Hoots

hoots.nu

Hoots Recensioner

Utmärkt omdöme
4.7
342 recensioner Verifierad
Hoots
%title%

%offer%

Recensioner ( 342 ) 4.7

Ludvig
Ludvig
2024.07.21
Bästa stället i Örebro helt klart!
Svara från Hoots 2024.07.22
Tack så mycket för dina fina ord, Ludvig! Det gläder oss att höra att du gillar vårt ställe. Välkommen tillbaka snart! 😊 Hoots
Annons
Telemax
Telemax
2024.07.21
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.07.22
Hej Telemax, Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss! 😊 Hoots
M L
M L
2024.07.19
Jättegod mat och mycket bra atmosfär! Man blir ordentligt mätt
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.07.19
Tack så mycket, M L! Vad kul att du uppskattade maten och atmosfären hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart! 🍽️😊 Hoots
Viktorija Misiūnaitė
Viktorija Misiūnaitė
2024.07.17
We had lunch here, 129kr pp. We ordered brisket salad and a chicken salad. Wow! You guys truly nailed it, both brisket and chicken meat was juicy and delicious. we eat keto so a decent portion of meat and salad is exactly what we needed.
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.07.17
Thanks, Viktorija! We're thrilled to hear that you loved the brisket and chicken salads. It's great to know we hit the mark for your keto needs. Can't wait to serve you again! Hoots
Stefan H
Stefan H
2024.07.17
Jag tog en Caesarsallad med "brisket", och min partner tog en vegansk pizza (se bild). Båda var bra, dock tyckte jag det var lite konstigt att brödet kom som en hel brödskiva istället för uppdelat i krutonger som det brukar i Caesarsallad. Å andra sidan var "brisket"-en var väldigt god!
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.07.17
Hej Stefan! Tack för din feedback! Vi är glada att ni gillade maten. Vi tar till oss din kommentar om brödet i Caesarsalladen och ska se över det. Kul att höra att brisket-en smakade bra! Vi hoppas att ni kommer tillbaka snart för att testa mer av vår meny 😊. Hoots
Annons
Fredrik Olsson
Fredrik Olsson
2024.07.13
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.07.14
Hej Fredrik, Tack för din feedback! Vi beklagar att din upplevelse inte var helt tillfredsställande. Vänligen kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig att lösa det 👍. Hälsningar, Hoots
Angelina Vukojicic
Angelina Vukojicic
2024.07.13
Älskar, maten var god och de anställda var väldigt trevliga. 100% skulle komma om man vill ta en stor cola och ribs.
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.07.14
Tack så mycket för din fina recension, Angelina! Det gläder oss att höra att du gillade maten och vår personal. Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart för stora cola och ribs! 🍖🥤 Hoots
mathilde bakke
mathilde bakke
2024.07.13
Smexy
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.07.14
Hi Mathilde, Thanks for the awesome review! We're thrilled to hear you enjoyed your experience with us. 😄 Hoots
GRB756
GRB756
2024.07.11
Gillar maten den va faktiskt och jag gillar att man kan prata med dem angående min lilla hund som fick ta ett hörn. Rekommenderar det starkt
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.07.12
Hej GRB756! Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du uppskattade maten och att din lilla hund fick ett mysigt hörn. Hoppas vi ses snart igen! 🐾 Hoots
Annons
Gott & blandat
Gott & blandat
2024.07.11
God mat och fin atmosfär, rent och man kunde slappna av.
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.07.12
Tack så mycket, Gott & blandat! Vi är glada att du trivdes och kunde slappna av hos oss. Välkommen tillbaka snart! 😊 Hoots
Björn Johansson
Björn Johansson
2024.07.03
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.07.03
Hej Björn! Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är så glada att du är nöjd med oss. Hoppas vi får chansen att hjälpa dig igen snart 😊 Hälsningar, Hoots
Tina Svahn
Tina Svahn
2024.06.28
Fantastiskt gott och vilket kött!!! Ett måste om man är i Örebro 👍
Svara från Hoots 2024.06.29
Tack så mycket, Tina! Vad roligt att höra att du gillade vårt kött! Välkommen tillbaka nästa gång du är i Örebro 😊 Hoots
Letlet Lidén
Letlet Lidén
2024.06.22
Världsbäst, sa dottern om pizzan. Vi föräldrar kan bara instämma. Och toppen trevlig och bra service i trevlig atmosfär. Vi har hittat ett favoritställe! Letlet, Lasse och Lyvån, 10 år
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.06.23
Hej Letlet, Lasse och Lyvån! 🌟 Stort tack för era fina ord! Vi är så glada att ni njöt av pizzan och atmosfären hos oss. Ser fram emot att välkomna er tillbaka snart! 🍕✨ Hoots
Annons
Mikael Olsson
Mikael Olsson
2024.06.19
Mycket god mat och lika bra service! Bra tips från personalen om Du råkar vara osäker 👍 Jag har ätit en hel del BBQ och det här stället gjorde mig inte besviken, kan helt klart rekommendera ett besök, passar både för att sitta själv och njuta eller några fler och dela upplevelsen. Miljön passar maten och musiken är matchande på en lagom hög nivå. Grattis till ett bra koncept!!!
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.06.19
Hej Mikael! Tusen tack för dina fina ord! Vi är så glada att du uppskattade både maten och servicen hos oss. Så kul att höra att du rekommenderar oss! Hoppas vi får se dig snart igen för ännu en smakrik upplevelse 🍖😊 Hoots
Simon Andersson
Simon Andersson
2024.06.16
Mycket bra
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.06.16
Hej Simon, Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med oss 😊. Hoots
emil gestsson
emil gestsson
2024.06.16
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.06.16
Hej Emil! Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att du är nöjd 😊 Kom gärna tillbaka snart! Hoots
Thatboi 662
Thatboi 662
2024.06.16
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.06.16
Hej Thatboi 662, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med oss. Hoppas vi ses igen snart! Hälsningar, Hoots
Annons
Faik H (VenomsBlaze)
Faik H (VenomsBlaze)
2024.06.16
En av dem bästa ställena jag dammat på i Örebro, platen, mackorna och pizzorna är jävligt unika
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.04.09
Hej Faik, Tack för din feedback! Vi är glada att du njuter av våra rätter. Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart.
Next Level TKD Club
Next Level TKD Club
2024.06.16
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.06.16
Hej Next Level TKD Club! Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att du är nöjd med oss och hoppas få se dig snart igen! 🥳 Hoots
Tina Tamraz
Tina Tamraz
2024.06.14
Good people, nice stuff, good food ! 👌
Atmosphere
Food
Service
Svara från Hoots 2024.06.15
Thanks so much, Tina! We're thrilled you enjoyed our place and the food. Can't wait to have you back! 🙌 Hoots