wim voor je doet. 5 jaar geleden heeft Wim ons ook al naar tevredenheid geholpen met de aankoop van onze huidige woning en nu ook weer met de verkoop ervan. Door zijn jarenlange ervaring neemt Wim je mee in de hypothecaire jungle en hierin word je professioneel begeleid. Door zijn brede netwerk is de verkoop van onze huidige woning in no time op Funda geplaatst met als resultaat een snelle verkoop! Hierin word je door Wim volledig ontzorgt waardoor de handen vrij hebt om met andere zaken bezig te houden dan de verkoop van je woning. Daarnaast is het voordeel dat Wim ook in de avond beschikbaar is, waardoor je geen vrij hoeft te nemen voor een overleg. Zeg het voort zeg het voort!
Jessie Kuijpers
Jessie Kuijpers
2024.03.19
Ik heb onlangs mijn hypotheek geregeld via Hypotheek Rijnmond en ik ben ontzettend tevreden over de service. Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij serieus genomen en kreeg ik helder advies op maat. Wim nam ruim de tijd om alle mogelijkheden door te nemen en te kijken naar wat echt bij mijn situatie past. De communicatie verliep soepel en ik was continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik heb het gevoel dat ik de best mogelijke deal heb gekregen en zou Hypotheek Rijnmond zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundig hypotheekadvies.
Charelle den Otter
Charelle den Otter
2024.02.27
In verband met een verbouwing die op zeer korte termijn zou gaan plaatsvinden, moest onze hypotheek, met enige spoed, opgehoogd worden. Dit is zeer kundig en snel gebeurd waardoor onze aannemer 14 dagen later al kon starten met de verbouwing! Alles is goed geregeld en afgehandeld.
Tv Tv
Tv Tv
2024.02.18
Wim is de architect van mijn financiële rust! Zijn expertise in hypotheekadvies heeft mijn verwachtingen overtroffen. De intake was als een vlotte dans, met elke stap zorgvuldig georkestreerd. Als hypotheekadviseur is Wim de Picasso van zijn vakgebied – meesterlijk en vol finesse. Een absolute aanrader! Bedankt en tot snel.
Liesbeth Brouwer
Liesbeth Brouwer
2024.02.11
Wim Drenth is een zeer kundige en empathische adviseur. Hypotheken, cijfers, berekeningen kennen geen geheimen voor hem. Hij denkt altijd met je mee, legt alles heel goed uit aan een leek die er niet veel kaas van gegeten heeft. Wim heeft mij door de jaren heen al veel goede adviezen gegeven, waardoor mijn financiële toekomst uitstekend geregeld is. Iedereen die goed financieel advies nodig heeft van een betrouwbare adviseur kan ik Wim Drenth aanbevelen.
Niels
Niels
2024.02.07
Binnen een kort tijdsbestek moest mijn hypotheek geregeld worden. Wim heeft dit efficiënt afgehandeld en heeft me voortdurend goed geïnformeerd. Bovendien waardeerde ik het zeer dat hij alles duidelijk uitlegde en de tijd hiervoor nam. Gezien mijn status als nieuwkomer op de woningmarkt. Zeker een aanrader!!
Albert Brouwer
Albert Brouwer
2024.01.18
Uitstekende uitleg en begeleiding in de voor een.leek ingewikkelde hypotheekwereld.
Peter
Peter
2023.10.27
Tweemaal via dit bedrijf een hypotheek afgesloten. Bij de eerste keer waren er vervelende dingen die niet goed gingen maar omdat dit ons eerste huis was viel dit niet zo op. We moesten vaak meerdere malen achter zaken aan bellen en alles duurde lang. Bij aankoop van tweede huis ging letterlijk alles mis. Het was een zeer stressvolle periode! Er zijn door dit bedrijf constructies bedacht die niet konden in de werkelijkheid en die fiscaal onjuist waren. We hebben dit meerdere malen aangekaart en dit werd weg gewuifd. Uiteindelijk ga je af op de expert en dat was in dit geval een volledige misrekening. Voor een standaard hypotheekje kun je hier vast terecht maar pas aub goed op voor wat ingewikkeldere zaken en volg altijd je gevoel. Ga niet af op de mooie praatjes alleen. Voor je het weet zit je met een constructie die niet klopt.
