Hoggestabben.no

hoggestabben.no

Hoggestabben.no Reviews

Good rating
4.4
161 reviews Verified
Hoggestabben.no
%title%

%offer%

Reviews ( 157 ) 4.4

Asia Holt
Asia Holt
2024.03.07
Fikk ikke levert alt som ble bestilt. De lovet å kjøre resterende vedsekker neste dag men kom aldri. Svarer ikke på mail.
Advertisement
John Støre
John Støre
2024.03.04
Nesten ubrukelig Bjørkeved. Kan ikke huske sist vi fikk så fuktig ved levert. Tidkrevende opptenning og brenner dårlig. Meldt fra til kundeservice som svarte raskt, bekreftet dårlig parti. Fikk 50% av kjøpssummen refundert.
John Støre
John Støre
2024.03.04
Nesten ubrukelig Bjørkeved. Kan ikke huske sist vi fikk så fuktig ved levert. Tidkrevende opptenning og brenner dårlig. Meldt fra til kundeservice som svarte raskt, bekreftet dårlig parti. Fikk 50% av kjøpssummen refundert.
Marius Pedersen
Marius Pedersen
2024.02.24
Kjempe service og god ved. Bestilt fler partier med ved. Fikk et halvt parti med litt for fuktig ved. Fikk en ny bestilling levert på døren og den fuktige veden blei hentet. Anbefaler!
Silje Gården Lian
Silje Gården Lian
2024.02.20
Fikk en manglende levering og har kontaktet de 4 ganger uten å få noe svar!
Advertisement
André
André
2024.02.19
Mottok ingen ved til avtalt tid. Svarer ikke på telefon eller mail.
Tuva Haviken Fjeldsaa
Tuva Haviken Fjeldsaa
2024.02.18
Leveringen ble forsinket mange ganger. En gang uten at jeg fikk beskjed. Måtte mase for å få ny leveringsdato. Ba om at de utsatte betalingsfrist til etter levering da de virket veldig useriøse. Fikk purring rett etter at de endelig leverte. Da jeg klaget på purregebyret sluttet de å svare på mail. Kommer aldri til å bestille fra hoggestabben igjen.
randih1
randih1
2024.01.26
Det er andre gang jeg har benyttet Hoggestabben. Første gang ble veden ikke levert som avtalt. Ringte kontoret og ved ble avtalt levert dagen etter av en hyggelig mann/gutt Denne gangen ble veden levert som avtalt men du verden for en sitron av en leveringsmann. Han ble fryktelig sur for å bære veden 1,5 etasje opp. Jeg hadde gitt beskjed og betalt kr 250,-ekstra for bæring. Jeg takket hyggelig men han så rett forbi meg. Synes det hele ble veldig ubehagelig. Ellers er jeg meget fornøyd med fin og tørr ved.
Arslan Qureshi
Arslan Qureshi
2024.01.23
Kjempegod service og hjelp fra den hardtarbeidende sjåføren Mohamed, som leverte en pall med ved til avtalt dato til tross for dårlig veiføre og trafikkaos denne dagen! Tusen takk for hjelpen!
Advertisement
Roar Teige
Roar Teige
2024.01.20
Fungerte veldig bra. Litt lang leveringstid, men sånn er det vel bare. Rimelig ved, gratis levering, punktlig levering og blid sjåfør veier opp. Blir nok flere bestillinger fra meg.
Rudi Bergh
Rudi Bergh
2024.01.20
Bestilte ved 20 sekker 40 liter ble kjørt hjem og de hjalp og bære Veldig hyggelige folk. Også ringer de 20 minutter før de kommer også får man avtale via mail og sms Norsk bjørkeved Meget fornøyd 🙂👏
Kjetil Rydningen
Kjetil Rydningen
2024.01.19
Supert levert. Men trekk en stjerne fordi sekkene veier for lite. Ca 12 kg. Skal vel veie 14-15 kg på 40 liters sekker.
Håvard Wiik
Håvard Wiik
2024.01.18
Enkel kjøpsopplevelse på nett og fleksibel levering. Og billigere enn alternativene. Tommel opp!
Advertisement
mobeck1
mobeck1
2024.01.10
Helt ok på pris og leverer hjem. Vi hadde avtalt levering søndag, men fikk melding samme søndag om at de hadde støtt på problemer og trengte bilberging. Slikt kan skje så vi avtalte ny levering søndagen etter. I arbeidsuken var jeg på jobbreise og fikk plutselig melding på tirsdag om at veden settes utenfor garasjen. Dette er på kvelden. Jeg forsøker å forklare for sjåføren at de må sette veden en annen plass enn rett foran garasjen, men dette går ikke inn. Min kone blir for sen til jobb dagen etter pga innesperret bil og veden må stå ute i mildvær. Jeg kommer til å kjøpe ved en annen plass neste gang.
Reply from Hoggestabben.no 2024.01.10
Hei, dette var ikke bra. Send oss en epost til post@hoggestabben.no så skal vi prøve å rette opp i dette.
elton veziri
elton veziri
2024.01.09
Bra kvalitet på ved og topp service !!
Henning Katralen
Henning Katralen
2023.12.17
Hadde en uheldig opplevelse ved første levering som de har ryddet opp i på en eksemplarisk måte! Topp ved og topp service!
sofian el b
sofian el b
2023.12.16
Fått levert nydelig norsk ved fra Hoggestabben. Levert rett utenfor døra, tørr og fin! Etter noe dialog med daglig leder er mitt inntrykk at Hoggestabben er svært opptatt av god kundeservice. De har vært veldig hjelpsomme. Anbefales.
Advertisement
Martin Sundseth
Martin Sundseth
2023.11.10
Bestilte 40 sekker med europeisk bjørkeved som ble levert hjem til avtalt tid. Veden var fin og tørr. Den varmer bra og ser ut til å være sot fri. Det var også en av de rimeligste alternativene jeg fant. Så Hoggestabben anbefales veldig. Jeg kommer til å bestille herfra igjen! :)
Olav Myklebust
Olav Myklebust
2023.10.31
Essa Zandy
Essa Zandy
2023.10.29
Kjøpte 40 sekker EU bjørkeved. Av topp kvalitet levert til døra av en veldig hyggelig sjåfør og til avtalt tid. Hyggelig kundeservice ved spørsmål. Kjempe fornøyd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️