Holispace Instytut Zdrowia i Urody Opinie

Holispace Instytut Zdrowia i Urody Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 173

holispace.com
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (173)
Haneczka Sahan Slazynska
Haneczka Sahan Slazynska
2024-02-18
Witam mega biło piling niespodzianka urodzinowa 🎂 biła dlamnie i udało się.Witam była u p. Aleksandra jest mega jeszcze biende u was nie raz 💞
Odpowiedz z Holispace Instytut Zdrowia i Urody 2023-09-06
Dziękujemy za wizytę w naszym Instytucie Zdrowia Holispace. Zapraszamy ponownie.
Iwona Pelszynska
Iwona Pelszynska
2024-02-16
Gorąco polecam Holispace Instytut Zdrowia i Urody i Panią Weronikę Ławniczak jego właścicielkę . Zaangażowanie Pani Weroniki, profesjonalizm i pasja do tworzenia miejsca, w którym zdrowie, uroda i równowaga są priorytetem, zasługują na najwyższe uznanie. Właścicielka dedykując się swojej pasji, tworzy Instytut, gdzie każdy detal jest starannie przemyślany a jej holistyczne podejście do dobrostanu klientów oraz zaangażowanie w rozwijanie Instytutu sprawiają, że Holispace to miejsce wyjątkowe. Po przeprowadzeniu bardzo dokładnego wywiadu i na podstawie moich wyników badań a także uwzględnieniu wieku oraz stylu życia właścicielka pomogła mi w doborze właściwej suplementacji, która pomaga mi zachować wysoki poziom energii przez cały dzień a to z kolei jest kluczowe dla mojego samopoczucia i efektywności w codziennym życiu. Moja wizyta w Holispace była wyjątkowym momentem, gdyż panuje tam atmosfera relaksu i odprężenia , to miejsce, w którym czułam się mile widziana, jednym słowem Holispace to miejsce, do którego chce się wracać i ja z całą pewnością wrócę nie raz. Iwona z Warszawy
Iwona Hotel
Iwona Hotel
2024-02-08
Przemiła obsługa! Pani Monika ma cudowne ręce. Czas spędzony na zabiegach wprowadził mnie w błogostan! Luksusowy zabieg na twarz odprężył i (naprawdę w to wierzę) odmłodził. Polecam !!!
lol xd
lol xd
2024-01-17
Małgorzata N.
Małgorzata N.
2023-12-30
Świetny relaksujący masaż.
Agnieszka Dołęgowska
Agnieszka Dołęgowska
2023-12-29
Gorąco polecam, masaż gorącymi kamieniami rewelacyjnie odpręża. Pan Damian to profesjonalista😁
Tra-Ma-Ko Transport
Tra-Ma-Ko Transport
2023-12-29
Brakuje słów. Przemiłe miejsce, atmosfera i personel. Masażysta cudotwórca, który w cudowny sposób poprawia samopoczucie Jesteście wspaniali W kategorii od 1-10 daję Państwu 20. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Pozdrawiam Marzenna Gołota-Kocon
Gabriela Tomczuk
Gabriela Tomczuk
2023-12-28
Wybrałam się do Holispace, bo skusiły mnie opinie i się nie zawiodłam! :) bardzo polecam masaz z Pania Edyta, jeden z lepszych jakie mialam :)
Edyta Joz
Edyta Joz
2023-12-18
Polecam w 100% przez nasze środowisko kobiet z dzielnicy Wawer.