Amnd S.
Amnd S.
2023.01.06
Ik ben erg goed geholpen door Wim. Vriendelijke en vlotte service. Hij heeft mij geholpen om mijn eerste huis te kopen. Dikke aanrader als je een huis wilt kopen of ander advies nodig hebt!
Glenn Leijendekkers
Glenn Leijendekkers
2022.08.09
Zeer prettige ervaring met HIP Rijnmond. Waar een van de grootste banken met geel/groen logo na maanden adviseren nog altijd geen offerte kon aanbieden kwam Wim Drenth met toen nog De Hypotheekshop binnen no time met een concreet voorstel. Opluchting alom want we konden nu toch écht ons huis financieren. Ook oversluiten via Wim en zoon Sander gedaan, nu HIP Rijnmond, en ook hierbij werd ons een interessant voorstel voorgelegd. Wat ons betreft lof voor de persoonlijke en concrete manier van zakendoen van alle medewerkers van HIP Rijnmond.
Isabel Mojet de Koe
Isabel Mojet de Koe
2022.07.29
Maandag 18-07-2022 hadden wij een bezichtiging waar wij met hulp van hypotheek infopunt een bod op hebben uitgebracht. Deze werd al gauw geaccepteerd door de verkopers en dan begint het avontuur om alle stukken in te leveren. Omdat dit voor ons de eerste keer is en wij er geen kaas van hebben gegeten hebben wij echt een super goede ondersteuning gekregen van hypotheek infopunt waardoor wij alles binnen een week hebben geregeld. Ik ben over alle medewerkers zeer te spreken en omschrijf hun als professioneel, behulpzaam en prettig in omgang. Wanneer het aan de orde is komen wij hier zeker terug in de toekomst! Bedankt Hypotheek infopunt en tot de volgende keer.
Josephine
Josephine
2022.07.27
Mijn vriend en ik hebben via Hypotheek Info Punt recent een hypotheek afgesloten. Bij de eerste afspraken ging alles goed. De adviseur, Wim, was weleens wat laat, maar het advies was goed en de gesprekken prettig. Vervolgens hebben we op een huis geboden met de hulp van Wim en ons bod werd geaccepteerd. Wim zette meteen de rente vast en alles leek goed te gaan. Daarna hebben we 1,5 maand weinig meer gehoord, behalve wat zaken over de taxatie. Vervolgens hoorde we vijf dagen, waarvan maar 3 werkdagen, voor de koopdatum van de verkopende makelaar dat onze verkoop werd uitgesteld door Hypotheek Info Punt Rijnmond. Sindsdien was het gehele proces een bende. We kregen een nieuwe hypotheek voorgeschoteld zonder enige uitleg. De eerdere rente die was vastgezet bleek niet meer kunnen. De adviseur, Wim, bleef zeggen dat deze nieuwe hypotheek beter was, wat uiteindelijk niet waar bleek te zijn. Hypotheek Info Punt nam geen enkele verantwoordelijk voor de situatie, totdat wij hierop aandrongen. Toen wij eindelijk een afspraak hadden met Wim om hierover te spreken, werd deze afgezegd toen wij al onderweg waren in de auto. Wij hebben een afspraak later op de dag moeten eisen. In die afspraak werden wij gerustgesteld met wat achteraf een hoop halve waarheden en loze beloftes bleken te zijn. De gehele verkoop vond 13 dagen plaats na de originele verkoopdatum. Dit was vervelend voor ons, maar ook voor de verkopers, de verkopende makelaar en de notaris. Afspraken bleven verschoven worden. Iedereen moest constant informeren hoe het proces stond, want niemand werd in dit proces geïnformeerd door Hypotheek Info Punt Rijnmond. Wij hebben 3 weken een schriftelijk klacht ingediend bij Hypotheek Info Punt Rijnmond en wachten hier nog steeds op een schriftelijke reactie. Wij zouden Hypotheek Info Punt Rijnmond aan niemand aanraden. In het beste geval wordt alles last-minute gedaan en wordt de vrolijke gebeurtenis van een huis kopen onnodig stressvol gemaakt, omdat geen enkel document gecontroleerd lijkt te worden voordat het naar de bank gaat, waardoor elk document nog even in alle haast opnieuw aangeleverd moet worden. In het slechtste geval vindt de koop van je huis 2 weken later plaats, heb je een volledige andere hypotheek (met natuurlijk hogere rentes in onze huidige tijd) dan waar je in eerste instantie mee akkoord ging en heb je nog steeds geen uitleg of excuses over hoe dit allemaal precies misgelopen is.
