Hotel Auberge St. Pol Reviews

Hotel Auberge St. Pol Reviews

4.5

Excellent - based on 1417 reviews

hotelstpol.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (1951)
tanguy cornet
tanguy cornet
2024-02-22
Je n'ai pas de remarques à faire. Je suis déjà venu plusieurs fois et j'ai toujours été content à tout point de vue . Les patrons sont très accueillants et font le maximum pour vous faire passer un séjour agréable. Merci Nous revenons au mois de mars pour 3 nuits. Tanguy Cornet
Location
Rooms
Service
Reply from Hotel Auberge St. Pol 2024-02-22
Cher Tanguy Cornet, Nous vous remercions sincèrement pour vos commentaires positifs. Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez apprécié votre séjour à l'Hôtel St Pol et que nous avons pu répondre à vos attentes. Votre satisfaction est notre plus grande récompense et nous apprécions votre fidélité à notre établissement. Nous avons hâte de vous accueillir de nouveau en mars. Encore merci pour vos gentils mots et à très bientôt! Cordialement, L'équipe de l'Hôtel St Pol
Advertisement
Gerda Maes
Gerda Maes
2024-02-19
Zalig rustgevend verblijf!
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Hotel Auberge St. Pol 2024-02-22
Beste gast, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons op Hotel St Pol en de rust die we bieden heeft gewaardeerd. Ons team streeft naar het creëren van een ontspannende en genietbare ervaring voor al onze gasten. We kijken ernaar uit u snel weer te verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groet, Het team van Hotel St Pol
Fabienne
Fabienne
2024-02-17
10 Verified
Puur verwennerij! ☺Heerlijk ontbijt. Zeer uitgebreid aanbod en ook zeer verzorgd. ☹Alles was tiptop 👍
Patrick Peeters
Patrick Peeters
2024-02-16
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Hotel Auberge St. Pol 2024-02-22
Beste gast, Bedankt voor het nemen van de tijd om deze review te schrijven. Wij zijn ontzettend blij om te horen dat uw bezoek aan Hotel St Pol naar wens was. Uw opmerkingen over onze service, kamers en locatie vullen ons met trots, wetend dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We waarderen enorm dat u ons hotel ziet als waar voor uw geld en dat dit een hoogtepunt voor u was. Graag willen wij u en uw familie weer welkom heten bij Hotel St Pol voor een ander memorabel bezoek. Met vriendelijke groet, Het team van Hotel St Pol.
Pierre
Pierre
2024-02-16
10 Verified
Superbe week-end ☺La situation par rapport au Zwin La gentillesse a l’accueil .
Advertisement
David
David
2024-02-15
10 Verified
Exceptional
Bart
Bart
2024-02-13
10 Verified
Exceptional
David Bertrand
David Bertrand
2024-02-12
Trip type
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Hotel Auberge St. Pol 2024-02-22
Beste gast, Wij stellen uw feedback zeer op prijs en zijn ontzettend blij dat u en uw familie zo'n positieve ervaring bij ons hadden. Het is geweldig om te horen dat u de kamers, de service en de locatie van ons hotel hebt gewaardeerd. Wij doen ons best om een uitstekende waarde te bieden aan onze gasten en het betekent veel voor ons dat u dit ook heeft ervaren. Wij kijken ernaar uit om u en uw familie in de nabije toekomst weer te verwelkomen in Hotel St Pol. Met vriendelijke groet, Het team van Hotel St Pol
DB
DB
2024-02-11
Très bon séjour comme d’habitude ! Des hôtes gentils et très attentionné et disponible.
Location
Rooms
Service
Reply from Hotel Auberge St. Pol 2024-02-16
Merci pour votre commentaire positif ! Nous sommes ravis d'entendre que vous avez apprécié votre séjour et notre équipe dévouée. Au plaisir de vous accueillir à nouveau.
Advertisement
Anita
Anita
2024-02-11
8.0 Verified
Very Good
Jeroen
Jeroen
2024-02-08
8.0 Verified
Very Good
Sasa
Sasa
2024-02-08
10 Verified
leuke stadje en verblijf ☺gastvriendelijk personeel , proper kamer, prijs-kwaliteitsverhouding van accommodatie uitstekend ☹viel niets tegen..
Reply from Hotel Auberge St. Pol
Wat geweldig om te horen dat u een leuke tijd heeft gehad in ons hotel en in de Knokke-Zoute! We streven er altijd naar om onze gasten een geweldige ervaring te bieden, en het doet ons goed te horen dat ons gastvriendelijke personeel heeft bijgedragen aan uw verblijf. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat onze kamers altijd schoon en comfortabel zijn, zodat u zich helemaal thuis kunt voelen tijdens uw verblijf. We zijn blij dat u tevreden was met de netheid van uw kamer. Bij Hotel St. Pol vinden we het ook belangrijk om een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. We willen dat onze gasten waar voor hun geld krijgen en zich tevreden voelen over hun keuze om bij ons te verblijven. Het doet ons veel plezier dat u onze accommodatie als uitstekend hebt ervaren in termen van prijs-kwaliteitsverhouding. We zijn verheugd dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat er niets tegenviel tijdens uw verblijf. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we streven er altijd naar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Bedankt voor uw positieve feedback en waardering. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Hotel St. Pol en u te voorzien van een nog betere ervaring! Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor u klaar.
Ann Van Cauter
Ann Van Cauter
2024-02-07
Super hotel. Vriendelijk onthaal en fantastisch gelegen. Ontbijt was top. We komen absoluut terug
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Hotel Auberge St. Pol 2024-02-09
