HR24

HR24 Reviews

Excellent rating
5.0
12 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (12)
coby hofstede
coby hofstede
2024.04.04
Bij het zoeken naar een nieuwe baan ben ik zeer goed begeleid door HR 24. Zij luisteren echt naar je wensen! De communicatie tijdens het hele proces was duidelijk en verliep vlot. Ik kan HR 24 daarom ten zeerste aanbevelen bij zowel werkgevers en werknemers. Coby Hofstede HR adviseur bij Diataal
Saskia R.
Saskia R.
2024.02.06
Duidelijke uitleg en goed advies bij het aannemen van een werknemer. Snel en persoonlijk contact!
Sylvia ter Wal
Sylvia ter Wal
2024.01.30
Als interim adviseur voor MKB ben ik er tijdelijk, soms wegens ziekte, soms om een bedrijf de tijd te geven om een vaste nieuwe medewerker op HR te kunnen zoeken. HR24 is hierin voor mij een belangrijke partner. Niet alleen kunnen ze mij bemiddelen naar mooie, passende opdrachten, maar ik kan ze ook inschakelen bij het vinden van een goede nieuwe professional om de plek weer op vaste basis in te vullen. Win-win dus! Ze zijn goed bereikbaar, helder in hun communicatie en de voorwaarden. In de portefeuille voldoende professionals en tegenwoordig is dat een hele kunst.
Manon Prins
Manon Prins
2024.01.30
Hele positieve ervaringen met HR24. Zeer professioneel, veel aandacht voor de HR-professionals en ook nog eens altijd erg gezellig met Arnold en Niek.
Sietze Kamstra
Sietze Kamstra
2024.01.30
Leuk informeel bedrijf dat je graag helpt bij HR vraagstukken zonder teveel poespas of (te) mooie praatjes
Cobie Buist
Cobie Buist
2024.01.30
De laatste weken veel contact gehad met Arnold ivm advies bedrijfsvoering. Het snelle reageren en positief oppakken van vraagstellingen van mijn kant gaven mij een vertrouwd gevoel.
Ids Menger
Ids Menger
2024.01.30
Toegankelijke werknemers die een brede horizon hebben en met jou meedenken! Ook staan ze open voor ideeën en nieuwe activiteiten en uitdagingen.
Margreet Tijms
Margreet Tijms
2024.01.30
Ik werk nu al bijna een jaar als ZZP-er via HR24 en ben daar erg tevreden over. Arnold en Niek zijn aardige kerels, het contact is prettig, ze maken goede matches vanuit talent en hebben verstand van zaken, dus af en toe even sparren kan ook. Administratie is simpel en betaling snel. Kortom, hele fijne club voor ZZP-ers!
Nynke Feenstra
Nynke Feenstra
2023.10.26
Afgelopen twee weken intensief contact gehad met Rob, met betrekking tot een aantal vacatures waar ik interesse in had. Ik heb dit contact als zeer prettig ervaren en zijn vermogen om een match te maken tussen organisatie, rol en individu als zeer kundig.
Janneke Huijben
Janneke Huijben
2023.09.21
Fijne gesprekspartners! Inmiddels ben ik bij meerdere kennisbijeenkomsten geweest. Het is mooi om te zien hoe er verbinding wordt gemaakt met het werkveld/HR en een actueel thema dat meerdere mensen aanspreekt. Aanrader om kennis te maken met HR24! Kernwoorden voor mij: nuchter, laagdrempelig, professioneel, betrokken.
Brenda Mekkes
Brenda Mekkes
2023.09.18
Ik heb onlangs twee workshops bijgewoond bij HR24 (onboarding en ChatGPT). Beide workshops waren inspirerend en leerzaam. Het contact met HR24 is prettig en laagdrempelig, en ik waardeer de kans om mensen uit verschillende werkvelden te ontmoeten. Een waardevolle ervaring voor professionele ontwikkeling. Sterk aanbevolen!
Erik Henkelman
Erik Henkelman
2023.09.14
Prettig contact en interessante kennis sessies.