Kees van der Hoeven
Kees van der Hoeven
2020.05.07
Heb zeer slechte ervaringen met de ''directeur-eigenaar'' Wim Drenth. Zoals ook anderen al schrijven, is Wim zéér aimabel bij de inleidende gesprekken. Maar dan. Of u even de afgesproken provisie van ruim €3000 wil overmaken. Vervolgens gaat de snelheid eruit en duurt het eindeloos lang eer de hypotheek rond is. Het gevolg is een constant bellen met Wim of één van zijn trawanten, die je vervolgens afschepen met een lege huls ''we zijn druk bezig en het komt allemaal in orde''. Aangezien de betaling echter al vóór de dienst uitloopt zit je klem (en dat weet Wim dondersgoed) en kan je eigenlijk niet anders dan afwachten en hopen dat het toch in orde komt. Het feit dat hij zijn eerdere Hypotheekshop aan in nota bene hetzelfde winkelcentrum heeft opgedoekt en nu onder een nieuwe naam op een nieuwe plek is verdergegaan, is een teken aan de want. Bezint eer ge begint!
Linn Beeke
Linn Beeke
2019.06.12
Wij zijn erg goed geholpen door Hypotheek Info Punt. Ongelofelijk hoeveel kennis er in huis is omtrent dit onderwerp.
Greet Eling
Greet Eling
2019.06.06
Ik ben heel tevreden over de hulp, die ik heb gekregen bij het opstellen van mijn hypotheek. Het was niet eenvoudig, door wat tussentijdse hobbels, waardoor er aanpassingen noodzakelijk waren en deze werden snel en efficiënt doorgevoerd. Afspraken konden op korte termijn gemaakt worden, zelfs een keer op een zaterdag. Daarnaast was de benadering altijd prettig en professioneel.
Tom Lansbergen
Tom Lansbergen
2019.05.16
Meneer Drenth heeft ons uitstekend geholpen met belangrijke keuzes. Neemt de tijd voor je. Als je een behulpzame hypotheekadviseur zoekt, dan ben je hier aan het goede adres!
M Kissami
M Kissami
2019.05.01
Alles was helder en duidelijk. Ik ben erg tevreden met hulp en tips die het bedrijf mij aanbood. Ik wilde een goede advies zijn servies team heeft mij vervolgens met het aantwoorden van mijn vragen en het wegnemen van enkele twijfels die ik had. Dit zijn enkele reden dat ik 5 sterren heb gegeven Top top. Mike
Peter Coolsma
Peter Coolsma
2019.04.26
Heb mijn eerdere beoordeling aangepast wegens een enorm misverstand - Drenth treft hierin geen blaam. Vorig jaar hypotheek overgesloten, ging eigenlijk gewoon prima.
Ferry Brinkman
Ferry Brinkman
2019.04.26
Hypotheek info punt een mooi en hip kantoor. Ze zijn goed op de hoogt van wat er speelt op de markt. Hier kun je met een gerust hart een hypotheek afsluiten. Top!