Beste gast, Hartelijk dank voor uw lovende review! Het is fantastisch om te horen dat u van uw verblijf bij ons heeft genoten en dat ons onthaal, de ligging en het ontbijt aan uw verwachtingen hebben voldaan. We zijn blij dat de netheid en praktische inrichting van onze kamers bijdroegen aan een aangenaam verblijf. Het is geweldig dat u de nabijheid van het Zwin als een voordeel heeft ervaren en we hopen dat u de kans heeft gehad om te genieten van de prachtige natuur aldaar. We waarderen uw complimenten over de rust en de waarde die ons hotel biedt en kijken ernaar uit om u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt voor het kiezen van ons hotel en voor het delen van uw ervaring. Met warme groeten en tot de volgende keer! Robin
Advertisement
Sonja
Sonja
2024-02-07
10 Verified
☺Een kleinschalig hotel ee rustige ligging vlakbij de kust en wandelgebied. Een mooi uitgebreid ontbijt. Zeer vriendelijke bediening en de priveparking was handig. We mochten ze nog de hele dag gebruiken nadat we uitcheckten. ☹Niets
Reply from Hotel Auberge St. Pol
Het doet ons veel plezier te horen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons hotel! We zijn blij dat de rustige ligging vlakbij de kust en wandelgebied bijgedragen heeft aan uw ervaring. Het is altijd fijn om te weten dat onze locatie gewaardeerd wordt door onze gasten. We zijn verheugd dat u ons uitgebreide ontbijt hebt gewaardeerd. We vinden het belangrijk om onze gasten een gevarieerd en smakelijk ontbijt aan te bieden, zodat u goed kunt beginnen aan uw dag. Het doet ons veel plezier te horen dat u de vriendelijkheid van ons personeel heeft gewaardeerd. We streven er altijd naar om gastvrij en behulpzaam te zijn, zodat u zich welkom voelt tijdens uw verblijf. We zijn blij dat u de privéparking handig vond. Het is belangrijk voor ons dat onze gasten zich comfortabel en veilig voelen, en het is geweldig dat u de mogelijkheid had om de parking ook na het uitchecken te blijven gebruiken. We doen ons best om onze gasten een gemakkelijke en zorgeloze ervaring te bieden. Bedankt voor uw positieve feedback en het delen van uw ervaringen. We streven er altijd naar om onze gasten een geweldig verblijf te bieden en het is fijn om te horen dat we daarin geslaagd zijn. We hopen dat u mooie herinneringen heeft overgehouden aan uw tijd bij ons. Als u in de toekomst weer in de buurt bent, kijken we ernaar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!
Paul Verheylesonne
Paul Verheylesonne
2024-02-06
Top hotel !
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Hotel Auberge St. Pol 2024-02-09
Beste gast, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Het doet ons veel plezier om te lezen dat u ons hotel als 'top' ervaart en dat u vooral het ontbijt fenomenaal vond. We besteden veel aandacht aan het samenstellen van een smakelijk en divers ontbijtaanbod, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Uw maximale beoordeling voor de kamers, service en locatie is de beste motivatie die ons team kan krijgen. We zijn dankbaar voor gasten zoals u die de tijd nemen om hun positieve ervaringen te delen. De rust die u heeft ervaren is iets waar we trots op zijn, en we zijn blij dat dit een hoogtepunt was tijdens uw verblijf. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en voor het kiezen van ons hotel voor uw verblijf. Met vriendelijke groeten, Robin
Jurgen
Jurgen
2024-02-06
8.0 Verified
Very Good
Karel
Karel
2024-02-05
9.0 Verified
Een aanrader ☺Ontbijt super met verse producten. Klein maar heel proper 👌 Zeer vriendelijk en behulpzaam ☹Niets
Reply from Hotel Auberge St. Pol
Beste Karel, Bedankt voor je positieve review! We zijn verheugd te horen dat je hebt genoten van ons ontbijt met verse producten. Onze focus ligt op kwaliteit, en het doet ons goed te weten dat dit gewaardeerd wordt. We waarderen ook je opmerkingen over de netheid van onze locatie. Een schone en gezellige omgeving is voor ons van groot belang om een aangenaam verblijf te garanderen. Ons team streeft er altijd naar om vriendelijk en behulpzaam te zijn, en we zijn blij dat dit aspect van je ervaring opgemerkt werd. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Robin
Advertisement
Laurent
Laurent
2024-02-05
9.0 Verified
Wonderful
Sonja Verleysen
Sonja Verleysen
2024-02-04
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Hotel Auberge St. Pol 2024-02-09
Beste gast, We zijn buitengewoon verheugd om uw positieve beoordeling te ontvangen. Het is geweldig om te horen dat onze strategische ligging vlakbij 't Zwin en de kust een positieve toevoeging aan uw vakantie was. Onze locatie is inderdaad perfect voor gasten die de schoonheid van de natuur en de ontspanning aan de kust willen combineren. Uw maximale waardering voor onze kamers, service en locatie is een prachtige erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons team. We streven ernaar om een oase van rust te bieden waar onze gasten zich kunnen ontspannen en genieten van hun tijd weg van de drukte. Dat u ons hotel ook associeert met 'waar voor je geld' is een mooi compliment en we zijn blij dat u de waarde van onze faciliteiten en diensten erkent. We hopen dat u terug zult keren voor nog een ontspannen verblijf bij ons en willen u bedanken voor het kiezen van ons hotel als uw vakantiebestemming. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen en tot ziens! Warme groeten, Robin
Anne-Françoise Mouchart
Anne-Françoise Mouchart
2024-02-03
Hotel très sympa et personnel charmant et avenant.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Hotel Auberge St. Pol 2024-02-04
Cher client, Merci beaucoup pour votre aimable critique. Nous sommes ravis de savoir que vous avez trouvé notre hôtel sympathique et notre personnel charmant et serviable. Nous sommes impatients de vous accueillir de nouveau lors de votre prochaine visite! Cordialement. Robin