De Yogaschool

De Yogaschool Reviews

Excellent rating
5.0
43 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (43)
Esther Nienhuis
Esther Nienhuis
2021.11.10
Positive
Professionalism
Quality
Hele fijne, leerzame en complete lessen over dat wat Yoga werkelijk is.
Advertisement
Jose Oudhoff
Jose Oudhoff
2021.11.08
Jeroen
Jeroen
2021.10.20
Positive
Professionalism
Quality
Beste yoga school in Enschede
R O
R O
2021.10.20
Zeer goede kwaliteit yoga in Enschede. Professionele en leuke docenten maken de lessen rustgevend en leerzaam.
Finn Harten
Finn Harten
2021.10.20
De yogaschool is de plek voor yoga in Enschede!
Advertisement
Karlijn Heuver
Karlijn Heuver
2021.10.20
Positive
Quality
Wat een fantastische yogaschool, de beste yoga Enschede. Ze zijn erg persoonlijk, ik voelde me meteen thuis na de eerste les. Ik voel me altijd goed na de les en de lessen brengen mij veel rust en tevredenheid. Ik zal deze school aan iedereen aanraden.
Julian Ros
Julian Ros
2021.10.20
De beste plek voor yoga in Enschede !
Reply from De Yogaschool 2021.06.15
Bedankt voor je reactie!
Annemiek S
Annemiek S
2021.08.18
Positive
Professionalism
Quality
Bij De Yogaschool krijg je les van goede docenten in een fijne groep. Dat wat je leert is toepasbaar in het dagelijks leven. De beoefening van Raja Yoga heeft mij al veel gebracht, zoals souplesse, rust en evenwicht. Lessen in levenskunst zou ik het ook wel willen noemen. Lessen volgen bij De Yogaschool is zeker aan te raden voor mensen die op zoek zijn naar zingeving, betekenisvol leven, balans en gezondheid.
Katya Huber
Katya Huber
2021.08.12
Advertisement
stephanie kintrup
stephanie kintrup
2021.07.07
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Erstklassige Yogaschule, sowohl für Raja - als auch für Hatha- Yoga ! Ich bin froh, dass ich diese Schule gefunden habe, denn sie hat mein Leben sehr positiv bereichert. Diese Yogaschule ist wie ein Geschenk für mich !
Ryanke Beckmann
Ryanke Beckmann
2021.06.30
Positive
Communication
Professionalism
Quality
De Yogaschool is dé plek voor professionele en kwalitatief zeer goede yogalessen en -opleidingen. Onder begeleiding van deskundige en gekwalificeerde docenten leer je yoga op de juiste wijze te beoefenen en te integreren in je leven. Het heeft mij veel rust, kracht, zelfvertrouwen en diepgaande inzichten in mijzelf en het leven gebracht. Een waardevolle ervaring die ik iedereen gun en die er wat mij betreft al met de paplepel ingegoten mag worden :)
PGT van der Putten
PGT van der Putten
2021.06.29
Positive
Professionalism
Quality
Wetenschap, liefde en vrijheid, kernwoorden in de wijze waarop (Raja) Yoga op de Yogaschool wordt doorgegeven. Een wetenschappelijke benadering van Yoga, met liefde gegeven en de weg naar vrijheid.
Margriet Wams
Margriet Wams
2021.06.28
Positive
Quality
Alles meer en niets minder!
Advertisement
Sarah Lubeck
Sarah Lubeck
2021.06.27
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Hele goede yogaschool met fijne docenten waar ik zoveel leer over de 8 stappen van Patanjali. De opleiding heeft mij rust, overzicht en inzicht gegeven en het voelt altijd als een thuiskomen tijdens de lessen. Erg waardevol!
Jelle Bakker
Jelle Bakker
2021.06.26
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Fijne school waar ze je alle 8 de stappen van de yoga leren. Zeer compleet en deskundig!
Annelies Kremer
Annelies Kremer
2021.06.26
Hele fijne yogaschool, waar je je meteen thuisvoelt. Je voelt de rust en de geweldige sfeer in de lesruimtes en de docenten hebben alle aandacht en tijd voor je. Na een tijdje merk je echt een verbetering in je leven.
karin vaartjes
karin vaartjes
2021.06.26
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Serieuze Yogaschool met kundige en professionele docenten. Als je kiest voor de Raja yoga opleiding is discipline en inspanning vereist. Dit is wel het beste wat je jezelf kan geven.
Advertisement
Wim wanabo
Wim wanabo
2021.06.25
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Betrokken docenten die je vooruit willen helpen op zowel het fysieke als het geestelijke gebied. Raja Yoga klopt en voelt goed.
Loes Van Der Velde
Loes Van Der Velde
2021.06.25
Op De Yogaschool vind je yoga in de meest complete en authentieke vorm, no nonsense en doeltreffend!
Natalie Arendshorst
Natalie Arendshorst
2021.06.25
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Al jaren volg ik bij de yogaschool de opleiding...voor mij de weg naar binnen, thuiskomen in jezelf, je lijf. Vanuit rust je les volgen in een fijne lesruimte.... altijd erg fijn!