Fookus - Hypnocoaching Reviews

Fookus - Hypnocoaching Reviews

4.9

Excellent - based on 18 reviews

hypnostress.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (18)
Elke KJ
Elke KJ
2023-10-08
Wauw! Ik ging zonder echte verwachtingen aan de slag bij Fook. Mijn doel was mijn mindset veranderen zodat ik minder last zou hebben van de gedachten naar de toilet te moeten. Dat het kwam door de onrust in mijn lijf en dat het met ademhalingsoefeningen, rust en een aantal sessies zoveel zou verminderen had ik nooit verwacht. Nu aan mij de taak om dit vast te houden en het onderdeel te maken van mijn dagelijkse routine. Tijdens de sessies voelde ik mij heel veilig en vertrouwd. Fook gaf voldoende ruimte, maar gaf ook duidelijk aan wat nodig was om het resultaat te bereiken. Dat was soms confronterend maar vaak heel fijn. De challenges na iedere sessie zorgen ervoor dat tussen de sessie door het in beweging bleef. Is jou leven ook toe aan rust dan kan Fook je daar heel goed bij helpen! Bedankt Fook!
Advertisement
Anita van den Berg
Anita van den Berg
2023-02-21
Een hele bijzondere hypno sessie ondergaan waarin ik me al snel op mijn gemak voelde terwijl Fook me langzaamaan mee nam in het proces. Fook zijn gevoel voor humor, de luchtigheid en het luisterende oor zorgden ervoor dat ik me veilig voelde om diep in mijn proces te zakken. Het voelde fijn dat Fook een neutrale houding weet te belichamen tijdens de sessie waardoor ik het gevoel had dat niets te gek was om te bespreken.
Marlie Ummenthun
Marlie Ummenthun
2023-02-16
Ik had nooit gedacht minstens een week zonder spanning, stress en pijn op mijn borstkas te kunnen leven. Gelukkig was daar Fook, die me in drie hypnose sessies van mijn enorme onzekerheid en spanning afhielp. Een bijzondere en heel fijne werkwijze waarbij positieve en fijne gevoelens de negatieve en onzekere gevoelens overschrijven. Daarnaast ook met huiswerk, challenges en ademhalingsoefeningen een stuk rustiger en vrolijker geworden. Fook geeft inzichten, is serieus met jou als persoon bezig maar maakte mij ook vaak aan het lachen :) Daarnaast heeft hij veel kennis en is hij enthousiast om dat met jou te delen. Hij wil maar al te graag helpen en dat waardeer ik enorm in een therapeut. Heel erg bedankt Fook!
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2023-02-18
Wauw Marlie, bedankt voor je mooie review! Dit soort resultaten doe ik het voor! Succes met alle mooie mijlpalen die je nog gaat behalen!
Dagmar Hendriksen-van Eck
Dagmar Hendriksen-van Eck
2023-01-30
Totaal heb ik 3 sessies van Fook gehad en voel mezelf veel blijer en vrijer, het lijkt wel of de hypnose mijn pieker vermogen heeft verminderd en ik veel meer in het moment leef! Ik maak me minder zorgen over gister of morgen! Heel fijn!!!! Fook is heel relaxed en een fijne gesprekspartner, ik heb veel positieve inzichten mogen krijgen!! Bedankt!!!
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2023-01-30
Dankje Dagmar, dit doet me zeer goed om te horen. Ik vond het super om met je te mogen werken! Succes!
Theo Hensen
Theo Hensen
2023-01-05
Hele prettige ervaring bij Fook. Een competente hypno therapeut die zeer bekwaam is in zijn vak. Ik ga het iedereen aanraden in mijn netwerk.
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2023-01-05
Bedankt Theo! Ik heb je graag geholpen! Succes met al je mooie doelen!
Advertisement
Floris van der Giessen
Floris van der Giessen
2022-12-07
Wellicht herken je dat wel: in de knoop zitten met jezelf. Energie stroomt niet, alles gaat niet zoals je wil en in de actiemodus komen lukt niet. Zo zat ik erbij aan het begin van mijn coaching sessie met Fook. Terwijl we aan de praat raakte, gewoon een gesprek eigenlijk, werd duidelijk waar dit vandaan kwam. Waarop Fook op humoristische, fijne en subtiele wijze mijn gemoedstoestand hielt om te draaien. Binnen no time zat ik (Fook deed mee) lachend in mijn stoel, mezelf af te vragen wat nu daadwerkelijk mijn probleem was. Nu, een week later, kan in vaststellen dat mijn lijf de energie weer voelt stromen. In de actiemodes raken: eitje! En ik gun mezelf tijd om te ontdekken wat voor mij werkt. Enorm dankbaar voor de coaching die ik heb mogen ontvang. Dit gun ik iedereen.