Eliza Namiota
Eliza Namiota
2023-11-17
Sylwia W
Sylwia W
2023-09-23
Skorzystałam z MENTORING SELF z Panią Weroniką. Tematy nam bliskie, stąd była to czysta przyjemność. Otrzymałam wiele informacji zwrotnych na których mi zależało. Serdecznie polecam 😊
Wiktoria Jaszczak
Wiktoria Jaszczak
2023-09-07
Z calego serca polecam Panią Iwonke. Profesjonalna, pełna życia i ciekawych historii kobieta, która jest przede wszystkim sobą, przez co czas spedzony podczas zabiegu to czysta przyjemność, bo trudno znaleźć kosmetyczkę, ktora nie jest "ąę", a Pani Iwonka zupełnie nie jest taka osoba. Z czystym sumieniem moge powiedzieć, że Pani Iwonka jest najlepsza ❤️. Pierwsza wizytę mialam miesiąc temu. Została wtedy uratowana moja przesuszona skóra. Pani Iwona dobrała również do mojej skóry odpowiedni krem. Na dzisiejszej wizycie, buzia została oczyszczona i jest gładziutka jak w dniu w ktorym sie urodziłam. Na koniec dodam jeszcze słówko o przemiłe Pani na recepcji, która wita uśmiechem na samym wejściu. Polecam bardzo raz jeszcze i na pewno nie bedzie to moja ostatnia wizyta w tym miejscu 🌻❤️.
Emilia BoraK
Emilia BoraK
2023-07-20
Trafiłam przypadkiem, voucher dostałam w prezencie. Wracać jednak będę z pełną świadomością 😉 Profesjonalny masaż Pana Damiana zrelaxował mnie tak, że pomimo braku snu od kilku dni i napięcia mięśni z przemęczenia, poczułam się niezwykle zrelaxowana i wypoczęta. Jeśli wszyscy pracownicy tak masują w tym miejscu to na pewno jest to kolejne miejsce warte uwagi na mapie Warszawy gdy potrzebujemy chwili wytchnienia i relaxu. To co chciała bym podkreślić bo oczywistym nie jest, że umiejętności idą w parze z wiedzą dzięki czemu można mieć pewność, że nikt nam krzywdy nie zrobi ( takie przypadki się zdarzają nader często), a dodatkowo jest w stanie doradzić jaki masaż był by odpowiedni w przypadku naszych problemów np bólowych. Pięknie pod wzglendem estetycznym, czysto, uspokajająco a zapachy są delikatne i nienachalne, nie przytłaczające. Idealnie dobrane🤯🥰Polecam z pełnym przekonaniem💪
Szymon
Szymon
2023-07-11
Agnieszka Borowy
Agnieszka Borowy
2023-07-08
poleca
Bardzo dziękuję Pani Monice za masaż ajurwedyjski. Polecam :)
Kacper Mioduszewski
Kacper Mioduszewski
2023-06-29
Masaż dla dwojga u Edyty i Damiana mega przyjemny. Polecam każdemu
Monika Zapert
Monika Zapert
2023-04-27
Jestem zauroczona niezwykłą atmosferą spokoju i harmonii Holispace. Właścicielka, która jest kreatorką i wizjonerką Instytutu ma niezwykły dar holistycznego dbania o drugiego człowieka, a przy tym ciągle sama się rozwija i udoskonala Holispace. Miejsce, w którym pracują właściwie dobrani specjaliści i stawia się na jakość na najwyższym poziomie.
Agnieszka Gronczewska
Agnieszka Gronczewska
2023-04-17
Jeśli masaż to tylko w Holispace. Cudowna atmosfera. Już po przekroczeniu progu tego magicznego miejsca nie chce się z niego wychodzić. Polecam wszystkim spragnionym relaksu i wyciszenia. Masaż autorski to magia. Dziękuję
Jolanta Kakol
Jolanta Kakol
2023-04-15
Wspaniały klimat, w pełni profesjonalna obsługa, a masaż autorski p. Damiana to mistrzostwo świata, poczułam się jak świeżo narodzona! Serdecznie polecam p. Damiana i to miejsce, na pewno będę wracać :)
Joanna Midzio
Joanna Midzio
2023-04-02
Polecam wszystkim konsultację z panią Weroniką i badanie Vega test. Jest to badanie poziomu pierwiastków i obciążeń w organizmie. Ciepła i kompetentna osoba. Mam wrażenie że uniknęłam kilku wizyt lekarskich, badań labolatoryjnych i dociekania przyczyn ciągłego zmęczenia. Poza tym cudowne miejsce do relaksu.