Özel Hurma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Reviews

Özel Hurma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Reviews

4.6

Excellent - based on 194 reviews

hurmadental.co.uk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (194)
Ayşegül Uysal
Ayşegül Uysal
2024-02-28
Gayet memnunum işlemlerim sorunsuz olarak geçti ayrıca Canan hanım ve ekibine de çok teşekkür ederim güler yüzlü ve samimiyetle karşıladıkları için
Advertisement
Serhii Kozachenko
Serhii Kozachenko
2024-02-22
I don't like to write bad reviews, but choosing a dental clinic is an important step and most people rely on reviews. Let me share my experience. Here I faced a poor quality work and unsatisfactory service: - Teeth started to hurt after hygienic cleaning. Not only the same day but next day as well. Let’s see how it will go 😥 - A few small fillings were destroyed during the cleaning 😞 - Difficulties with payment (they accepted only cash without warning me in advance during the appointment) - I was not warned that another doctor would see me instead of my doctor Six months ago, everything was at a high level, but now it got significantly worse. Next time I will go to another clinic.
Reply from Özel Hurma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 2024-02-26
Приносим извинения за возникшие неудобства. Информация передана руководству, в ближайшее время свяжемся с Вами.
Feryal Ceray
Feryal Ceray
2024-01-31
Natalia Furina
Natalia Furina
2024-01-19
Пришла с болящим зубом и отвалившейся пломбой. Две барышни что-то весело поколдовали, поставили новую пломбу. Зуб продолжил болеть, пломба через два месяца выпала. До того врач-мужчина, не помню имен, все делал нормально.
Reply from Özel Hurma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 2024-02-26
Приносим извинения за возникшие неудобства. Информация передана руководству, в ближайшее время свяжемся с Вами.
turşu 0123
turşu 0123
2024-01-10
Güler yüzünüz ilginiz için çok teşekkürler. Işını son derece titizlikle yapan bir ekip ve beyaz dis ler gülen yüzler 😊
Advertisement
Глеб Замолодчиков
Глеб Замолодчиков
2024-01-10
Kamile Altun
Kamile Altun
2024-01-09
Eren beyin hastasıyım. Diş implantı, kanal tedavisi vs., hertürlü çok memnun kaldım. Kendisi ve ekibi çok güleryüzlü. İşini hakkıyla ve özenle yapan çok başarılı bir diş hekimi, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Pakize Demir
Pakize Demir
2024-01-09
Canan hocam çok teşekkür ediyorum ilginize alakanıza güler yüzlü karşılamanız beş yıldızı hak ediyorsunuz
alfer çelik
alfer çelik
2024-01-09
İlgi ve hizmet kalitesi mükemmel
Advertisement
Berrakdeniz Alpagot
Berrakdeniz Alpagot
2024-01-09
Ecem yağmur
Ecem yağmur
2024-01-09
Son derece profesyonel ve güler yüzlü bir ekip. Mutlu ayrılacağınıza eminim.
can keklik
can keklik
2024-01-09
çağla su kılıç
çağla su kılıç
2024-01-08
Gerçekten çok ilgilendiler, çalışanlar ve doktor çok güler yüzlüydü. Her soruma çok net yanıtlar verdiler ve diş sağlığım için her yardımda bulundular.
Advertisement
Caner Tunçöz
Caner Tunçöz
2024-01-08
Merve hanim'a sonuna kadar guvenebilirsiniz .
Berke Gökçe
Berke Gökçe
2024-01-08
Kadriye Akış
Kadriye Akış
2024-01-08
Çok memnun kaldım dişçi fobimi yendim tüm ekibe teşekkür ediyorum
nezaket ulusoy
nezaket ulusoy
2024-01-08
Merhaba tavsiye üzerine yollarımızın kesiştiği Özelhurma dış saglik ekibine çok teşekkür ederim.8 yaşındaki kızımın süt dişine kanal tedavisi yapılmıştı. Dolgusu düştüğü için 9 ay sonra tekrar başvurduk.Hic bir ücret almadan tedavisini gerçekleştirdi. Bu bizi ayrıca menun etti verdikleri saglik hizmetlerinin sonuna kadar arkasında durdukları için kızıma ve bizlere hoşgörüleriyle yaklaştıklari vede samimiyetleri için sonsuz teşekkür ederim.Kesinlikle çocuklarınızı gönül rahatlığıyla getirebilirsiniz Bir saglikci olarak bundan sonra tek adresimdir.
Advertisement
Elena Yanıkoğlu
Elena Yanıkoğlu
2024-01-08
İlgi, kalite, sağlıklı dişler. Dişçi korkusu yok eden bir poliklinik! İyi ki varsınız
canan ozgur
canan ozgur
2024-01-08
Kapıdan girdigimiz anda güleryüzle karsilandik gayet sıcak ve içten bir karşılaşmaydı ki kızım dahi bunu hissetti ve çok rahattı. Çocuk doktorumuzun yanına girdiğimizde doğru yerde olduğumuzdan emindik ve ıyiki burayı tercih etmişiz diyoruz. Doktorumuza ve bütün personele teşekkür ediyorum harikasınız
makbule Erdoğan
makbule Erdoğan
2024-01-08
Çok memmun kaldım