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-12-07
Bedankt voor deze mooie review Floris! Super gaaf om jou zo te kunnen helpen!
mabeline maybe
mabeline maybe
2022-12-05
Ik heb bij Fook een hele fijne hypnotherapie sessie mogen ontvangen. Fook is doortastend, vraagt door tot de kern van het probleem en daarnaast werden mij in het voorgesprek al snel bepaalde verbanden duidelijk. Vervolgens heb ik in de hypno-sessie zelf heel mooi kunnen ervaren hoe goed mijn onderbewuste bepaalde zaken ‘weet’. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en heb het idee dat ik een oud pad heb afgesloten en een nieuw pad (en gedragspatroon) heb geïnstalleerd. Ik merk nu al, een week later, hoeveel me dat heeft opgeleverd. Ik durf meer keuzes te maken vanuit mijzelf en te gaan staan voor wat ik wil. Heel fijn! Fook begeleid je op een hele vertrouwde, maar dus ook doortastende manier door dit proces heen. Een goede combinatie.
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-12-07
Heel erg bedankt Mabeline! Mooi hoe je dit zo beschrijft en ik heb je heel graag geholpen op deze manier!
Petra Terpstra
Petra Terpstra
2022-12-04
Fook is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij is vaardig in wat hij doet, stelt goede vragen om bij de kern te komen van je probleem en begeleidt je via suggestie langs je kritische brein naar een diepe ontspanning waarin je én aansluit bij waar je probleem ontstaan is én waar je ook weer dichter bij je eigen waarheid en oplossingen komt. Vanaf die plek worden situaties herschreven, door te kijken naar wat je had willen zeggen of doen en dit in je verbeelding ter plekke ook te doen. Juist vanaf die plek verandert er iets in je dagelijkse bewustzijn. Het vraagt daarna om inslijten en is in die zin geen wondermiddel, maar ik merk wel dat ik minder automatisch mijn oude patroon inzet, er is meer keuze en bewegingsvrijheid gekomen. Dus aan te raden bij situaties waar je maar telkens hetzelfde blijft reageren terwijl je dat niet wil.
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-12-07
Bedankt voor deze mooie review Petra! Erg mooi ook hoe je het beschrijft. Erg waardevol om bij te mogen dragen aan jou groei!
Driekske Milder
Driekske Milder
2022-11-26
Jaren lang heb ik last gehad van bloos angst. Hiervoor kwam ik naar Fook toe. Heel eerlijk met niet al te hoge verwachtingen. Ik vond het maar gek dat door 3 sessie een probleem waar ik al 15 jaar mee liep verholpen kon worden. Fook creëerde direct een veilig gevoel waardoor openheid over mijn verleden geen probleem was. Na 3 sessie is de pure angst en het constant bezig zijn hiermee weg. Zeker heb ik nog wel momenten dat ik er bang voor ben, maar het zware gevoel wat er eerst op lag is weg. Ook heb ik door coaching van Fook besloten te stoppen met mijn opleiding en mij volledig te focussen om mijn onderneming. Tevens hebben we een financiële doel geïmplementeerd in mijn onderbewustzijn waar ik volledig vertrouwen in heb en mij door laat leiden. Als jonge ondernemer zou ik Fook oprecht aan iedereen aanraden die wilt groeien in zijn leven.
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-11-26
Driekske, bedankt voor deze mooie review. Ik heb graag met je gewerkt aan dit mooie resultaat! Super goed gedaan en succes met je mooie doel!
Advertisement
Wouter Hietberg
Wouter Hietberg
2022-11-18
Echt Fook is een super hypnotherapeut! Dus als je op zoek bent naar goede diepe hypnosesessies, boek Fook!!
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-11-26
Bedankt Wouter! Ik heb je heel graag geholpen in jouw proces!
Sytse Elzinga
Sytse Elzinga
2022-10-12
Fook weet goed te luisteren in een gesprek en weet daardoor de juiste vragen te stellen. Op een duidelijke en directe manier triggert hij je om na te denken over je antwoorden of uitdagingen, zonder dat dit gedwongen of vervelend aanvoelt. Het eerste gesprek was tijdens een wandeling, wat ik als prettig heb ervaren voor de kennismaking met Fook. Maar ook in een video-gesprek weet hij de 'verbinding' en diepgang prima te vinden.
