Hotel Rural Villa Ignacia

Hotel Rural Villa Ignacia Reviews

Excellent rating
4.6
301 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (299)
Ellen
Ellen
2024.02.18
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Fernando
Fernando
2024.01.28
8.0 Verified
Very Good
Altan
Altan
2024.01.23
9.0 Verified
Wonderful
Renckens
Renckens
2024.01.22
8.0 Verified
Mooie rustige accommodatie ☺Aardige Nederlandse gastvrouw die je graag wilt helpen. Lekkere douche en fijn bed. Alles netjes en schoon en mooie lokatie waar je bij mooi weer kunt ontbijten op het balkon met mooi uitzicht. Lekker rustige omgeving. Goed ontbijt met een toast, gekookt eitje, yoghurt, fruit en cake. Heerlijk en zeker de moeite waard. ☹In de kamer was er geen mogelijkheid om koffie of thee te zetten. In de ontvangst ruimte was hier wel een mogelijkheid toe maar dit is tegen betaling. Gezien de prijs kwaliteit had dit wel inclusief gemogen.
Hamza
Hamza
2024.01.03
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Simon
Simon
2023.12.11
9.0 Verified
Excelente ☺Buena ubicación. Zona muy tranquila. Anfitriona Sophie, muy amable.
Herminia
Herminia
2023.12.09
10 Verified
Super confortável, anfitriã incrível ☺Em primeiro lugar, os anfitriões foram super simpáticos e deram-me imensas recomendações do que fazer/visitar na zona, foram mesmo uma mais valia! O pequeno-almoço é ótimo e com imensa variedade. O quarto era muito confortável e sossegado, com uma cama king size e a casa de banho com tudo o que é preciso. ☹Acho que a única coisa que poderia acrescentar, mas acaba por não ser obrigatório (principalmente em férias!) era uma secretária (pequena) no quarto. A rampa para sair da propriedade de carro é um bocadinho inclinada e pode ser necessário ganhar balanço.
Iuliana
Iuliana
2023.12.07
10 Verified
☺El alojamiento está muy limpio y cómodo, el personal súper amable y reseptivo!
Reply from Hotel Rural Villa Ignacia
Muchas gracias, ha sido un placer. Aqui teneis vuestra casa, hasta pronto!!
Rafael
Rafael
2023.11.12
9.0 Verified
Sitio perfecto para un retiro ☺El sitio es maravilloso, Sophie encantadora, el agua de la ducha calentita, la cama cómoda y la habitación acogedora
Reply from Hotel Rural Villa Ignacia
Muchas gracias, esperamos que volváis pronto. Un saludo! Sophie & Fran
Advertisement
Pablo
Pablo
2023.10.23
8.0 Verified
Very Good
Otto
Otto
2023.10.22
9.0 Verified
Echt een aanrader, prachtige locatie, rust en veel privacy ☺Ontzettend lieve en hartelijke Nederlands sprekende gastvrouw en gastheer. De bedden waren veruit het beste van de bedden waarin wij geslapen hebben tijdens onze rondreis in Andalusië. Het ontbijt was goed, niet overdadig, maar prima verzorgd. Locatie ligt net buiten het dorp Arriate. Het was er heerlijk rustig en het uitzicht op de bergen was fantastisch. We hebben een heerlijk verblijf gehad tijdens de week dat we te gast waren bij Sophie en Fran. ☹Het afscheid 🥲
Gerrit
Gerrit
2023.10.16
8.0 Verified
Very Good
Peuijn
Peuijn
2023.10.11
10 Verified
☺Afgelopen september hadden wij voor een week een hotelkamer geboekt bij Villa Ignacia. We kwamen 's avonds aan en werden vriendelijk onthaald door Sofie. We vroegen haar waar we het best konden eten, waarop ze de tijd nam om ons wegwijs te maken in de mooie omgeving van Ronda. De volgende ochtend werd het ontbijt geserveerd op hun zonovergoten terras, met adembenemend uitzicht over de bergen. Sofie en Fran toonden oprechte interesse in onze reisplannen, waardoor we heerlijk aan de klets raakten. Ze dachten mee en gaven tips waardoor we schitterende delen van Andalusië hebben gezien. En deden we het een dagje rustig aan. Dan plonsten we in hun heerlijke zwembad of maakten we een wandeling in de schitterende omgeving. Het feit dat ze zo met ons meedachten, er interesses gedeeld werden en we ontzettend vriendelijk geholpen werden, maakte dat wij ons er helemaal thuis voelden. Groet, Ilse en Marcel ☹Deze vraag is niet van toepassing, als je iets nodig hebt kun je het altijd vragen aan de eigenaren van Villa Ignacia 😊
Advertisement
John
John
2023.10.09
6.0 Verified
☹Geen airco en ramen moesten open om wat koeling te krijgen. Helaas heel gehorig de hele nacht met blaffende honden en landbouw machines.
Reply from Hotel Rural Villa Ignacia
Beste John, Wat jammer van het cijfer wat je me geeft, ik had toch echt het gevoel dat jullie het fijn hebben gehad en eerlijk gezegd vind ik een 6 aan de lage kant. Zoals je in de omschrijving kan lezen hebben wij inderdaad geen airco, en toch staan er portable aircos waar je gerust gebruik van had kunnen maken 🤗 Helaas kunnen wij niks doen aan ver blaffende honden, en landbouw machines… we zitten nou eenmaal op het platteland. Gelukkig hebben andere gasten er geen last van gehad. Al het beste, Sophie
Johannes
Johannes
2023.10.09
9.0 Verified
Wonderful
Nathalie
Nathalie
2023.10.06
4.0 Verified
Disappointing
Boemeltje
Boemeltje
2023.09.27
5.0 Verified
Was vroeger waarschijnlijk mooi. ☺Heel vriendelijk onthaal. Er werd ons een volledig appartement aangeboden in plaats van de geboekte kamer. Ontbijt was lekker, het uitzicht vanaf het terras is super. ☹Laat je vooral niet misleiden door de foto's. De plaats is vergane glorie.
Reply from Hotel Rural Villa Ignacia
Beste Rudi, Bedankt dat je de moeite hebt genomen voor deze review. Jullie hebben een standaard kamer geboekt, en van ons een heel apartement gekregen, jammer dat jullie dat niet waarderen, aangezien je mij een slecht cijfer geeft voor prijs-kwaliteit. De fotos zijn een exacte weergeving van ons familie bedrijfje, en gelukkig vinden veel van onze gasten de werkelijkheid nog veel mooier. Zoals altijd met dit soort reviews, had mij even laten weten wat jullie probleem was, dan hadden we er een oplossing voor kunnen zoeken. Een afscheid met “alles was perfect, we komen zeker terug” heb ik dan niet zoveel aan. Alsnog zal ik alles zorgvuldig nalopen om de fotos en realiteit te vergelijken. Groet Sophie
Advertisement
Rodríguez
Rodríguez
2023.09.26
10 Verified
Exceptional
Simone
Simone
2023.09.22
8.0 Verified
Heeeerlijk ☺Zwembad, uitzicht, rust, bijzondere plek, heerlijk ontbijt buiten op de veranda. Gezellige belangstellende gastvrouw en heer ☹-
Reply from Hotel Rural Villa Ignacia
Beste Simone, Wij hebben ook erg van jullie gezelschap genoten! Dank jullie wel voor jullie verblijf bij ons. Liefs, Sophie
Ramon
Ramon
2023.09.18
10 Verified
Exceptional