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-10-12
Bedankt voor deze mooie review! Ik heb je graag geholpen! Succes met al je mooie plannen.
inn. contact
inn. contact
2022-10-11
Hypnotherapie kwam al meerdere keren op mijn pad maar ik had, tot ik Fook ontmoette, geen coach gevonden waar ik mij dusdanig op mijn gemak voelde dat ik een sessie durfde te ondergaan. Fook heeft een ‘no-nonsense’ mentaliteit, een hele rustige en vertrouwde energie, beschikt over een sterk intuïtief gevoel en heeft veel kennis. Hierdoor voelde ik mij snel ontspannen en veilig bij hem. Mijn hulpvraag was redelijk vaag maar wat ik wel wist, is dat ik tegen mijn belemmerende overtuigingen aanliep in het dagelijkse leven. Zowel in relaties, als binnen mijn bedrijf als beginnend ondernemer. Fook vertelde over de verschillende technieken die hij kan inzetten, passend bij ieder vraagstuk. Hij wist al snel de juiste aanpak voor mijn blokkade. Ik was heel snel in trance tijdens de sessie en voor mijn gevoel was ik best lang in hypnose. Wat er gebeurd tijdens een sessie vind ik lastig te omschrijven en erg persoonlijk. Ik mocht heel veel doorvoelen en vooral.. loslaten! Na de sessie had ik een berg met inzichten, een enorm opgelucht gevoel in mijn lichaam en geest en ervoer heel veel dankbaarheid. Ik merk dat ik nu, bijna 4 weken na de sessie, nog steeds de vruchten pluk van de sessie. Fook, dankjewel voor jouw geduld, het oprecht luisteren naar mijn verhaal, je duidelijke hulpvragen/aanpak en deze sessie.
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-10-11
Hi Lisette, bedankt voor deze mooie review! Wat bijzonder om te horen hoe jij de sessie hebt ervaren en wat het je heeft opgeleverd. Ik heb het met liefde gedaan en het was prachtig om je door dit proces heen te mogen begeleiden.
Astrid Schuurmans
Astrid Schuurmans
2022-06-08
Aangename persoon. Het gesprek voelt direct vertrouwd en veilig. En dat vind ik belangrijk bij een therapie sessie
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-10-11
Dankje Astrid!
Advertisement
Amanda Bodewes
Amanda Bodewes
2022-06-02
Jos
Jos
2022-05-08
Fook gebruikt een praktische en comfortabele manier van therapie om veranderen door te zetten. De veilige omgeving die Fook creëert tijdens de sessie is van groot belang en dit stelde mij constant op mijn gemak. Hierdoor was in hypnose komen voor mij geen enkel probleem en het voelde zelfs als totale ontspanning. Een prachtige sessie mogen ervaren die een aantal prachtige inzichten gaf, die vrijwel gelijk toepasbaar waren. Als je op zoek bent naar een comfortabele en veilige manier van patronen doorbreken, dan is een sessie zeker de moeite waard.
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-05-31
Hoi Jos, bedankt voor het delen van deze mooie review. Ik ben dankbaar dat ik je heb kunnen helpen.
Marloes Floor
Marloes Floor
2022-04-19
Ontzettend waardevol. Met een lichte twijfeling en ook wat angst voor het onbekende heb ik mij aangemeld voor een sessie met Fook. Niet goed wetende wat exact te verwachten ben ik er open in gegaan. Magisch is de beste omschrijving van de sessies die ik heb mogen ervaren. Fook kan goed luisteren en stelt de juiste vragen om tot de kern van het "probleem" te kunnen. Met de hypnosetechniek ga je in je onderbewuste op pad waar Fook je goed bij begeleid. Mijn drie sessies waren alle drie enorm verschillend maar hebben mij alle drie op een andere manier verder geholpen. Dingen vanuit mijn kindertijd zijn besproken en ik heb dingen kunnen loslaten waar ik dagelijks profijt van heb. Voor iedereen die licht twijfelt, ga ervoor. Het zal je leven (nog) leuker maken. Fook heeft een enorm talent om jou te helpen.
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-04-20
Hi Marloes, bedankt voor deze mooie review en fijn dat het je zo goed heeft geholpen!
Nadine van Heusden
Nadine van Heusden
2022-04-16
Fook heeft mij door middel hypnose en praktische tips geholpen met het reduceren van stress. Het resultaat was direct merkbaar! Ik was minder prikkelbaar en ervaarde meer veerkracht. In een andere tijdlijn-sessie heeft hij mij geholpen met het stellen (en halen) van doelen. De sessies verliepen prettig en ik voelde mij goed op mijn gemak. Bedankt Fook! Je bent zeker een aanrader voor anderen!
Reply from Fookus - Hypnocoaching 2022-04-20
Hi Nadine, bedankt voor deze mooie review en het delen van je ervaring. Super om te horen wat het je heeft gebracht!
Advertisement
M. Godfried
M. Godfried
2021-08-26
Ik heb een paar weken geleden een eerste sessie met Fook gehad voor mijn fobie voor spinnen. Ik had geen ervaring met hypnose anders dan wat ik ken via de tv. Hoe anders en veel natuurlijker is de werkelijkheid! Na een prettig voorgesprek ging ik de hypnose in om te werken aan die angst. Ik merkte al meteen verbetering. De angst zit diep waardoor ik nog een 2e sessie heb staan, maar de stempel die mijn fobie op mijn dagelijks leven drukt is al zo veel lichter geworden. Dat is niet alleen fijn voor mij, maar ook voor mijn gezin.